• Akcjonariat Autor: ~Spokojny [188.146.42.*]
    Tylko pogratulować jak ktoś wywala papier po rewelacjach od Zbyszka Stonogi, człowieka o nieposzlakowenej opinii... Po prostu śmiech na sali :) Selekcja naturalna musi być. Kurs lada moment wróci na dobre tory, a wy zostaniecie machając rączką na peronie.
  • Re: Akcjonariat Autor: ~Pablo [185.174.155.*]
    Rzadko się zdarza żeby pociąg zawracał na peron. Teraz właśnie się tak stało.
  • Re: Akcjonariat Autor: ~prosionek [91.200.79.*]
    mega żałuję, że nie mam wolnych środków, bo ładowałbym do wora jak opętany :/
  • Akcjonariat Autor: ~rg [37.109.154.*]
    Ktoś jednak ma środki i się fajnie bawi.
    Pewnie jakaś zorganizowana akkcja i tyle ale zobaczymy jak się to wszystko rozwinie.
    Ja spokojnie czekam bez zbędnych ruchów bo jak trwa i utrzyma się trend to na wykresie będzie to tylko wahnięcie .
    Jest to moja opinia i proszę się nią nie sugerować przy podejmowaniu decyzji inwestycyjnych.
  • Re: Akcjonariat Autor: ~Dfg [31.0.65.*]
    To co tutaj się dzieje, to tzw siłowe zbijanie kursu... lubię takie momenty bo można w fajnej cenie kupić akcje
  • Re: Akcjonariat Autor: ~Pszczelasz [94.240.0.*]
    Ja wziąłem w tej promocji.... szkoda tylko ,ze to NC , bo gdyby to było na regulowanym rynku, to wziąłbym więcej. Te soki/syropy sa prawie w każdym sklepie czy barze... pod różnymi nazwami, ale to jest i będzie. A idzie lato :)
  • Re: Akcjonariat Autor: ~Czesio [46.134.98.*]
    Bierz kredyt
  • Re: Akcjonariat Autor: ~ab [178.217.249.*]
    na takich warunkach jak SAFE,TO ZAROBISZ.?
  • Re: Akcjonariat Autor: ~Czesio [46.134.98.*]
    Może wejdę przy 17 gr. Na razie fajnie to się obserwuje z boku
  • Re: Akcjonariat Autor: ~prosionek [91.200.79.*]
    przy 17gr to wejdziesz w swoją starą
[x]
EXCELLENC 2,41% 0,51 2026-07-01 15:43:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.