• Short Autor: ~Ju [37.47.91.*]
    Przecież short to musi wszystko odkupić przed Sztokholmem,a czasu malo
  • Re: Short Autor: ~Ju [37.47.91.*]
    Całe 200 tys akcji,a sprzedaje teraz sam sobie,,może 10 procent podaży to przestraszeni
  • Re: Short Autor: ~pokerzysta [62.181.160.*]
    Po Sztokholmie będzie miał eldorado, po co "przed "odkupywać?
    Muszą odkupić przed konferencją bo pójdzie w górę,,,a akcje trzeba oddać
    Nic nie pójdzie do góry. Spokojnie.
    A na razie sami sprzedają sobie i czasem się ktoś podłączy,,70 procent, obroty to short dziś,,,widać po blokowaniu z prawej
    Jakby ktoś duży chciał wyjść to by podbił do ok 19 bo akcji w arkuszach brak ,,i potem posprzedawala tak to tylko short blokuje z prawej licząc że ktoś popusci
    To nie blokowanie tylko wysyp toksycznego papieru
    Przeczytaj ze zrozumieniem poprzednie posty a potem odpisuj ,,bo inaczej dyskusja nie ma sensu,,,narka,
    Jak kurs spadnie teraz do kilku zł to 200k papieru na spokojnie odkupią i jeszcze zarobią górę siana. Hej.
    Ale i tak dalej będą odkupować sami od siebie,więc nie spadnie bo koszt pożyczki 14 procent
  • Re: Short Autor: ~dr [83.8.241.*]
    Witam starych kolegów , może przybliżę kto dokłada się do tych spadków . Kolega kupił ,, dobrze " pakiecik pod spekulacyjne wybicie i potrzymał.... nie ma wybicia sprzedał wszystko z minusem . Ja mu odradzałem ale chciał na szybko zarobić - Myślę że dużo jest ludzi na kółko, którzy się poparzyli . Kiedyś pewnie wybije .... ale każdy decyduje kiedy .......
    Ok tylko to może być max 30 procent dzisiejszego obrotu ,,reszta to short i sztuczne spadki
[x]
RYVU 0,12% 16,50 2026-05-29 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.