• Wyniki Autor: ~Orzel74 [194.15.120.*]
    Q1 vs Q1'25 pomimo upływu czasu stabilnie bez spadku.. H1 zapowiada się na zdecydowany wzrost vs poprzedni rok w analogicznym okresie.
    IFZ - major6 i dalsze poprawki. Wyjście z beta najprawdopodobniej w drugiej połowie czerwca. 1.0 obstawiam przyszły rok ponieważ to nie powinna być premiera dla samego uwolnienia, potrzeba dodać coś ekstra. Jeżeli spółka podejmie decyzję o 2026 to wrzesień zgodnie z listem do akcjonariuszy przy wynikach za 2025 rok.
    Solar - licznik bije już na czysto, dalsze prace plus pierwsza promocja po uwolnieniu, mam nadzieję że z dodatkowym contentem.
    Survival Machine - wyjscie 12.06 do 1.0. Bez oczekiwań sukcesu z nastawieniem na pełny zwrot kostów w max Q4-Q1. Interesuje mnie czy kolejne IP od Grape Pickers bedzie pod skrzydlami GOP.
    Atlantis - demo wrzesień, poczatek października. Ocena potencjału po wydarzeniu.
    King of the Dwarves - powolnie ale do przodu. Zebrane opinie po demo i na razie cisza. Tutaj spółka/developer mogliby sie pochylić i podać wstepną strategię w temacie kolejne demo czy prolog.
    Hackhub - nadchodzi pierwsza duża aktualizacja.
    Natomiast to przyszły rok zapowiada się dla acjonariuszy pozytywnie.
    Wyjscie 1.0 na SolarExp na Steam i IFZ z konsolami pus premiera w EpicStore. Uwolnienie EA Atlantis i KotD.
    Prawdopodobnie pierwsze DLC dla flagowca.
    Urban Warfare - pierwsze materiały i poczatek budowania wishlisty.
  • Re: Wyniki Autor: ~Ifz [37.47.176.*]
    Tak jak się spodziewałem, sporo potwierdzonych informacji w liście przewodnim o których już pisaliśmy wcześniej. Teraz czekamy na demo C.O.A na ocenę potencjału, oraz aktualizacje do pozostałych gier :-)
[x]
GAMEOPS 0,35% 14,40 2026-05-29 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.