Brawo duet S@K.Nawet porządnego inwestora nie umiecie tutaj wsadzić co sama jego nazwa gwarantowała by wzrosty.A wystarczyło napisać do mnie i bym Wam dał namiary na obiecujących producentów dronów i nie tylko.Dodrukujcie jeszcze akcyjki po 10 groni a sprzedacie po 5.Ice Code Games radzę wyciągnąć z tamtej spółki wnioski.Jak było Avatrixem to w porę z tego wyskoczyłem z zyskiem w okolicy zylka a teraz zylek tam to utopia.Co do Besima to już z jedną spółką grową mieli problem i tamta historia nie napawa optymizmem dla akcjonariuszy.Obecnie wygląda na to że Ci co kupili poniżej 70 groszy uciekają ze stratą bo nie widzą sprawczości w decyzjach.Im bliżej wygaśnięcia opcji tym niżej kurs.
Napiszę wprost. Chciałbyś zebrać wystarczającą ilość papiera poniżej 70 gr. Jak Besim i spółki zależne inwestują w akcje po cenie nominalnej 1 zł. za akcje to się nazywa inwestycja, a nie strata.. Twoja intensywność udzielania się na forum jak i src utwierdza mnie w przekonaniu, że jesteśmy blisko porozumień co do emisji akcji.
Tak, tak produkuj się, jesteś o krok przed wszystkimi, antycypujesz przyszłość wzorowo i całe szczęście bezinteresownie ostrzegasz innych przed akcjami! Bezcenna jest taka działalność!
Przepraszam mój błąd . Chodziło mi o cenę emisyjną i dobrze o tym wiesz. Jak co poniektórzy, co zainwestowali w ten papier. Postaraj się znajdować głupszych od siebie.
Moja pierwsza myśl po klapie dark moon się spełnia 45 gr. Sprzedałem ale odkupiłe za wcześnie. Bo kilka groszy wyżej odkupiłem licząć na pokaz gry słowianie a tu nic.
To już takie grosze dla mnie z tych akcji ze więcej bedę miał jak bójdę do PKO z moją ksiązeczką mieszkaniową z czasów PRL to więcej dostanę jak bym sprzedał akcje jujubee. I tak zrobie zammiast sprzedać te akcje.