1 h temu wrzucili nowy build na open_ beta do Solar Expanse oraz na deser 4 h temu dodali "dwa nowe osiągnięcia" do Infection Free Zone. Czyżby na weekend spółka planowała równocześnie wydać aktualizacje do obu gier? :-)
5h temu wrzucili nowy build na publiczny, spójrzcie na oceny jak skokowo idą w górę. A to wszystko w oczekiwaniu na oficjalną łatkę z promocją cenową :-)
to ja ci wkleje opinie z forum IFZ odnosnie tego mega wzrostu ocen, ponizej opinie
System priorytetów to obecnie kompletna katastrofa. Wystarczy zacząć niszczyć budynek, a wszystko legnie w gruzach... Mimo że są zlecenia o wysokim priorytecie, ludzie siedzą bezczynnie. Ta aktualizacja znacznie utrudniła karmienie ludzi (ciągle jedzą). Granaty zachowują się dziwnie, a moździerz w ogóle nie działa.
AKTUALIZACJA DLA WSZYSTKICH: Wypróbowałem otwartą betę i już natknąłem się na setki błędów (chociaż większość z nich to tylko wizualne, jak np. nieprawidłowe wyświetlanie postępu wyszukiwania oddziału lub wyświetlanie oddziału z amunicją 0/800, mimo że jest w pełni uzbrojony),
Autozapis to problem. Gra zapisuje się już pięć minut i zawiesza się na pauzie.
Ta beta często mi się zawiesza. Przynajmniej podczas gry w wiosce z mniej niż 200 budynkami.
Gra się zawiesza, gdy wybieram budynek antenowy. Lista ikon w oknie budynku antenowego wychodzi poza ekran – za dużo przycisków, jakby wszystkie możliwe przyciski były tam pokazane? Jeśli wybiorę budynek antenowy, gdy nie jest jeszcze zbudowany, wszystko jest w porządku.
Jeszcze mocniej oceny w górę, od dwóch dni żadnego negatywa a nadal jeszcze nie dali oficjalnego patcha na główny GTS stabilnie w okolicy 1200. Natomiast IFZ awans do top 800 GTS, godzinę temu zamienili assety z 9 kwietnia na zupełnie nowe. Trochę potrwa to testowanie M.U.6(masa treści) na otwartej becie ale opłaci się to z nawiązką przy oficjalnej premierze tego zaawansowanego rozszerzenia. PS jeszcze groszołapy próbują handlować na paczkę chipsów ale to już mam wrażenie ostatnie podrygi w ich wykonaniu :-)
A jeden taki groszołap piekli się coraz bardziej bo mu kursik ucieka, stąd jego frustracja i coraz bardziej natrętne i bzdurne wpisy na bankierze. No cóż w życiu mu nie wychodzi to wylewa frustrację tutaj.
O patrz, nie podejrzewałem go o zdolność do przyznania że jest stronniczy. Zresztą po co to pisze? Każdy widzi że to groszołap, który opylił akcje i liczy że jego wpisy mają wpływ na kurs i że zrobi dzięki obecności na forum kółeczko. Frustracja z każdym dniem narasta, ależ mnie to cieszy.