• Jaki powód?? Autor: ~Rt [5.173.151.*]
    Kurs zjechał już ponad 20%. Co się takiego wydarzyło ktoś ma pomysł? Przecież spółka wygląda dobrze i perspektywy też ok. To o co chodzi? Realizacja zysków??? I te wywalanie po 1 akcji. Wczoraj to chyba 100 szt. ktoś rzucał w ciągu godziny.
  • Re: Jaki powód?? Autor: ~gloken [81.219.53.*]
    było zbieranie pod info które już pewnie było na rynku stad gora, tak naprawdę nic z niego nie wynika bo takich jaskolek na tym walorze bylo wiele i nic z tego po fakcie nie wychodzilo stad zjazd na poziomy mysle okolice 3 pln bo patrzac na fundamenty to tutaj jest bez zmian
  • Re: Jaki powód?? Autor: ~Rt [78.10.38.*]
    I sprzedają po 1 akcji lub po kilkanaście??
  • Re: Jaki powód?? Autor: ~Papa [37.225.53.*]
    Jak bez zmian? Pierwszy kwartał na plusie więc nie wal sciemy
  • Re: Jaki powód?? Autor: ~galacticg [31.61.242.*]
    Moim zdaniem ktoś wiedział o poufnym info z 26 maja i kupował, teraz wchodzi realizacja zysków, która zaraz powinna się skończyć, chyba, że przestraszona ulica będzie wywalać ze stratą. Ja czekam, spółka ma bardzo dobre predyspozycje i powoli lecz konsekwentnie odbudowuje swoją pozycję.
  • Re: Jaki powód?? Autor: kolber [188.146.17.*]
    Dokladnie ktos cos wiedzial ale mimo wszystko ktos dalej zbiera akcje ktore ulica wyrzuca jakby tak nie bylo to kurs juz by wrocil na 2 pln. Troche nie chce mi sie wierzyc ze ktos bral akcje pod ten deal z uzbekistanem to zapewne nie jest glownyy powod zbierania akcji
  • Re: Jaki powód?? Autor: ~spekulant [83.20.255.*]
    Według mnie powinno rosnąć o co najmniej 10 proc. bardzo to dziwne.
[x]
APSENERGY 2,56% 4,80 2026-07-01 15:27:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.