będzie znacznie wyżej :) moim zdaniem TOP10 przed premierą. i szacunkowa sprzedaż w pierwszym miesiącu ok. 650k kopii, a to się przełoży na jakieś 2 mln w pierwszym roku na wszystkie platformy. od ceny gry zależy ile z tego będzie zysku i jaka kapitalizacja. ale będzie grubo !
No właśnie, myślę, że cała niepewność inwestorów na tym się opiera. Co do jakości jestem spokojny, produkt będzie świetny. Tylko czy wyciągną lekcję z gr2 i z produktu zrobią towar. Mam nadzieję że tak
Tyle że już obecne.poziomy chociażby WL powinny spowodować wzrost kursu. Jesteśmy poniżej poziomów z września zeszłego roku, a sporo się między czasie wydarzylo, albo tu jest mocna gra na wymeczenie albo jest jakiś trup w szafie
Jest poprostu brak konkretów i tyle....
Skończyły się czasy że ładny trailer powodował wzrost kursu o 500%....
Teraz liczą się fakty.....
- dokładna data premiery
- podział zysków---> ile dla OML
- opinie krytyków na temat gry
- ilość sprzedanych kopii itd itd
Oml wydal 2 dobre gry ktore sie dobrze sprzedaly, jednak sukces gier nie wplynal na sukces finansowy spolki z racji umów wydawczych. Oni musza zaczac zarabiac wierze w sukces VM ale chce w koncu zobaczyc raport z przychodami i zyskiem jak wiekszosc inwestorów to wplynie na sentyment spółki i otworzy wejscie na wyzwszy level przed projektem "swift".