• "Akcjonariusze" z forum zniknęli - MBF Autor: ~s1tock88 [31.0.119.*]
    Wrócił MBF do normalnosci i zapomnienia .Tu idzie zarobić na ESPI , ale co to ma do "obronnosci terytoruim " dronami - miami - siarką - mocznikiem...."rk co wymyslisz ? dodaj zapach va..bun nr 5
  • Schemat cały czas Autor: ~Mat [37.30.22.*]
    Ten sam
  • r k alternatywna Autor: ~Mat [37.30.22.*]
    Rzeczywistość. Kontrakt miał być na miny a jest jedna wielka mina na kursie od x lat
  • Re: r k alternatywna Autor: ~s1tock88 [31.0.119.*]
    rk daj jakieś info - polityczny znowu na minusie , pixel odkupił - minus , realnie robi juz na 2 zmiany bez przerwy i nie moze pisać , napisz cokolwiek , janusz podpisze
  • Re: r k alternatywna Autor: ~Marko [188.146.134.*]
    Witam kolegów z forum , no i tzw hopsiupów typu Realnie/ polityczny. Nie rozpieszcza was ta spółeczka, oj nie, mówiłem słuchać mądrzejszych od siebie. Trochę mnie nie było, bo inne inwestycje, niekoniecznie w akcje, ale te również. Kiedyś pisałem, że kupiłem Creotech Quantum i widzicie, co się wydarzyło...tiu ma nie realnie/polityczny ucz się i obserwuj chwieju i nie obrażaj na forum profesjonalistów, bo im to możesz jedynie ...pozazdrościć. No i dalej śnij i miej wizje o bogactwie na mbf, a nawet wszystko to sobie obliczaj, jak kiedyś...Nigdy chyba nie spoważniejesz i niczego się nie nauczysz.
  • Gdzie drony kłamcy Autor: ~Mat [37.30.22.*]
    Filmiki na what’s app - tylko to potraficie . A wróć . To za was AI zrobiło przecież ..
    5,74 zł hehehehehehehee
    Śmieciowe akcje . Dziadowska spółka i firma w jednym
  • Re: Gdzie drony kłamcy Autor: ~Marko [188.146.130.*]
    Chyba już całkowicie skończyły im się pomysly na drony , bo na X wklejają masowo stare posty o ad blue, moczniku i nawozie tylko zapomnieli dodać, iż nic z tego nie umieją sprzedać co najmniej od pół roku. Jak widzę te pseudo dzialania marketingowe tej spółki to wiem, skąd ten brak sprzedaży od wielu miesięcy. To tak, jakby puścili zwykłe ogłoszenie w internecie i liczyli , że podbiją rynek czekajac na klientow, no strasznie prymitywna strategia, niestety. Jaka strategia, takie i wyniki. Masakrrrrrra.
[x]
MBFGROUP 5,59% 6,04 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.