• do Oli, aqwerta i innych Autor: ~chamcynik [37.209.128.*]
    Olu, aqwercie i inni P.T. formumowicze, czy widzicie teraz wykres i broty. 2 min temu
    napisałem Wam że napiszę kto zbierze to z rynku...czy moje wpisy nie wydają się wam kompatybilne
    z tym co się dzieje...? Grzecznie pytam i twierdzę że jest tanio (wg mnie)
  • Re: do Oli, aqwerta i innych Autor: ~chamcynik [37.209.128.*]
    moder puśił to w ułamku sekundy podczas gdy kiedyś mi takie blokował.....hmmmmm
  • Re: do Oli, aqwerta i innych Autor: kkk1111 [91.150.206.*]
    ja to powtarzam caly czas tu tanio będzie nawet po15- 20 zl ale za 1-2 lata a na ten rok to promocja do 10 zl
  • Re: do Oli, aqwerta i innych Autor: ~Ola [5.173.180.*]
    Dlatego ja Sprzedałam wszystko po 9,50 a okupuje od 8 ,50 Odkupiłam wszystko z nawiązką Kilkadxiesiat tys Sprzedałam KGHM żeby tu dokupić Moją średnią teraz 7,65 Mam nadzieję że to ruszy w najbliższym czasie
  • Re: do Oli, aqwerta i innych Autor: kkk1111 [91.150.206.*]
    Dnia 2026-05-20 o godz. 17:21 ~Ola napisał(a):
    > Dlatego ja Sprzedałam wszystko po 9,50 a okupuje od 8 ,50 Odkupiłam wszystko z nawiązką Kilkadxiesiat tys Sprzedałam KGHM żeby tu dokupić Moją średnią teraz 7,65 Mam nadzieję że to ruszy w najbliższym czasie

no to pięknie ja próbuje zrobić stratę bo juz w tamtym roku musiałem odpisać wszystko a i tak mnie ogolili grubo wiec musze w tym roku troche odrobić,
  • Re: do Oli, aqwerta i innych Autor: ~Szerszen [164.127.251.*]
    Prędzej czy pozniej raczej prędzej kkk1111 na pxm odrobisz bo to dobry papier
  • Re: do Oli, aqwerta i innych Autor: ~BoB [83.230.6.*]
    Też tak myślę.
  • Witam na pokładzie.... Autor: ~Andy [46.134.106.*]
    Witam was koledzy na pokładzie Polimeksu.Dzis pierwsze nieśmiałe startowe kupno 3 k akcji Polimeksu.Będą teraz uważnym czytelnikiem wpisów na wątkach Polimeksu ,więc proszę o merytoryczne z poprawną polszczyzną wasze wpisy . Prosze nie robic tu wiochy , czy tez chlewu swoimi nieodpowiednimi wpisami w formie ,treści ,kulturze osobistej koledzy. Jak mi się spodoba na waszym pokładzie Polimeksu , to zagoszczę tutaj na dłużej i oczywiście znacznie , a nawet znacznie zwieksze moje udziały akcyjne na Polimeksie, bo stać mnie na taki gest , ruch inwestycyjny. Muszę wam się przyznać że jestem inwestorem giełdowym z długo letnim stazem giełdowym i z nie jednego pieca chleb jadłem . Miłego wieczoru Andy
  • Re: Witam na pokładzie.... Autor: ~plus [31.178.197.*]
    Tak a propos poprawnej polszczyzny. Z "niejednego", a nie "nie jednego". Poza tym cieszymy się z nowego uczestnika grupy.
  • Re: Witam na pokładzie.... Autor: ~Nj [46.186.86.*]
    Zaczyna od pouczania innych w temacie savoir-vivre ,a sam jest analfabetą wtórnym.
  • Re: Witam na pokładzie.... Autor: ~Andy [31.182.175.*]
    Mea culpa faktycznie w ostatnim zdaniu nie bylem skoncentrowany ale zeby od razu analfabeta . Prosilem zeby tu nie bylo wiochy , chlewu , widac niektorzy nie zrozumieli
  • Re: Witam na pokładzie.... Autor: ~nju [178.42.0.*]
    Uuuu, ropuszka down :) Jutro bedzie pogoń za króliczkiem
  • Re: Witam na pokładzie.... Autor: ~Szerszen [164.127.251.*]
    Dobre nju
  • Re: Witam na pokładzie.... Autor: ~Xi [31.0.81.*]
    3 indeksy USA mocno w górę natomiast ropy 6,5/7%w dół a pmx?no cóż jutro 8zl + tak to wygląda
  • Re: Witam na pokładzie.... Autor: ~Gfds [172.225.41.*]
    “Długoletnim” piszemy łącznie, tak à propos poprawni polszczyzny.
