• Raport Autor: ~Bob [93.159.61.*]
    "Przed nami jedno z
    najważniejszych wydarzeń w kampanii promocyjnej Valor Mortis - Summer Game Fest. W
    trakcie wydarzenia, w ramach Summer Game Fest Play Day zaoferujemy uczestnikom
    możliwość przetestowania naszej gry. Nie odsłaniając pozostałych kart możemy jednak
    zapewnić, że z okazji tego wydarzenia przygotowaliśmy zarówno dla fanów Valor Mortis, jak
    i wszystkich interesariuszy One More Level, więcej miłych niespodzianek. ".

I tyle mi wystarczy :)
  • Re: Raport Autor: ~Bob [93.159.61.*]
    "Nasza wiara w to, że Valor Mortis ma wszelkie predyspozycje ku temu, by zdobyć serca nawet milionów graczy na całym świecie, została w ostatnich miesiącach dodatkowo wzmocniona w efekcie dziesiątek interakcji z licznym gronem rynkowych autorytetów i tysiącami graczy, którzy w trakcie branżowych wydarzeń mieli już szansę zapoznać się z fragmentami stworzonej przez nas opowieści."

No może jeszcze ten fragment ciekawy z naciskiem na milionów, liczba mnoga
  • Re: Raport Autor: ~Bidon [109.207.99.*]
    Wiedzą co mówią, będzie ogień!
    Już dawno nie było tak dobrych informacji :)
  • Re: Raport Autor: ~tigerek77 [37.31.42.*]
    Uu raport taki nie za dobry, paplaniną ciężko zakryć twarde liczby
  • Re: Raport Autor: ~Nowy [188.146.30.*]
    Masz chłopie duże problemy z sobą, nie komentuje postów ale odechciewa się czytać forum przez Ciebie.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.31.42.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Jest jeszcze lepsze. Nic nie pisz więcej.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.31.42.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Raport Autor: ~Rrrr [109.243.195.*]
    Jestem przekonany, ze gdyby w latach 70. istnialy fora, to bylbys jednym z malkontentow klepiacych bzdury pod postami o Apple 1. I tyle w temacie.
    Według mnie będzie podana ilosc zapisow na wh I będzie to liczba rzędu około miliona
    Ale ze co? Kiedy ma.byc podana ?
    To co pisałeś na górze odnośnie niespodzianki dla inwestorów ipodczas sgf . Mi się wydaje że ta niespodzianka to może być to
    Gdzie tam. Będą playtesty, Lyrical parę dni temu ogłosił dla Erosion i Valor Mortis duże newsy w nadchodzących dniach. Dziś ogłosili playtesty Erosion.
    Plus przeczuwam trailer od Platige na SGF. Nikt nie powiedział że z Platige pracuje tylko nad jedną zapowiedzią
  • Re: Raport Autor: ~Nowy [188.146.30.*]
    Nie, po prostu trzeba zacząć zgłaszać Twoje wypociny. Nie jesteś tutaj sam. Po twoich wypowiedziach również widać, że żaden z Ciebie inwestor. Rozumiem, że masz zainwestowane parę groszy ale lepiej wykorzystaj je na pomoc specjalisty.
  • Re: Raport Autor: ~karma [185.183.39.*]
    Jesteś tak toksyczny, że aż niedobrze się robi, wspomnij ten post jak będzie u ciebie w życiu źle, a będzie za to co robisz.
  • Re: Raport Autor: ~żeglarz [91.150.206.*]
    Tigerek błąka się z objawami wścieklizny po forach FARM i OML ... nie może przeboleć że kiedyś był tygrysem na tej pierwszej ...
  • Re: Raport Autor: ~zaza [5.184.72.*]
    zazazizuzaj  Nawrocki -Dyzma 

"Ee..  Ona też na mnie leci"  https://www.youtube.com/shorts/Cqj3vv5nRLI   https://www.youtube.com/watch?v=Aw7G8Rdrhac 

[x]
ONEMORE -4,12% 2,79 2026-06-03 15:55:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.