Myślę że summer game fest i steam next fest to rozpoczną , natomiast patrząc na to co sie dzieje największe wzrosty przyjdą.chyba raczej po udanej premierze (jeśli taka nastąpi), do samej premiery może do szczytów z gh2 dojdziemy maksymalnie.
Ta, nie wiem za co minusy. Proszę o przykłady ile % premier kończy się wzrostami a ile spadkami? Szansa na wzrosty jest nieproporcjonalnie mała do ryzyka spadku. Nawet jak dobra premiery jak ostatnia CreepyJar to ile zostało z tych wzrostów?
Tu nie ma co wyceniać, jak się jeszcze dobrze marketing jie rozkręcił. Największe wydarzenia gamingowe przed nami, pewnie zaprzęgną do tego youtuberów znanych, będzie rozgłos, wtedy będzie można coś powiedzieć jak bedzie z miesiąc do premiery tak naprawdę, jaki tu jest potencjał.
Każdy ma swoją strategię, ja poczekam po premierze jak będą wyniki i potem poczekam na kolejną gierkę. Przypominam, że inwestowanie nagradza cierpliwych.
Szczyt z GR2 był właśnie w maju na 4.20 i analogia że tu peak na 3.10 to juz był i teraz boczniak do premiery tak jak przy ostatniej promocji gry. Niestety taki jest gaming czasy Covid już nie wrócą gdzie cały gaming ekspodował.
Wg gamalytic na wh 11 kwietnia było 452 tys natomiast na dzisiaj jest 544 więc jeżeli ktoś uważa okolo 80 tys zapisow na miesiąc, przy praktycznie tylko 2 pokazach to jest zły wynik to spoko ale dopiero teraz od czerwca się zacznie jazda :)