jeszcze raz spróbuję tobie odpowiedzieć i robię to po raz ostatni.. ja nie mam na co się złościć, bo mam papier, a z twojej frustracji wnioskuję, że ty jesteś golas i zostałeś na peronie, nie można od rana do wieczora siedzieć na forum i negatywnie ujadać bez celu, wniosek, albo chcę jak najtaniej kupić papier lub dla kogoś odwalam ta czarna robotę... inna opcja byłaby bez sensu.... a propos przygłupa, jak chcesz go zobaczyć, to spójrz w lustro !!!!!!!!!
On tak siedzi na forum od rana do wieczora ponieważ i to jest to jest przykra sprawa to człowiek chory prawdopodobnie częściowo lub 80 co najmniej procentach sparaliżowany nie może wychodzić z domu nie ma znajomych dawno odszli pozostało mu jedynie forum gdzie forum gdzie są emocje duże emocje związane z No właśnie z pieniędzmi i wpisuje głupoty i jakąkolwiek głupotę nie pisze to ktoś mu odpowie No i on się czuje wtedy tak na No właśnie jak na forum nie zwraca na siebie uwagę ale to choroba i bardzo współczuję temu panu i życzę zdrowia chociaż w jego stanie to wszyscy wiedzą że to jest stan raczej nieodwracalny czy dzisiejszym stanie medycyny ale zdrowia zdrowia człowieku