• ale polecieli ze skupem Autor: ~MN [79.162.30.*]
    no po prostu super oferta. Ciekawe Jak długo nad tym myśleli, żeby nie dzielić się kasą z akcjonariuszami. Chyba spółka chce wejść w typowy tryb na gpw. czyli kasa dla swoich, a plankton niech patrzy. bardzo jestem rozczarowany.
  • Re: ale polecieli ze skupem Autor: ~s8 [164.127.246.*]
    tak myslałem że sie jacek wkońcu wpisze w bandycki trend na bananie.
    i na wynikach se podkręciły że tylkko nasza funa sie kapewnie.
  • Re: ale polecieli ze skupem Autor: ~fun [91.94.123.*]
    Dnia 2026-05-15 o godz. 23:26 ~s8 napisał(a):
    > i na wynikach se podkręciły że tylkko nasza funa sie kapewnie.

Wyniki rewelka , co prawda powinni się zdecydować jakie były narastająco po 4 kw. 2025 w przepływach finansowych.Już po wynikach za 4 kw. coś im się rozjechały a teraz dwa warianty do wyboru.:) Co najmniej 4 mln zł po 24,8 zł czyli oferta dla funda co ma 180 tyś akcji ?
  • Re: ale polecieli ze skupem Autor: ~Badbed [84.40.159.*]
    Jeśli dodatkowo porówna się wycenę CPS za pierwszy qw 2025 i 2026 to wynik super. Dlatego zaskoczyła mnie ta oferta. Info o niej wyszło wcześniej i już myślałem, że coś z wynikami jest nie tak, ale szok.
  • Re: ale polecieli ze skupem Autor: ~MN [79.162.30.*]
    może Zolkiewicz chce wyjść.od kilku lat zmniejszają ilość akcji. wszystko okaże się w czerwcu czy to ,,nowe" otwarcia spółki na golenie frayerów czy po prostu deal z większym graczem.
  • Re: ale polecieli ze skupem Autor: ~fun [91.94.123.*]
    Dnia 2026-05-16 o godz. 13:02 ~MN napisał(a):
    > może Zolkiewicz chce wyjść.od kilku lat zmniejszają ilość akcji. wszystko okaże się w czerwcu czy to ,,nowe" otwarcia spółki na golenie frayerów czy po prostu deal z większym graczem.

Ktoś na bananie trzyma kurs na bezsensownie niskim poziomie. Będzie miał szansę wyjść. 4 mln zł:przez 24,8 zł daje ponad 160 tyś akcji.Zółkiewicz miał mniej więcej podobną ilość. Akcji mniej koniom lżej. Zostanie 1.8 mln akcji jak będzie podaż na zaproszenie.
    na bananie to sie goli a jacuś postanowiuł dołączyć tak jakiem przewidywnol .
[x]
TELESTR 0,00% 24,60 2026-05-14 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.