  • Re: Witam na pokładzie.... Autor: ~Kkk11 [46.134.123.*]
    Dajcie spokój z tymi poprawkami ja cały czas dyktuje źle przetłumaczy trudno sorry za stary jestem żeby paluchami grubymi pisać po klawiaturze
  • Re: Witam na pokładzie.... Autor: ~Gfds [172.225.41.*]
    “Niejednego” zresztą też, co za analfabeta…
    Andy juz teraz to przesadziłeś z tą kulturą to nie kościół tutaj na polimku jak na bazarze wszystkiego sie dowiesz nawet kto kiedu na spacer z pieskiem wychodzi ,zwierzyny u nas pełno, świry sie trafiają i oczywiście kosmici i owady(Ja) takze będziesz musiał przywyknąć z czasem do towarzystwa ale fajnie że jestes i coś kupiłes bo każdy nowy inwestor to potencjalny dawca kapitału dla polimka i pożywka dla troli spadziowych
  • Re: Witam na pokładzie.... Autor: ~Andy [31.182.175.*]
    To zdaje sie ze tylko z obu wami bede diologowal, bo innymi niekoniecznie , np. nie zna czlowieka a wali mi od analfabetow to chyba jednak chlew
    Tu się nie spodziewaj Andi czerwonego dywanu jeszcze tym bardziej przed wynikami ale idzie przywyknąć są i normalni taki vipek xi czy spinozaur i oczywiście kkk1111 z nimi mozna merytorycznie podyskutować o mądrych ruchach na polimku
  • Re: Witam na pokładzie.... Autor: ~Vip [37.31.130.*]
    Eeee trochę Cię poniosło z tą dyskusją... taki Sinozaur to tylko pozdrawia posiadaczy a czuję że Andy będzie pisał po ile kupił jajka na śniadanie.
  • Re: Witam na pokładzie.... Autor: ~Andy [46.134.106.*]
    Nie lekceważ mnie koleś bo nie wiesz z kim tańczysz, ten sarkazm był żałosny.Na starcie masz u mnie minusik
  • Re: Witam na pokładzie.... Autor: ~Vip [46.205.208.*]
    Coś ci się pomieszało, zachowujesz się jakbyś był właścicielem giełdy i wszyscy mają być pod twoje dyktando he he, jak ci towarzystwo nie pasuje to idż na inną spółkę puszyć się. Tu już cię ludzie wyjaśnili z ortografią... I nie będą dziękować ci że kupisz parę akcji a minusy to możesz dawać swojej starej za spóźniony obiad-zrozumiałeś ten sarkazm? I tą prawdę którą napisałem ?
    No mówiłem że wiocha!!!!
    Ale chłopcze napisałeś : wiocha czy włocha? bo to różnie znaczenia a wiem że masz problemy z pisaniem.
    Chłopcy to byli szewca to po pierwsze , po drugie ty chyba masz problemy z czytaniem, więc z dużej litery powtórzę dedykacje dla ciebie WIOCHA, po trzecie, jak ja zaczynałem przygodę z giełdą to mam przekonanie graniczące z pewnością ,że ty majtki w zebach nosiłeś kolego.
  • Re: Witam na pokładzie.... Autor: ~Vip [37.31.136.*]
    Wierzę ci , przecież pisałeś również jakie to możesz środki zainwestować ... a chłopcze prąd i gaz opłaciłeś? Zacznij od przyźiemnych rzeczy, a później powoli wchodż w giełdę. Jeżeli chcesz jakieś wskazówki nie krępuj się... szkoda sznurka.
    Nie ucz ojca dzieci robić, przecież ci napisałem że jak ja zaczynałem przygodę z giełdą to ty majtki w zebach nosiłeś, także oszczędź sobie tych nauk bo mnie arkan

gieldowych,kto inny uczył, a pamiętam czasy Optimusa, Universalu, Elektrim , Tonsilu, Swarzędza etc. Pamiętam tez dobrze OK ,OS,RK,RS.Pewnie nie wiesz, co to jest , bo co taki nadety młodzik po gimabazie moze wiedzieć w porównaniu do inżyniera Politechnice Śląskiej. Jakbyś chciał wiedzieć z kim masz do czynienia.
    A wiesz że ja już to kiedyś czytałem, prawie jeden do jednego... czyli powtarzasz się albo przyjąłeś czyjąść osobowość , a nazbyt zachwalanie swojej osoby i styl w jaki piszesz może faktycznie sugerować starszą osobę.Nawiązanie do zębów może również uwydatniać tęsknotę za tym co minęło i czego się nie ma .. krótko mówiąc kolejny odklejeniec który szuka poklasku...smutne to .
    Co tam cię Vipku zgredziku tak ugryzło z samego rana lewą nogą sie wstało ?Męczysz tego Andego jak teściowa zięcia albo jak kleszcz żywiciela daj mu trochę czasu zeby przywyknąć
    Wszystko oki ... tylko niech pisze na temat chociaż minimalnie a nie jakie posiada tytuły , gdzie był na wakacjach w 87 i że dostał sraczkę po jogurcie .. Wracając do tematu: dzisiaj proponuję lekki zjazd i ... później też.
