• O co teraz bedzie Autor: ~GIREDO [81.253.40.*]
    Do piątku zjazd na 1,2
    A w przyszłym tygodniu do 0,7
    Nie wiem co dalej ale 0,35 to jest cel
  • Re: O co teraz bedzie Autor: ~one [95.49.189.*]
    Od wczoraj nazywam ta spolke "Fabryka D" czyli Fabryka Dziadostwa. Dziwie sie ze jeszcze ktokolwiek chce kupic jej akcje. Ja dzisiaj wywalilem ze strata i nie chce miec z tymi oszustwami nic wspolnego. Ladnie sie kwiatek nachapie kosztem drobnych ciulaczy.
  • Re: O co teraz bedzie Autor: ~trimity [83.71.137.*]
    wasz kapitan pompka zarobił i starczy. Kto kupuje akcje po ponad 500% wzroście? Tylko naiwny, który wierzy w to co piszą naganiacze
  • Re: O co teraz bedzie Autor: ~DO GIREDO [77.113.73.*]
    przeciez kupiłeś po 2 żł i sprzedąłeś po 1,46 to juzCI wystarczy widzęzę was juz wyleszczyło z papiera a korekty są i będą
  • Re: O co teraz bedzie Autor: ~88888 [89.228.23.*]
    Dobrze widać pesymizm na forum.
    Trochę faktów.Będzie w obrocie 38225312 sztuk akcji. z czego w wolnym obrocie będzie 3.9% akcji.
    Wycena podobnych spółek:
    - zaczynamy od NC czyli Orion Investment cena nominalna akcji 1zł a kurs dzisiejszy 19,99zł czyli 1999% wyceniono,
    -Gant cena nominalna akcji 1zł a kurs dzisiaj 24zł
    - Fabryka Diet, cena nominalna akcji 0,32zł razy połowę tech wycen daje jakieś średnio 3,5zł Trzeba dodać że spółka jest niewielka i z tego tytułu ma mniejsze koszty związane z działalnością oraz działa na rynku warszawskim.
  • Re: O co teraz bedzie Autor: ~GIREDO [81.253.25.*]
    Co wy tam teraz sie wspieracie
    papier poleci w dół bo ja sprzedałem
    moż odkupie taniej ale nie tak szybko
  • Re: O co teraz bedzie Autor: ~tbe2 [78.8.3.*]
    OJ! Co wy wiecie o giełdzie"gracze"!
    Napisałem już coś wcześniej i wiem że mam rację!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    UWIĘRZCIE A BĘDZIECIE BOGACI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[x]
LOKATYBUD 4,65% 0,90 2025-11-07 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.