• Dlaczego nie dojdzie do 15 gr Autor: ~szczupak [83.14.204.*]
    Ktoś z was pisał, że jeszcze będziemy dobierali po 15 gr. Dobry tekst, ale życzenia pobożne. Żeby tak się stało, musiałby znaleźć się jeleń, który kupi około 15 milionów akcji stojących na drodze (od 10 gr wzwyż) o wartości średniej około 1,9 miliona zł. I to pod warunkiem, że nikt nie dorzuciłby zleceń S. Czy uważacie, że to możliwe?

Kto pierwszy na ochotnika?
  • Re: Dlaczego nie dojdzie do 15 gr Autor: ~patrzacy [84.10.50.*]
    kur. wa synku ile ty masz lat 10? siedzisz tu caly dzien na tym starku i walisz gruche buhahaha kur.wa takiego smiecia jak ty dawno nie widzialem
    jak tam 9 i 8 groszy leszczyku z 10 zl w kieszeni?
    tacy leszcze jak ty to typowi dawcy wiec zostan z nami jak najdluzej , oczywiscie dopoki masz babcine zaskorniaki

Walisz swoje zale bo ubrali cie po 25 groszy skacz na lewo buahaha
  • Re: Dlaczego nie dojdzie do 15 gr Autor: ~szczupak [83.14.204.*]
    Bądź spokojny. Swoje na nim już zarobiłem, bo kupiłem po 17-18 gr i zdążyłem większość sprzedać po 12 gr po splicie. Przekazuję tylko swoje uwagi. Jak ci się nie podoba, nie czytaj.
  • Re: Dlaczego nie dojdzie do 15 gr Autor: ~andi [80.51.114.*]
    Dobrze kolego napisałeś niech patrzy i widzi 0.11..pozdr
  • Re: Dlaczego nie dojdzie do 15 gr Autor: ~dojdzie spoko [213.158.199.*]
    spoko
  • Re: Dlaczego nie dojdzie do 15 gr Autor: ~romek [91.94.213.*]
    on dobrze mnowi i radzi , ja go posluchalem i juz ladnie sobie wywalilem nie wszytko ale wywalilem i kupie sobie 0,5 szczupak dobrze mowi i wy tez sluchajcie szczupaka
    bo gosciu madrze prawi nam
    szczupak dobrze by bylo abys napisal gdzie widzisz koniec spadku i czy kupie po 0,5
    czy warto to kupic po jakiej cenie no i czy to nie jest bankrut no
    w czwartek wywale reszte bo to bedzie spadac, caala gielda jak bedzie spadac to co wtedy bedzie jesli teraz kosztuje 0,10 to jak gielda cala bedzie spadac to bedzie kosztowac moze 4 gosiaki albo 2 grosiaki wtedy trza kupowac
    co myslisz szczupak kupowac ale tez nie widaomo czy to nie bankrut bedzie
    napisz cos wieciej o tym czy to nie jest bankrut i po ile to warte jest tak naprawde
    ja tam wywalilem i w czwartek wywale dalej lepiej miec kase a mialem tego smiecia
    500000 jeszcze zostala mi polowa do wywalenia napisz cos o ana;izie i fundamentach
    bo moze ten smiec to bankrut a tu nas wprowadzaja w maliny naganiacze na kupno
    oni naganiaja aby kupowac pozdrwionka szczupak jestes ok
  • Re: Dlaczego nie dojdzie do 15 gr Autor: ~Pan pikuś [89.174.230.*]
    Do 4 gr nie spadnie, nie ma szans, po 2 gr bral Patrowisz, a on darmo nie odda, zresztą jakby spadło do 5-6 gr to ja sam kupiłbym tego z 2-3 bańki i na chwile bym spadek zatrzymał, a na pewno i wielu innych by sie znalazło, nieważne.
