Do publikacji wyników będą trzepać. Wygląda na to, że nas ograły grube ryby. Spółka jest audytowana na wskroś przed fundusze emerytalne i inwestycyjne, które już wiedzą, co Ryvu pokaże w Sztokholmie. Opcje są dwie zatem
Ucięło.
1. Albo po kolei wychodzić zaczęli.
2. Wymusli zamknięcie POTAMI, żeby zamiast kupna akcji z emisji w przyszłym roku, wytrzepać je z ulicy po publikacji espi zaraz po info o braku dofinansowania z NCBiR.
Ktoś to wszytsko kupił, więc sama sobie odpowiedz.
Scenariusz grubymi nićmi szyty. Gdyby tak było jak mówisz to by wystarczyło aby przymusili prezesa do powiedzenia prawdy, tj. w pierwszym kwartale nie będzie partneringu. Efekt byłby ten sam i to bez konieczności zamknięcia POTAMI.
Nie będą po 12zl. Gdyby miało spadać, to dzisiaj też by walnęło z minus 5 albo więcej Widać że spadki coraz mniejsze. Ja dzisiaj kupiłam 16.42 sporo akcji i na dogrywce te ostatnie po 16,50 też mój zakup. Zobaczymy w poniedziałek
Widać po piątku że kurs osiągnął dno, ale mogę się mylić
Giełda jest nieprzewidywalna. Po wykresie rocznym widać że powinno iść w górę. A gdyby kurs miał iść w dół, to zawsze można taniej odkupić Nic się nie martw
Dokładnie na to samo liczę. Jeżeli jeszcze spadnie to trudno. Mam nadzieje, że nawet jeśli to nie jest dno to spadnie już niewiele. Myślę, że to panika przed konferencją w Szwecji.
do kolegi Konia. Nie trzeba klaskać ale skoro mi ktoś zarzuca mówienie nieprawdy to wskazałem transakcje. W innym wypadku bym tego nie publikował bo i po co