To ja ci wytłumaczę łopatologicznie podpisał umowę na podstawie rozporządzenia do czego nie miał uprawnień , powinien to zatwierdzić sejm i podpisać prezydent, który wiadomym jest , że by nie podpisał więc wziął na słupy - kamysz czyt. Mawrik top gan SAFE może iść na infrastrukture krytyczna i taką to powziął tusek bo brakuje mu na drogi a wiadomym jest że każda droga możę być infrastruktura krytyczną Tomciu mało wiesz i za dużo oglądasz tV w likwidacji i TVN
Na takich samych zasadach brali poprzednicy .Różnica jest taka że tu jest mniejsze oprocentowanie i idzie prawie w całości na Polskie zakłady a tam na obce .Ale ci republika mózg wyprała
tamci nie brali , tamci kradli miliony , byłem juz na przesłuchaniu i powiem ci że ci teraz to maja w d u pie ile pisowcy ukradli z ziobrą na czele , notabene którego chorego 2 lata łapia i złapać nie moga i zaciągnąć przed sąd - parodia cyrku , pytali mnie czy na przekazaniu sprzetu byli pisowcy nikt mnie nie pytał czy w ogóle cokolwiek kupiłem jakie garki dla KGW itp tylko czy pisowcy się lansowali pod świetlica w=iejska i czy sa nagrania jedni warci drugich a my głupki w to wierZymy , kradna na potęge jedni i drudzy i trzeci też będą kradli , tylko rewolucja obyczajowa może to powstrzymać