    Zleci max do 7-8 gr. i postoi chwilę . Wtedy zniecierpliwieni oddadzą i wybije w górę, ale nie prędko.
    Na pewno teraz nie wybije , nie ma szan, za duża presja sprzedających, wiedzą, że lepiej wywalić np. 100 k po 10 gr i dobrać za 2 tygodnie za tą kasę ok. 125 k. Zawsze to 20-25% do przodu.
    no ale ze ten petrowicz bral po 0.2 to wlasnie moze spadac do 0.5 i tak bedzie zarobiony
    a rynek ja caly zacznie spadac to co wtedy bedzie wszytcy beda sie zabiac aby sprzedawac i ten petrowicz tez zacznie sprzedawac i wtedy zwali , albo jak sie dowie ze to bankrut to sam zacznie sporzedawac nawet z strata kupowal po 02 grosza to nawet jak sprzeda po 04 grosza i tak bedzie do przodu a przeciez jak spada wszytko na gieldzie to ten smiec tez poleci na pysk i wtedy p[oleci moze nawet na 4 grosze
    dalej na moj rozum prosto mysle ale jesli ten gosci penetrwicz kupil te papierki
    aby sobie zarobic troche grosza toon moze je wywalac wciskac nam nawet po 03
    grosza
    bo bedzie mial zysk i i ucieknie kiedy zobaczy ze gieldasie wali i nasz ubierze w tego smiecia a sam moze zniknac bo wie moze juz teraz ze ten smiec to bankrut i kupil sobie aby cos tam zaspekulowac pare groszy wyrwac u uciec zostawic nas z bankrutem na glowie pozdrawiam
  • Re: Dlaczego nie dojdzie do 15 gr Autor: ~szczupak [83.7.95.*]
    1. Parowicz nie sprzedaje akcji spółek, w które wszedł. Zarabiają ci, którzy za nim idą. Oni odpowiadają za skoki kursu i realizują różne scenariusze na splitach,
    2. Trudno powiedzieć o ile spadnie. Im bardziej, tym gorzej. To groszówka, a zabetonowanie kolejnych poziomów sprawi, że podbicie kursów nie będzie opłacalne a dodatkowo wymagające znacznych środków pieniężnych. FON czy MEWA nie wyszły .na tym najlepiej - to są najwłaściwsze przykłady tego, jak wiele jest do stracenia. Byłbym tu o wiele bardziej ostrożny niż Pan Pikuś.
    3. Na groszówkach robienie AT i AF nie ma sensu. Jedną transakcją mogłem dziś kilka stopów na 9 gr otworzyć. Jeżeli są pozakładane to można otworzyć puszkę Pandory.
    okok jak nie sprzedaje akcji spolek to po co te spolki kupuje po co
    po co robi splity kto kupuje a kto sprzedaje skoro on nie sprzedaje akcji to ko sprzedaje a ktokupuje no to ty szczupak po ile chcesz kupic te akcjie ile one sa warte dla ciebie
    no chyba chcesz kiedys kupic te akcjie moze ta spolka ma jakies perspektywy skoro ten patrowicz ja kupuje chyba az takiem smieciem i bankrytem nie jest skoro patrowicz i ty tez i inni sie spolka spolka sie ineresuja napisz co wiesz
  • Re: Dlaczego nie dojdzie do 15 gr Autor: ~er [89.228.230.*]
    chłopczyku ,kup albo wypożycz sobie elementarz i zainwestuj w edukację...
    na tym wyjdziesz najlepiej...
  • Re: Dlaczego nie dojdzie do 15 gr Autor: ~Pan pikuś [89.174.230.*]
    Romuś "najsamprzód" naucz sie pisać a potem inwestować, to pierwsze może być trudne, to drugie niewykonalne.
