• Raport - jedno jest pewne Autor: ~Fred [84.40.219.*]
    Wyniki są takie, że nie ma powodów aby to kupować a tym bardziej żeby kurs miał pod co rosnąć. Rcicho i jego analizy może sobie darować. Kto chce niech kupuje i sobie czeka, kto jest mądry idzie inwestować gdzie indziej.
  • Re: Raport - jedno jest pewne Autor: ~Loki [46.113.12.*]
    Kto chce nie kupuje i sobie czeka. Dobre rady zawsze w cenie. Kto chce niech sprzedaje i idzie próbować szczęście gdzie indziej, a najlepsze co osobiście tobie polecę na swoim przykładzie posiadanie tej spółki zupełnie nie przeszukadza ani nie ciąży w inwestowaniu, zarabianiu, a nawet stratach na innych spółkach. Poczytaj statystki, ile ludzi traci na giełdzie, to zrozumiesz, że to, że kto tu nagle sprzeda nie oznacza, że zarobi gdzie indziej, ale każdy decyduje sam i sugerowanie ludziom co powinny zrobić tym nadziej bez podania żadnych informacji, które można zweryfikować o swoim doświadczeniu w tym kierunku bardzo źle o tobie świadczy, ale życzę, abyś tu sprzedał i zarobił gdzie indziej, bo chyba udzielająca rad posiadasz akcje tej spółki.
  • Re: Raport - jedno jest pewne Autor: ~quest [46.134.85.*]
    spróbuj zrozumieć freda Loki .... na razie musi zarabiac takimi q nie innymi wpisami
  • Re: Raport - jedno jest pewne Autor: ~Loki [5.173.220.*]
    Ostatnio na innej spółce gość napisał, że sprzedał ze stratą 40 koła, bo pójdzie niżej podając kurs, na jakim zawisł, a następnego dnia mógł zejść z haka i nawet coś zarobić. Na innej gość podał, że ma S od 11,80, nabijając się z ludzi jak spadło, a teraz kurs 16 zł. I gościa nie ma. Tacy to są bohaterowie na forach. Łatwo się nabijać z ludzi i udzielać rad, bo zawsze można zniknąć lub zmienić nick i bez żadnej odpowiedzialności. Ja tam każdemu życzę zysków, ale niech decyzja sami.
  • Re: Raport - jedno jest pewne Autor: ~Fred [84.40.219.*]
    Hahaha pięknie kłamiesz bo nic takiego nie pisałem. Chcecie to sobie wiszcie, mój post jest do osób które zastanawiają się czy inwestować w tą spółkę a nie o tym czy z niej uciskać. Prawda o widelcach jest taka że żyją nadzieja że kiedyś urośnie, piszą posty sugerujące że niby mają czas i mogą czekać tak naprawdę są po irytowani i marzą o tym że kurs urósł. Dlaczego tak uważam ? Bo osoby które faktycznie by czekały i były spokojne na o wzrost kursu, nie udzielały by się tak mocno na forum
  • Re: Raport - jedno jest pewne Autor: ~Loki [46.112.4.*]
    No tak, czego można się spodziewać po naganiaczu oprócz przekręcania wszystkiego, co oczywiste. Sugerowałeś ludziom sprzedaż akcji, bo przecież można sprzedać i zarabiać gdzie indziej, do czego ja się tylko odniosłem. Obrażasz ludzi, nazywając jakimiś wisielcami, choć nie znasz ich średniej, a inwestowanie na tym polega, czyli zakup akcji w nadziei na zysk, ale czas oczekiwania może być różny. Twój tok myślenia pokazuje, że co najwyżej jesteś dostarczycielem kapitału dla domów maklerskich. Nie tobie oceniać, kto i na ile tu zainwestował, a że przypomnę słowa z tego forum twojego guru, którego wpisy o 0,19 przypominałeś, że jedni siedzą i piszą na forach, a drudzy np. na OLX ha ha. Nikt cię nie prosił o radę, tak że idź zarabiaj, czego ci życzę. Karma wraca. Też uważam, że w obecnej sytuacji i przy braku informacji szanse za wzrosty są marne, ale to moja opinia, a nie porada. Ty inwestujesz i nie czekasz tylko sprzedajesz szybko ze stratą i tacy są też potrzebni bo domy maklerskie muszą zarabiać, a ja, posiadając akcje wielu spółek i mając wolny kapitał może trzymać akcje, ile mi się będzie podobała.
  • Re: Raport - jedno jest pewne Autor: ~Adam [83.175.186.*]
    Przepraszam, że się wtrącę, ale po co z nimi dyskutujecie. Przecież widać po języku wypowiedzi, że nawet się nie otarł o inwestowanie, a jest co najwyżej jednym z pomocników głównego nagona tego forum. Mam kilka spółek i tylko tu się wiecznie obraża akcjonariuszy i wyzywa od wisielców, a robią to zawsze ludzie, którzy nie widzą tu absolutnie możliwości zarobku, ale siedzą tu non stop. Może to jakieś forum dla początkujących trolli.
