Ememems weż cos wymysl takiego zeby podróbie Gpr w pięty poszło bo sie rozpanoszył i nie wiem czy polimek bedzie rósł tak powoli czy w koncu wystrzeli jak z procy
Dnia 2026-05-22 o godz. 10:30 ~Gpr napisał(a): > Moja intuicja mi podpowiada że dzisiaj się zacznie powrót do dłuszszego wzrostu notowań w okolice 12 zł
czyli znaczy, że będzie odwrotnie. Jak zawsze he he he
Jaki syf gdzie?Tu same poważne ludki przynajmniej na Polimku .Tu sie kapustę zarabia Nikoś a ze czasem zawania no cóż uroki jedzenia kapusty i grania na giełdzie
Teraz to muszę go wziąść w obronę ...trochę się uspokoił, zrozumiał ,dojrzał i opamiętał. Wcześniej już jak spadało to pisał perełka zaraz odbije, polimuś formuje szyki i zaraz zamknie gęby tym którzy mieli czelność stwierdzić iż tak niekoniecznie z tą górką, ale teraz Szerszeniuś przemyślał sprawę tak?i Szerszeniuś już będzie powściągliwy w swoich ocenach tak ? A gdzie ten od pozdrawiania posiadaczy? Może coś postradził...
Daj spokój...jestem zwykłym człowiekiem, czasami mam rację czasami racja przyjdzie trochę później, chyba Wszyscy nadal się uczymy no chyba że ktoś jest po wyższej uczelni usytuowanej na Śląsku i od lat ma nieograniczone środki pieniężne.
Dnia 2026-05-22 o godz. 11:33 ~Szerszen napisał(a): > Trzeba sie uczyć od najlepszych przeciez nie od agwercika > > Ty to erudyta arystokrata i te korzenie co Vip to Vip
Odezwał się najlepszy (nagon) a powiedz mi coś -najlepszy, co ja pisałem jak było 9,8 ? czy nie pisałem że bedzie 7? a coi ty pisałeś "najlepszy" czyż nie to że zaraz 11 a nawet 15 ? :)))))))
A ja osobiście chciałbym spotkać Vlada i postawić go przed trybunałem stanu,no a później rzecz jasna przed plutonem i to nie Oliwiera Stone'a za szerzenie herezji, infantylnych opowieści i kniachd domowych, o maszynach powietrznych mągacych unieść wiele ludzi - nazywanych ...raketami. Na szczęście zachował resztki godności i już się nie udziela ,tylko ciuchutko w swoim zadymionym od extra mocnych pokoiku czyta o nowych fuzjach i kontraktach ale już całkiem innych firm . I to na tyle moje dzieci ...koniec bajki .... śpijcie dobrze odużeni... czymkolwiek.
Odurzać się Vipku w tym wieku to chyba nie zdrowe i pozniej bełkotać jak agwercik to nie mój klimat .Ale jak ktoś lubi się odstresować bo ma malo dopaminki to jak najbardziej
Swoje Vipku juz wg mnie opedzlowalem jako budowlaniec takie były kiedyś czasy a teraz to juz inne nastały i alko plus budowlaniec jest passe ale jakby cos tam kiedyś to dlaczego by nie ale to musi byc wolne i klimacik najlepiej na wczasach zagramanicą a poxniej znow w wir obowiązków bo budowy czekają w tych czasach na fachowców a nie odwrotnie
Trudno ,co robić, trza żyć i ciągnąć ten wózek z kolebojcym się kołem zwanym życiem ... no już dobrze... obiecuję że Polimex jeszcze ruszy do góry, tylko tej gawiedzi która kupiwała 9+ mi szkoda .
Żeby cos rosło Vipku to niestety ale najpierw walor musi spaść zeby ktos kto kupił drozej sprzedał taniej i ten co kupił taniej od tego co kupil drozej zeby był zadowolony i zarobił i tak to sie kreci niestety w bialy dzien i legalna fabryka produkującą tych co stracą i tych co zarobią do tego armia psychologów analityków trenerów managerów i wszystko na bananie a jak polimek przejdzie te 9 to wszyscy będą zadowoleni i nikogo ci juz nie bedzie szkoda poza tymi ktorym jest wiecznie mało ile by polimek nie kosztował