Anuluj :W sam środek racji napisane :-)) nawet jakby Warren buffeet wszedł do rady to trzeba by było napisać,że jakiegoś dziadka wzięli ,bo nikt inny nie chciał. W sumie dobrze,że mamy naszego Z bo chociaż się pośmiać można
Dnia 2026-06-25 o godz. 08:12 ~Stary napisał(a): > Anuluj :W sam środek racji napisane :-)) nawet jakby Warren buffeet wszedł do rady
Nie, z Warrena Buffett bym się nie śmiał. Ale gdyby w radzie nadzorczej pojawił się Donald Trump, to .... to już inna liga śmiechu. Donald Tramp nie możliwy? Dla Bipofund nie ma rzeczy niemożliwych, więc Donald Trump w radzie nadzorczej? Czemu nie!
Dnia 2026-06-25 o godz. 10:19 ~Prezes napisał(a): > Oh Zenek jak ty jesteś mądry , dlaczego kurs tak odbił w ostatnim czasie , dlaczego Zenek wytłumacz nam ?
Ja cię proszę o od TRZECH dni, abyś mi wytłumaczył, dlaczego kurs po takiej znakomitej wiadomości o dokapitalizowaniu na 50 mln PLN zamiast rosnąć w kosmos to spadł prawie o ponad 10%! A ty nic mi nie odpowiadasz!
niektórzy mają zasługi i stempel na czole, a niektórzy mają inne stemple, taki life... i w różnych innych miejscach... za Pańskie komentarze Panie Zenkku powinien otrzymać Pan medal Orła Białego, ten, co żełeński zwrócił... takie przechodnie trofeum do momentu, aż zmieni Pan narrację