• Czy może ktoś wyjaśn o co tu chodzi? Autor: ~Xp [83.168.92.*]
    http://www.newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content_start=show&id=5484&ncc_index=XPL&id_tr=1-

Czy to jest dobre info,a może neutralne? Tylko konkrety proszę.
  • Re: Czy może ktoś wyjaśn o co tu chodzi? Autor: ~eh [83.8.175.*]
    wlasnie ze w sumie to z tego nic nie wynika, ale przytocze cos innego odnosnie spolki:

– Nie wiem, skąd wzięło się tak duże zainteresowanie naszymi akcjami – mówi Karol Sudnik, prezes Xplusa. Zapewnia, że firma, która specjalizuje się w sprzedaży i wdrażaniu oprogramowania dla firm budowlanych, nie planuje publikować żadnego komunikatu, który uzasadniałby tak gwałtowny skok notowań.

tutaj siedzi tylko spekula, ktora wywindowala horentalnie kurs a teraz moze juz tylko szukac naiwnych, ktorym wyrzuca te papiery.
  • Re: Czy może ktoś wyjaśn o co tu chodzi? Autor: ~Xp [83.168.92.*]
    Nie wiem czy wiesz ale zawsze prezesi tak sie wypowiadają , a po kilk dniach fajne info przychodzi z nieba-Ja czekam cirpliwie do 0,50 jeżli sądzisz inaczej to nie kupuj .
  • Re: Czy może ktoś wyjaśn o co tu chodzi? Autor: ~eh [83.8.175.*]
    Dogrzebalem sie. A wiec chodzi o to ze spolka wyemituje sobie 1,5 mln akcji po cenie 1 gr. dla wybranych osob z firmy a wiec z wylaczeniem pp dla dotychczasowych akcjonariuszy. Jak pisza "przyznanie akcji na preferencyjnych zasadach" i to jak preferencyjnych - goscie dostana akcje po 1 gr. a ich obecna wycena 33 gr. Chyba nie macie juz watpliwosci ze ten kurs, moze juz tylko spadac. Jutro bedzie spekula wyskakiwac na wyscigi.
  • Re: Czy może ktoś wyjaśn o co tu chodzi? Autor: ~re [95.48.243.*]
    O tym było już 100 informacji ... to jest realizacja programu motywacyjnego dla pracowników, o którym informowali od wejścia na giełdę ... popatrzcie sobie tu
    http://www.xplus.pl/inwestor/index.php?a=dane
    chodzi o akcje serii D
[x]
XPLUS -0,73% 2,73 2025-10-20 16:01:25
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.