Wstępnie proponowana cena skupu akcji ma być w okolicach 40 zł . Ciekawe o ile podniesie to kurs ? Jak myślicie ? Wiadomo że wezwanie będzie po głównego właściciela ale wszyscy na tym skorzystają . Ja też się zapisze .
Xtx przestań już pisać te bzdury sugerujące w każdym wpisie spadki... to jest żałosne bo niepoparte niczym. Nie chodzi o kwestię kursu tylko o Twoje usilne spamowanie forum wpisami o spadkach, bo ty ich chcesz i pachnie twoim chceniem na odległość... to jest forum giełdowe, nie forum dla dzieciaków z gier komputerowych
Czyli tak, cały świat na razie nie widzi Wielkiej Korekty (na razie mamy 1 dzień spadków spółek semi w USA), ale 1 peroniarz z PL jako jedyny przechytrzył wszystkich?
Ma to sens...
A zastanawiałeś się kto będzie sprzedawał Pepco, jak tu już wszystkie leszcze oddały?
Na razie wodospadu ani obrotów nie widać.
Na WIG 20 jest podwójny szczyt ,myślę że 3200 jest możliwe ,dalej uważam że Pepco ma szansę na cenę z IPO ale na dziś bym wstrzymał się z zakupem i ewentualnie poziom ok 31 zł jest do wejścia .
Tutaj po uruchomieniu Ukrainy i Macedonii , zwiększeniu przychodów będziemy mogli mówić o 60 zł a nie cenie z IPO z maja 2021 czyli 40 zł . To raz. Sytuacja Pepco już dzisiaj wygląda diametralnie inaczej niż 5 lat temu.
Po drugie xtx myśli że swoim pisaniem czy ktokolwiek tutaj zdziała i że ta pisanina ma jakikolwiek wpływ . Nie traktuje tego jak wymianę myśli
A tak z ciekawosci egola ty jak bylo 35 czy teraz jakies ruchy robisz czy dla ciebie bez roznicy wzrosty czy spadki ty czekasz do swojego docelowego kursu?
Nie sprzedaję. Daytrading wg mnie ma sensu.
Dla mnie cały czas na spółce jest dyskonto, w porównaniu z LPP jest ok 50% taniej. To nie ten sam biznes, więc dyskonto raczej nie zejdzie od 0, ale ciągle dziura do zasypania jest.
Póki rośnie trzymam. To się sprawdza od roku. Jeśli będzie euforia, mogę zmienić zdanie.