oby przebiło 200zł w przyszłym tygodniu, to poleci. Trzymam kciuki, bo dobry tydzień. Fajnie jakby jeszcze wyniki 27 maja za Q1 były nieco lepsze niż szacunki to już w ogóle :D i jakaś reko wpadła od analityka
Oooo, teraz Cię skojarzyłem :) tiaaa, pełna zgoda z tym Movie. Generalnie schowałem je do szafy, no bo co innego w takiej sytuacji robić. Jestem na ACP od kilku tygodni, a dzisiaj miło się zrobiło jak jeszcze wpadła sowita dywidenda a pozycja na spółce dalej na zielono, to bardzo, bardzo miłe. Zrobiłem też kółko na CDR z 248 zł na 270 zł (chociaż poszło ostatnio na 290) ale nie dałem rady dotrzymac. I chyba za chwilę będę robił drugie kołko na CDR, bo już nie chce spadać dalej. A co do Movie. Odpisy porobione, Road dał pierwszy raz zysk za Q1, więc już chyba wszystkie trupy powypadały z szafy. Gaming powoli się przebudza (GOP, ULG). Mam teorię, że gaming będzie ostatnią branżą która ruszy w tej hossie, albo jedyną branżą zieloną przyszłej bessy.
Ja też na Asseco od kilku tygodni. Super spółka. Od teraz tylko takie będę kupował, padliny sobie daruję. Szkoda nerwów. Ja na XTB i Orlenie swoje zarobiłem. Pozdrawiam, kolegę i mam nadzieję, że Movie nam odpali.