  • Re: Raport - jedno jest pewne Autor: ~gero20 [213.134.175.*]
    Tu obie grupy są toksyczne. "Inwestorzy" oraz "maliniakowie". Albo chwalisz spółkę która nie dowozi od 3 lat albo jesteś z maliniakiem. To tak a propos "inwestowania" obciąłem dwa lata temu Hubtech o połowę , mam jeszcze trochę i sobie powoli wychodzę. Przez te dwa lata można było zarobić na wielu innych firma kilkaset procent wrócić dziś na Hubtech i kupić go taniej. Nowa hala jeszcze nie skończona byłem wczoraj zobaczyć, jest już dach i częściowo ściany. Wielkość już teraz widać, że taka sama jak pierwszej ale to jeszcze kilka miesięcy. Pełna produkcja być może jeszcze w tym roku, trudno powiedzieć. Przy tak małej firmie to zatrudnienie nowej załogi, która trzeba przeszkolić może wpływać na wyniki jeszcze na przyszły rok, za nim pojawią się pierwsze zyski z nowej hali. Być może można sobie wrócić na Hubtecha za rok i kupić go poniżej 30 groszy...
  • Re: Raport - jedno jest pewne Autor: ~Adam [83.175.186.*]
    Na giełdzie są ludzie, którzy sobie zbieraj takie akcje przez kilka lat w miarę swoich możliwość finansowych. Może kupować po 2,3 czy 5 tys. miesięcznie w nadziei, że kiedyś spółka skoczy z 0,25 na 0, 60 a może więcej. Czy to dobry sposób to już ciężko ocenić? Pamiętaj, że to, że tu sprzedaż i będziesz tak skakał po spółkach nie oznaczę, że finalnie zarobisz więcej. Sam się przekonałem, że takie skanie ze spółki na spółkę nie zawsze przynosi zyski. Oczywiście, że zawsze można sprzedać i iść gdzie indziej, ale pisanie, że można tu sprzedać i zarobić gdzie indziej to już tylko puste słowa, bo nikt nie wie, z kim tu piszę i nie da się takowych opowieść zweryfikować, a jak czytam takie forum, to każdy zarabia oczywiście gdzie indziej, a jednak ponad 80% na giełdzie traci. Co ciekawe, do tych statystyk nie liczą się ludzie, którzy np. trzymaj akcje.
  • Re: Raport - jedno jest pewne Autor: ~Roz [83.7.255.*]
    Fredzio ty też się mocno udzielasz na forum ostatnio. I tak piszesz, że kto mądry idzie gdzie indziej, "wy sobie wiście". A następnie nigdzie nie idziesz i dalej piszesz posty, a twierdzisz, że ci co mają akcje są poirytowani, bo piszą posty i jakby nie byli to by nie pisali. Czyli wychodzi z twoich wywodów, że sam jesteś sfrustrowany i do tego jeszcze nie za mądry. :D
    Piszcie co chcecie trendu nie zmieńcie, tyle w temacie.
  • Re: Raport - jedno jest pewne Autor: ~Loki [5.173.26.*]
    Nie jestem wielkim fanem analiz na NC, bo tu jedna informacja potrafi wywindować lub uwalić kurs o kilkadziesiąt procent, ale obstawiam, że jesteśmy w trendzie bocznym i to od kilku miesięcy. Na chwilę obecną ciężko powiedzieć, w którą stronę pójdzie, a spadek, czy wzrost o kilka procent niczego nie zmieni.
  • Re: Raport - jedno jest pewne Autor: ~Jaminadze [31.0.91.*]
    Ktoś powie że oni nie podają info czy edpi . Żeby podać edpi trzeba mieć się czym pochwalić ....proste
  • Re: Raport - jedno jest pewne Autor: ~quest [87.101.44.*]
    fredna musicie zrozumieć. On tu rekompensuje swoją stratę na tej spółce. To normalny proces w psychice podobnie jak maliniak, olo i inni . proste
    Quest nie ma starty bo jeszcze nie sprzedał, ale poza tym wisi wysoko
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [77.222.236.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Raport - jedno jest pewne Autor: ~Roz [5.173.19.*]
    To prawicowy quest nakupił tysiące akcji za gruby szmal? Skąd miał kasę? Przecież prawicowcy to żyją zasiłku i 500+. A ty tu tworzysz posty za jakieś granty jak lewicowy "poeta" Jaś Kapela? :D
  • Re: Raport - jedno jest pewne Autor: ~Roz [83.7.255.*]
    W ogóle ciekawe zniknął Maliniak i pojawił się Fred.
  • Re: Raport - jedno jest pewne Autor: ~pawsta [46.134.100.*]
    Słuszna uwaga stwierdził że już dość Malinioka i teraz będzie dalej Fredem hahah
[x]
HUBTECH 2,64% 0,23 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.