• teraz już wiecie Autor: ~zenek [37.109.165.*]
    https://www.pb.pl/lubawa-z-potezna-umowa-ponad-580-mln-zl-na-system-maskowania-w-tle-kolejny-gigantyczny-kontrakt-1262167?utm_source=bankier.pl&utm_medium=content&utm_campaign=boxForum

należy tylko spytać, dla kogo tak zażarcie, przez ostatnie miesiace pracowali xd i cieńkawy....
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [185.100.234.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: teraz już wiecie Autor: ~zenek [37.109.165.*]
    palancie, chociaż masz dużo papiera...., bo jak nie, to jesteś palant do potęgi...
  • Re: teraz już wiecie Autor: _xd [185.184.192.*]
    Twoja złość nie sprawi, że będziesz mieć rację przygłupie xD
  • Re: teraz już wiecie Autor: ~Zet [37.30.60.*]
    Oj nerwy są , czyli XD bez akcji na peronie
  • Re: teraz już wiecie Autor: ~zenek [37.109.165.*]
    jeszcze raz spróbuję tobie odpowiedzieć i robię to po raz ostatni..
    ja nie mam na co się złościć, bo mam papier, a z twojej frustracji wnioskuję, że ty jesteś golas i zostałeś na peronie, nie można od rana do wieczora siedzieć na forum i negatywnie ujadać bez celu, wniosek, albo chcę jak najtaniej kupić papier lub dla kogoś odwalam ta czarna robotę... inna opcja byłaby bez sensu....
    a propos przygłupa, jak chcesz go zobaczyć, to spójrz w lustro !!!!!!!!!
  • Re: teraz już wiecie Autor: ~Lubis [79.162.26.*]
    On tak siedzi na forum od rana do wieczora ponieważ i to jest to jest przykra sprawa to człowiek chory prawdopodobnie częściowo lub 80 co najmniej procentach sparaliżowany nie może wychodzić z domu nie ma znajomych dawno odszli pozostało mu jedynie forum gdzie forum gdzie są emocje duże emocje związane z No właśnie z pieniędzmi i wpisuje głupoty i jakąkolwiek głupotę nie pisze to ktoś mu odpowie No i on się czuje wtedy tak na No właśnie jak na forum nie zwraca na siebie uwagę ale to choroba i bardzo współczuję temu panu i życzę zdrowia chociaż w jego stanie to wszyscy wiedzą że to jest stan raczej nieodwracalny czy dzisiejszym stanie medycyny ale zdrowia zdrowia człowieku
[x]
LUBAWA -3,17% 9,15 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.