• Ciekawa instytucja Autor: ~DrHaus [176.122.240.*]
    W Boże Ciało przyjmują wnioski , raczej do 5 czerwca , no chyba że to poganie albo jehowa
  • Re: Ciekawa instytucja Autor: ~Tomek [37.209.145.*]
    Kuźwa jakie wnioski, gdzie jest SAFE ?
  • Re: Ciekawa instytucja Autor: ~DrHaus [176.122.240.*]
    Tomciu, z SAFE nigdy nie miało być na drony, tusek wziął to na słupy czyli kamysza i domańskiego na zapchaj dziure w budżecie
    Nie będę tych bredni komentował
    To ja ci wytłumaczę łopatologicznie
    podpisał umowę na podstawie rozporządzenia do czego nie miał uprawnień , powinien to zatwierdzić sejm i podpisać prezydent, który wiadomym jest , że by nie podpisał
    więc wziął na słupy - kamysz czyt. Mawrik top gan
    SAFE może iść na infrastrukture krytyczna i taką to powziął tusek bo brakuje mu na drogi a wiadomym jest że każda droga możę być infrastruktura krytyczną
    Tomciu mało wiesz i za dużo oglądasz tV w likwidacji i TVN
    Na takich samych zasadach brali poprzednicy .Różnica jest taka że tu jest mniejsze oprocentowanie i idzie prawie w całości na Polskie zakłady a tam na obce .Ale ci republika mózg wyprała
    tamci nie brali , tamci kradli miliony , byłem juz na przesłuchaniu i powiem ci że ci teraz to maja w d u pie ile pisowcy ukradli z ziobrą na czele , notabene którego chorego 2 lata łapia i złapać nie moga i zaciągnąć przed sąd - parodia cyrku , pytali mnie czy na przekazaniu sprzetu byli pisowcy nikt mnie nie pytał czy w ogóle cokolwiek kupiłem jakie garki dla KGW itp tylko czy pisowcy się lansowali pod świetlica w=iejska i czy sa nagrania
    jedni warci drugich a my głupki w to wierZymy , kradna na potęge jedni i drudzy i trzeci też będą kradli , tylko rewolucja obyczajowa może to powstrzymać
[x]
MBFGROUP 0,35% 5,80 2026-07-01 16:35:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.