Zobaczcie to skubanie z prawej po 11 gr. Czy to jest walka o wyższy kurs? Nie to jest zachęta do wystawienia większej ilości zleceń K na 10 gr, żeby w odpowiedniej chwili zasypać je gradem akcji i zwalić kurs na 9 gr.
Nie dajcie się zwieść pozorom. To tak ma wyglądać.
Dobra szczupak za Twoją namową sprzedaje akcje ... a jeśli kurs pojedzie do góry to Ciebie znajdę po IP i wyciągnę stracone pieniądze ... zgadzasz się ??
Na to wygląda. Prawdopodobnym scenariuszem jest zanęcanie leszczy ładnym wykresem, aby im zaserwować akcje. Jest zupełnie inaczej niż na izolacji, która rosła na wysokich obrotach i spadała na niskich.
Dlatego macie odpowiedź, skąd wzięło się ponad 2,2 mln akcji na S za 11 gr i tylko 64k akcji na K za 10 gr.
Bardziej prawdopodobne jest poskubanie po 11 gr i wielka "wyprz"
No coż pewności że spadnie nie masz tak samo że jak wzrośnie ...wiec ... dyskusja zbędna ... a to nie wygada na ubieranie lecz na zbieranie .... w kwestii formalnej...
Jakbyś chciał poznać tajniki ubierania to napisz ;-)
No nie mogę się doczekać. Opisz mi je, z ciekawością poczytam innej opinii. Jak już napisałem, dlaczego uważam, że mamy do czynienia z dystrybucją. Kolej na ciebie.
A widzisz sztuczny popyt ??
Ja widze sztuczna podaz ...;-)
Przemyśl..
Mam nadzieję żę nie jesteś z tych co kupią i będą zaraz naganiać jaka to dobra spółeczka :D
Nie nie jestem z tych, co naganiają. Nie widzę sztucznej podaży. Zabetonowano 12 groszy a potem 11 groszy. W ciągu jednej sesji. Mało kto chce kupować po 10 gr, większość chce pozbyć się akcji za 11 gr.
Przy takim napięciu, wystarczy wywalić milion akcji a zabetonuje się 10 gr na S. Gdyby ktoś chciał podebrać to już by zwalił kurs do minimów i odbierał. A tak robi powolną dystrybucję po 10 gr i ewentualnie zbiera po 9 gr.