Celem obu kont tu, jak i na discordach, jest obrzydzic bcx i scp na tyle, by niepewnych inwestorów zniechecic do spolek. Maja inwestowac w ice dokladajac swoja kase do wolumenu.
Dzialaja na granicy prawa, dazac do manipulacji.
Wezcie to pod uwage.
To jest oczywiste. Nikt normalnie nie wchodzi na losowe spółki i nie klepie pseudoanalitycznych głupot bez powodu. Skoro akurat tutaj to klepią a nie na innych spółkach to jakiś powód jednak jest.
Oho, teorie spiskowe powstają na mój temat. Otóż nie, nawet tu już praktycznie nie zaglądam. Zajrzałem tylko dlatego bo na disco jeden typ właśnie w opisany sposób obrzydzał ICE i naganiał na Scope (fosa technologiczna i te sprawy). A było to przy kursie Medinice ok 40zl i Scope coś koło 150 (tu nie pamiętam dokładnie). Naprawdę, ale nie potrzebujemy was na Medinice, a Spółka sama przyciągnie kapitał a nie poprzez obrzydzanie jakiejkolwiek Spółki. Nigdy też nie namawiałem ani tu ani nigdzie na zakup ICE
Kupnem Scope jestem totalnie niezainteresowany. Wykres jest aż nadto czytelny. Natomiast głównie fundamenty mnie odrzucają. W szczegółach wyjaśnił to, zreszta PRAWIDLOWO I LOGICZNIE, RacjaAbsolutna. Skąd ta Jego determinacja w tym co robi, to się Go pytajcie. Z tego co zrozumiałem to stracił tutaj jakieś pieniążki.
Natomiast, co do autora niniejszego wątku - nie macie żadnych, ale to absolutnie żadnych, argumentów merytorycznych, to wymyślacie takie dydrymaly żeby naiwnych w nie ubierać. Przykre to i jeszcze bardziej utwierdzające mnie w przekonaniu że tu już jest po balu
Znow sie prujecie chlopcy?
Zmiana narracji, ze jednak bedzie sprzedany, ale z malym upfrontem?
O wejściu stopniowym mowa byla od dawna, jako prawdopodobnym scenariuszu.
Za malo na ICE naganiacie. Smialo, mozna wiecej bzdur z AI pisac.