  • Re: Dlaczego nie dojdzie do 15 gr Autor: ~szczupak [83.28.82.*]
    Jeżeli chodzi o mnie to w groszówki nie lubię wchodzić. Różnica 1 gr to 10%, ciężko bujnąć kursem przy takiej podaży. Robi się kiszonka, która łatwiej spada niż rośnie.
  • Re: Dlaczego nie dojdzie do 15 gr Autor: ~Waek [83.31.154.*]
    szczupak;jakie akcje polecasz?
  • Re: Dlaczego nie dojdzie do 15 gr Autor: ~dick [83.4.19.*]
    a od kiedy to szczupak chroni leszcze hehe
    ile ci płacą za sianie paniki przed odpałem ?
    pozdro dla kumatych leszczy nie dajcie sie zwieść płatnemu pajacowi
  • Re: Dlaczego nie dojdzie do 15 gr Autor: ~Redberries1 [82.15.243.*]
    wystarczy jedno dobre info i bedzie i 16 gr np
    a po za tym patrowicz sam moze podciagnac na ile chce wystarczy ze wyzbiera ff caly a nie jest duzy przy tej wycenie dla niego to pestka panie szanowny szczupak , czy nie wpadl pan na to?
  • Re: Dlaczego nie dojdzie do 15 gr Autor: ~dick [83.4.19.*]
    szczupak zniknie jak zacznie się odpał co nie szczupak hehe
    O jakim odpale mówisz? W mojej ocenie szanse są coraz mniejsze. Choćby dlatego, że wszyscy liczycie na odpał i pozbycie się akcji.
  • Re: Dlaczego nie dojdzie do 15 gr Autor: ~dick [83.4.114.*]
    panie dobrodzieju altruisto ratujący leszcy przed wtopieniem , konsolidacja papiera na 10 groszy sie konczy , gruby zbiera papier na tym poziomie , a ty pajacu znikniesz jak zacznie sie odpał , takich pajacy zawsze jest troche , tak było przed odpałem na dudzie czy skotanie , zastanawiam sie skad sie bierzecie albo wyleszczyliscie sie z papiera a teraz siejecie panike , albo reprezentujecie grubasa zeby wystraszyc innech leszczy by mogl sobie tanio kupic papier , innego wyjscia nie ma , bo nie wierze ze masz misje ratowania leszczy przed wtopieniem hehe
  • Re: Dlaczego nie dojdzie do 15 gr Autor: ~Pan Pikuś [89.174.230.*]
    Jeśli ktoś nazywa siebie dick - to ja zwrócę się do ciebie po polsku.
    Panie kutasik, jeśli po pierwsze wszyscy mówią o odpale tzn. , że liczą na wzrost o 2-3 gr aby wywalić i trochę zarobić lub wyjść na zero.
    Po drugie mówisz , że trwa zbieranie otóż albo nie widzisz zleceń albo sobie to wmawiasz. Padają pojedyncze w miarę duże zlecenia pakietowe na sprzedaż i są rozbierane małymi pakietami. Albo pada kilka zleceń na kupno teraz na poziomie 10 gr i jednym zleceniem jest to zaspokajane.
    Wyjście jest jedno spadnie 2-3 gr i wtedy nastąpi zebranie akcji porządne i potem wystrzał w górę, ale nie więcej niż na 10-12 gr.
    Wiem , że ci co mają teraz papiery się oburzą, ale za parę sesji przyznają mi rację.
  • Re: Dlaczego nie dojdzie do 15 gr Autor: ~dick [83.16.147.*]
    maly pikusiu pikusie natury , kutasikiiem i to małym to jestes ty , skoro ci sie tylko to kojarzy , bt widocznie masz krótkiego , ale to nie moj problem pikusiu natury hehe

