No tak, czego można się spodziewać po naganiaczu oprócz przekręcania wszystkiego, co oczywiste. Sugerowałeś ludziom sprzedaż akcji, bo przecież można sprzedać i zarabiać gdzie indziej, do czego ja się tylko odniosłem. Obrażasz ludzi, nazywając jakimiś wisielcami, choć nie znasz ich średniej, a inwestowanie na tym polega, czyli zakup akcji w nadziei na zysk, ale czas oczekiwania może być różny. Twój tok myślenia pokazuje, że co najwyżej jesteś dostarczycielem kapitału dla domów maklerskich. Nie tobie oceniać, kto i na ile tu zainwestował, a że przypomnę słowa z tego forum twojego guru, którego wpisy o 0,19 przypominałeś, że jedni siedzą i piszą na forach, a drudzy np. na OLX ha ha. Nikt cię nie prosił o radę, tak że idź zarabiaj, czego ci życzę. Karma wraca. Też uważam, że w obecnej sytuacji i przy braku informacji szanse za wzrosty są marne, ale to moja opinia, a nie porada. Ty inwestujesz i nie czekasz tylko sprzedajesz szybko ze stratą i tacy są też potrzebni bo domy maklerskie muszą zarabiać, a ja, posiadając akcje wielu spółek i mając wolny kapitał może trzymać akcje, ile mi się będzie podobała.