• Zanurkowali Autor: ~Gpr [45.10.136.*]
    Stop losy zebrali a teraz zwrot jazda na północ pod wyniki za chwilę się zrobi zielono
  • Re: Zanurkowali Autor: ~Gpr [45.10.136.*]
    Co niektórych wyleszczyli przed wynikami ,radzę szybko odkupić ratujcie kapitał bo po niedzieli będzie
    strata większa
  • Re: Zanurkowali Autor: ~Szerszen [164.127.251.*]
    Fajnie by bylo Gpr tylko nie myślisz ze jeszcze ciut za wcześnie na takie stwierdzenia ze to aby juz pod wyniki
  • Re: Zanurkowali Autor: ~Gpr [45.10.136.*]
    Moja intuicja mi podpowiada że dzisiaj się zacznie powrót do dłuszszego wzrostu notowań w okolice 12 zł
  • Re: Zanurkowali Autor: ~aqwert [37.248.163.*]
    Powiem tyle buahahhaahhaaa
  • Re: Zanurkowali Autor: ~ememems [89.73.67.*]
    akuku czyli jak zwykle niewiele albo brednie. Co za łeb :)
    Ememems weż cos wymysl takiego zeby podróbie Gpr w pięty poszło bo sie rozpanoszył i nie wiem czy polimek bedzie rósł tak powoli czy w koncu wystrzeli jak z procy
  • Re: Zanurkowali Autor: ~Ewelina [87.58.102.*]
    Dnia 2026-05-22 o godz. 10:30 ~Gpr napisał(a):
    > Moja intuicja mi podpowiada że dzisiaj się zacznie powrót do dłuszszego wzrostu notowań w okolice 12 zł

czyli znaczy, że będzie odwrotnie. Jak zawsze he he he
  • Re: Zanurkowali Autor: ~Nikos [37.225.94.*]
    Jednak ten banan to jeden wielki syf do tracenia kasy. Ludzie mają rację, że trzymają się od tego z daleka
    Jaki syf gdzie?Tu same poważne ludki przynajmniej na Polimku .Tu sie kapustę zarabia Nikoś a ze czasem zawania no cóż uroki jedzenia kapusty i grania na giełdzie
  • Re: Zanurkowali Autor: ~aqwert [37.248.208.*]
    Powiedział nagon który cieszy się że spada bo on zawsze dobiera i ma średnią poniżej aktualnego kursu ZAWSZE, guru giełdy , on nigdy nie traci :))))
  • Re: Zanurkowali Autor: ~Vip [46.205.208.*]
    Teraz to muszę go wziąść w obronę ...trochę się uspokoił, zrozumiał ,dojrzał i opamiętał. Wcześniej już jak spadało to pisał perełka zaraz odbije, polimuś formuje szyki i zaraz zamknie gęby tym którzy mieli czelność stwierdzić iż tak niekoniecznie z tą górką, ale teraz Szerszeniuś przemyślał sprawę tak?i Szerszeniuś już będzie powściągliwy w swoich ocenach tak ? A gdzie ten od pozdrawiania posiadaczy? Może coś postradził...
    Trzeba sie uczyć od najlepszych przeciez nie od agwercika
    Ty to erudyta arystokrata i te korzenie co Vip to Vip
  • Re: Zanurkowali Autor: ~Vip [46.205.208.*]
    Daj spokój...jestem zwykłym człowiekiem, czasami mam rację czasami racja przyjdzie trochę później, chyba Wszyscy nadal się uczymy no chyba że ktoś jest po wyższej uczelni usytuowanej na Śląsku i od lat ma nieograniczone środki pieniężne.
  • Re: Zanurkowali Autor: ~aqwert [195.14.27.*]
    Dnia 2026-05-22 o godz. 11:33 ~Szerszen napisał(a):
    > Trzeba sie uczyć od najlepszych przeciez nie od agwercika
    > > Ty to erudyta arystokrata i te korzenie co Vip to Vip

