• Niezły balonik się zrobił Autor: ~Janek [157.25.29.*]
    Szacun dla grubszych, że jeszcze nie realizują zysków...
  • Re: Niezły balonik się zrobił Autor: ~ons [37.248.144.*]
    synku o czym ty piszesz amatorku, poważni inwestorzy będą realizować zyski ale po 900 EURO za sztukę a teraz ? teraz to jest jak za bezcen
  • Re: Niezły balonik się zrobił Autor: ~Gambino [91.227.66.*]
    Za bezcen to kupowałem na debiucie i nie oddałem jeszcze ani 1 sztuki :D
  • Re: Niezły balonik się zrobił Autor: ~klima [91.222.124.*]
    ja mam srednią 140.
    Jeszcze trochę i emeryturka wcześniejsza się szykuje :)
  • Re: Niezły balonik się zrobił Autor: ~Car [91.150.217.*]
    E tam balonik jak zarobię 270 mln zł to przy obecnej cenie akcji c/z będzie 10 hehe .póki co ciągną na stratach bo zysku to tu nie widać...
  • Re: Niezły balonik się zrobił Autor: ~Jaaa [31.175.38.*]
    P/e dla Space X oceniany jest nawet na 1000x. Dls spółek kosmicznych wycena bierze pod uwagę przyszły zysk, nie aktualny
  • Re: Niezły balonik się zrobił Autor: ~Car [91.150.217.*]
    Czyli mam rozumieć że creotech zarobi w najbliższym czasie nie 16 mln jak za ostatni kwartał a 160 mln oby życzę wam tego . Co do space x to samo jest z innym balonem Muska tesla c/z 350 !!! Toyota największy producent samochodów na świecie 11 mln aut sprzedanych przy 1.6 mln tesla ma c/z 10 !!! Oczywiście wszystko zweryfikuje bessa wtedy tesla i space x spadnie od 95 % od szczytu a Toyota pewnie 20%. No ale trend jest twoim przyjacielem .Najgorzej będzie z tymi co zakupią na szczycie balonu bo ci co kupowali 2 lata temu i tak zarobią. Osobiście bym już tego nie kupił co nie znaczy że nie napompuja do 2 tys zł za papier.Ale spadek będzie bardzo bolesny...
  • Re: Niezły balonik się zrobił Autor: ~Eloon [79.184.249.*]
    Napisz mi jeszcze w którym roku Polska będzie mistrzem świata. Będziemy mieli komplet twoich przepowiedni wziętych z tyłka
  • Re: Niezły balonik się zrobił Autor: ~Car [31.0.87.*]
    Bardzo intekgenta odpowiedź...forum bankiera forum wzajemnej adoracji bożka creotech. Czy ktoś jest w stanie udzielić odpowiedzi jakie będą potencjalne zyski? Bo narazie kupujecie zyski które nikt nie wie jakie będą. Najbardziej żal będzie powiększonych na haku jak na mercator kiedyś po 700 zł ale ten przynajmniej zarobił miliard kiedyś a tu narazie 16 mln...
[x]
CREOTECH 10,19% 952,00 2026-05-22 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.