konczy sie zbieranie papiera na 10 wkrotce odpał na 18-20 i nie czytajcie tych pajacy , szybko znikną tak jak się pojawili

Po raz kolejny powtarzam, nie ma zbierania jest dystrybucja na 10 gr. Gdyby ktoś chciał toto zebrać to zadbałby o niższe poziomy. Nie byłoby problemu bo 9 gr stało już po lewej stronie nie raz. Wystarczyło sprzedać 100 akcji i otworzyć stop lossy. Jak grzyby po deszczu otworzyłyby się zlecenia S po 10 gr i ten, rzekomo któremu zależy na zbieraniu, miałby swoje żniwa.
  • Re: Dlaczego nie dojdzie do 15 gr Autor: ~mirinda [82.15.243.*]
    a ja kupuje
  • Re: Dlaczego nie dojdzie do 15 gr Autor: ~invest [88.156.156.*]
    ja też po 9-10 gr sporo !
  • Re: Dlaczego nie dojdzie do 15 gr Autor: ~wiola [41.131.194.*]
    Dojdzie i to niedługo
  • Re: Dlaczego nie dojdzie do 15 gr Autor: ~ignacy [10.10.100.*]
    no to trzymam za słowo
    może nie od razu do 15 ale wszystko
    w rękach OPACZNOŚCI
  • Re: Dlaczego nie dojdzie do 15 gr Autor: ~Ktoś [89.174.230.*]
    Pisze się opatrzności a nie opaczności.
    To po pierwsze.
    Po drugie. HM , kiedyś pisałem, że zleci na 14-15 gr (przed splitem) czyli dziś ok 7-8 gr.
    Śmiano się wtedy ze mnie wręcz szydzono. I co gamonie , a najgorsze dla was , że jest dalej potencjał do spadku do 6 a nawet 5 gr. A wszystko właśnie przez ten gówniany split.
    No macie (akcjonariusze ) już szczęście, więcej splitów nie będzie , 1 gr na pół już patro nie podzieli :))))
  • Re: Dlaczego nie dojdzie do 15 gr Autor: ~kalinka maja [83.26.167.*]
    Pewnie ten ~Ktoś to z PiSu?
    Chyba cie rozczaruje. Mam głęboko w d.... wszystkie partie. Od pisu-aru, przez sld, na po skończywszy. Wszystkie bredzą i myślą tylko o swoich d......
    Dlatego chcesz się martwić martw się o siebie.
  • Re: Dlaczego nie dojdzie do 15 gr Autor: ~ignacy [10.10.100.*]
    Dnia 2009-12-07 o godz. 19:15 ~Ktoś napisał(a):
    > Pisze się opatrzności a nie opaczności.

opacznie mnie zrozumiano

To po pierwsze.

Po
    > drugie. HM , kiedyś pisałem, że zleci na 14-15 gr (przed
    > splitem) czyli dziś ok 7-8 gr.
    Śmiano się wtedy ze mnie
    > wręcz szydzono. I co gamonie , a najgorsze dla was , że
    > jest dalej potencjał do spadku do 6 a nawet 5 gr. A
    > wszystko właśnie przez ten gówniany split.
    No macie
    > (akcjonariusze ) już szczęście, więcej splitów nie będzie ,
    > 1 gr na pół już patro nie podzieli :))))

czy poleci niżej - trudno orzec do grosza niedaleko
    ale spółka ma małe conieco w aktywach i na to rzucimy okiem
    ponieważ mam ją niedaleko
    Nie no do 1 gr nie zleci, bez przesady, nie jest to bądź co bądź śmieć bez kasy, akurat coś mają ( swoją drogą ja nigdy nie pisałem , że zleci do 1 gr, bo to raczej niemożliwe, pisałem , że zwali się do 14-15 gr przed splitem czyli ok 7-8 gr teraz no i jest) Sam też miałem kiedyś Starka i ładnie zarobiłem. Ale teraz jest tu zbyt dużo leszczy w to ubranych , którzy po pewnym czasie nie wytrzymają i będą wywalać ze stratą ( bo to taki typ ludzi, co woli stracić niż poczekać nawet i rok). Patrowicz brał akcje po 2 gr (cena po splicie), więc nie dopuści sam do ceny niższej niż 3-4 gr. Więc .............. każda cena w okolicach -6 gr jest atrakcyjna, na chwilę obecną 7-8 gr może oznaczać długą-bardzo długą stabilizację-kondensację. A to właśnie spowoduje czasowe zwałki przez zniecierpliwionych leszczy do 6 a nawet 5 gr.
    I sądzę, że się nie mylę tak jak nie myliłem się mówiąc 2-3 m-ce temu , że zleci na 7-8 gr
[x]
STARKDEV 0,00% 0,01 2013-12-11 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.