  • Re: Witam na pokładzie.... Autor: ~Andy [31.0.114.*]
    No wreszcie troche rura zmiekla mlokosie po gimbazie , to nie moja winna ze ty nie mozesz pochwalic sie wyzszym wyksztalceniem . A gibis mi jeszcze nie wylata , to slang slaski bo ja Hanys .A wiec po tych probkach chamstwa , na tym watku do ktorego Szerszen ,kolega z CPS i Dino, kazal mi sie przyzwyczaic , a ktorego ty jestes niewatpliwie liderem ,wczoraj zlozylem grube zleceniena kupno po 7,62 zeta ale nie dali. Wiec jak powtorzyc to zlecenie czy dac nizej, bo cos piszesz o zjezdzie.Tylko ostrzegam bez durnych odpowiedzi , zaczepek bo znowu dostaniesz fange od Hanysa.
  • Re: Andy niszcz Autor: ~aqwert [195.14.27.*]
    Paczka jesteś i tyle, wielki inwestor który siedzi na giełdzie całe życie nie widział okazji brać polimka jak był po 2 do 4 Zeta tylko zwietrzył okazję jak jest w szczycie wieloletnim. Takie bajki to dzieciom, wypuścili was hurtem do naganiania bardziej merytorycznego bo te bzdety o "zaraz 15" lub dziadostwo PGRa już leszcza nie rusza
  • Re: Andy niszcz Autor: ~Prawda [37.31.142.*]
    Jak zwykle bzdety wypisują a nikt nie wspomina jakie umowy i na ile spółka ma zawarte ciągle tylko ceny archiwalne
    Rura mi nie zmiękła i nie pęka co najważniejsze a do chwalipięt nie należę, rób co chcesz...możesz nawet kupić ...pozwalam ci bo wami ślązakami należy odpowiednio kierować, prowadzić i zachęcać... tylko żeby nie było na nnie, to ty hanysku podejmij odpowiednią decyzję, czuj duch .
    Coś mi sie wydaje Vipku coraz bardziej realne te moje 7 z malym chaczykiem
    Noooo twooojeee jak będzie a jak nie będzie to napiszesz : znowu się pomyliłeś,jak mogłeś, hańba, spalić go itp.Coś brudasek się nie odzywa, składa litery albo gotuja żur.
    Nie będę Ci dzis negował Vipku bo jak to w budowlance dziś piatek piąteczek piątunio i mam dobry chumorek na weekend
    Co bedzie to bedzie przy polimku i tak mi kasy nie ubedzie i tego sie trzymam
    Oj chyba poczekam vipku na te 7 z malym hakiem bo cos mi tak pachnie ze to jest możliwe a nie mam ochoty przepłacać
    Kolego ...nie rób z siebie mesjasza który się zjawił i wtopi parę złotych. Chcesz kupuj, nie...to proszę nie opisuj swoich rozterek i dylematów związanych z tym . Mam nadzieję że ci odpisałem merytorycznie i nie obrazisz się bo to nie było moim zamiarem.
  • Re: Witam na pokładzie.... Autor: ~Kkk11 [46.134.123.*]
    Vip słusznie prawi będziesz miał coś ciekawego jakąś wiadomość podawali tak jak inni a pouczać obrażać to dla małolatów kturym się zdaje że wszystko wiedzą i zawsze rację mają
    Będzie w koncu dziś te 8 bo juz niedużo czasu zostało?
    Mądrego dobrze poczytać .
    Ale lipa miało być 8 ale samo a jest jeszcze z 7 z przodu pewnie jutro sie doczekam trzeba byc cierpliwym na polimku
  • Re: Witam na pokładzie.... Autor: kkk1111 [91.150.192.*]
    Dnia 2026-05-21 o godz. 17:14 ~Szerszen napisał(a):
    > Ale lipa miało być 8 ale samo a jest jeszcze z 7 z przodu pewnie jutro sie doczekam trzeba byc cierpliwym na polimku

nie pękaj to drobne , juz pisałem mnie te drobne nie interesują ja czekam na prawdziwy skok cenowy a tu będzie taki i w to wierze no chyba żeby ten nierz wszystko zniszczył ale jak na razie wszystko wskazuje za dużym zyskiem tylko musi byc kontynuowany kierunek i tego sie trzymam i tego pilnuje
  • Re: Witam na pokładzie.... Autor: ~Nj [46.186.86.*]
    Ja czekam na 6...
    Wez sobie odwroc ekran Nj bo ci jaja wychodzą z tą cyferką kosmito
    Miało być ? A toż dlaczego? Bo tak sobie wymyśliliście? A ja na jutro wymyśliłem 7.3 dwa - dobra?
    Tak se palnąłem te 8 Vipku bo juz ostatnio nudą wieje na polimku ale moze przed wynikami cos drgnie może w górę byłoby fajnie dla mnie moze w dół to dla ciebie a teraz ten kurs to taki na wymęczenie ja tam lubię jak sie cos dzieje a tu lipa
    Zgadza się, dobrze by było gdyby Vlad coś pierdyknął typu: Chiny zamówiły na Polinexie dostawy drutu w rolkach po 780 metrów, wiesz to by podniosło morale i natchneło optymizmem.
[x]
POLIMEXMS -1,85% 7,69 2026-05-22 14:37:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.