Odezwał się najlepszy (nagon) a powiedz mi coś -najlepszy, co ja pisałem jak było 9,8 ? czy nie pisałem że bedzie 7? a coi ty pisałeś "najlepszy" czyż nie to że zaraz 11 a nawet 15 ? :)))))))
  • Re: brawo szerszeń Autor: ~aqwert [195.14.27.*]
    Mars jest 4 planetą, czyli piszesz że polimek zmierza w kierunku 4? :)))))))))

Zobacz wątki dotyczące Polimex MostostalZobacz profil Polimex Mostostal
    Autor: ~Szerszen [213.108.159.*]2026-05-19 16:56
    Ostatni dostępny kurs:  7,63 zł , zmiana od tamtej pory: -0,66%
    Re: falszywie przelamany trend wzrostowy
    Pod koniec tygodnia masz wylot agwercik na marsa szykuje się
  • Re: brawo szerszeń Autor: ~Szerszen [164.127.251.*]
    Agwercik piątek dzisiaj a ty nadymasz sie jak balon daj spokój bo Ci zylka pęknie i kto bedzie marudził na spadki
  • Re: brawo szerszeń Autor: ~Vip [37.31.136.*]
    A ja osobiście chciałbym spotkać Vlada i postawić go przed trybunałem stanu,no a później rzecz jasna przed plutonem i to nie Oliwiera Stone'a za szerzenie herezji, infantylnych opowieści i kniachd domowych, o maszynach powietrznych mągacych unieść wiele ludzi - nazywanych ...raketami. Na szczęście zachował resztki godności i już się nie udziela ,tylko ciuchutko w swoim zadymionym od extra mocnych pokoiku czyta o nowych fuzjach i kontraktach ale już całkiem innych firm . I to na tyle moje dzieci ...koniec bajki .... śpijcie dobrze odużeni... czymkolwiek.
    Odurzać się Vipku w tym wieku to chyba nie zdrowe i pozniej bełkotać jak agwercik to nie mój klimat .Ale jak ktoś lubi się odstresować bo ma malo dopaminki to jak najbardziej
    No przepraszam,ale myślałem że Ty jako budowlaniec lubisz dać po łuku tak samo jak środowisko aktorskie.
    Swoje Vipku juz wg mnie opedzlowalem jako budowlaniec takie były kiedyś czasy a teraz to juz inne nastały i alko plus budowlaniec jest passe ale jakby cos tam kiedyś to dlaczego by nie ale to musi byc wolne i klimacik najlepiej na wczasach zagramanicą a poxniej znow w wir obowiązków bo budowy czekają w tych czasach na fachowców a nie odwrotnie
    Trudno ,co robić, trza żyć i ciągnąć ten wózek z kolebojcym się kołem zwanym życiem ... no już dobrze... obiecuję że Polimex jeszcze ruszy do góry, tylko tej gawiedzi która kupiwała 9+ mi szkoda .
    Żeby cos rosło Vipku to niestety ale najpierw walor musi spaść zeby ktos kto kupił drozej sprzedał taniej i ten co kupił taniej od tego co kupil drozej zeby był zadowolony i zarobił i tak to sie kreci niestety w bialy dzien i legalna fabryka produkującą tych co stracą i tych co zarobią do tego armia psychologów analityków trenerów managerów i wszystko na bananie a jak polimek przejdzie te 9 to wszyscy będą zadowoleni i nikogo ci juz nie bedzie szkoda poza tymi ktorym jest wiecznie mało ile by polimek nie kosztował
    Ale pamiętaj że życie nie zaczyna i nie kończy się na : TEJ DZIADOWSKIEJ SPÓŁCE , a mówiąc ogólnie wszystko to gó..o oczywiście oprócz moczu.
[x]
POLIMEXMS -0,68% 8,00 2026-05-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.