• Novina Autor: ~eR [5.173.164.*]
    Komentarz jest zbędny.
    Spółka bez zaufania, z wkurzonym akcjonariatem. To sztuka doprowadzić do takiego stanu.
  • Re: Novina Autor: ~xxx [81.15.130.*]
    To żadna sztuka, tylko słoma w butach i pod włosami raczej.
    Jak będzie miał słomniak akcje do opylenia ulicy swoje i słupów wtedy może i ok. 6 pln zobaczymy, a może i więcej.
  • Re: Novina Autor: ~Ojo [213.17.155.*]
    Czyli teraz kolejne zabawy ze zniechęcaniem i zaniżaniem się szykują...no fajnie. Czekałem już 2 lata to mogę i 5 poczekać.
  • Re: Novina Autor: ~eR [46.205.196.*]
    To nie jest zabawa. Tylko ogrywanie akcjonariuszy - w końcu to giełda. Zawsze ktoś kogoś coś…

Na szczęście mamy ludzi z porozumienia prawie legalnego. Obiecali zmiany i proszę - kurs ruszył. A że w nie tą stronę. Oj tam, oj tam.

Nie wiem na jakim poziomie podjąłem niewłaściwą decyzję, ale wątpię by w 5 lat się wyrobili.
    Ja za chwilę będę celebrował 3 lata i szczerze wątpię by nagle pewni ludzie zaczęli być uczciwi…
    Pozdrawiam
  • Re: Novina Autor: ~Grzmot [5.173.164.*]
    Nieuczciwi tez chca zarobić:) Nie dajcie sie wyleszczyc
  • Re: Novina Autor: ~KoleśGit [109.95.112.*]
    Jak się robi fajna cena to wtedy dobieram! Ponad 40 milionów w obrocie mówi samo za siebie a kurs jest zaniżony i tyle w temacie!
  • Re: Novina Autor: ~eR [5.173.22.*]
    Tyle że wyniki spółki a spółka na giełdzie to dwie inne bajki. Zupełnie inne.
    I jakie znaczenie ma te 40 mln? Zaraz się okaże, że księgowa pomyliła aktywa z pasywami. No co, każdemu się może pomylić lewo/prawo.
    Dziwi tylko bierność instytucji, które nadzorują giełdę/finanse.

Fajnie, że jesteście optymistami. Tylko gdyby spytać was o konkretne działania zarządu w kwestii interesu wszystkich akcjonariuszy… Także… Noo…

Za chwilę kolejna emisja dla wybranych. Opchną potem papier uśredniającym, wierzącym niewiadomo w co.
    Se popisałem chociaż…
  • Re: Novina Autor: ~WlodekzGdyni [77.236.22.*]
    Dnia 2026-05-19 o godz. 18:01 ~eR napisał(a):

> >
    > > Za chwilę kolejna emisja dla wybranych. Opchną potem papier uśredniającym, wierzącym niewiadomo w co.

Jeśli wierzysz w to co napisałeś to powinieneś teraz nabrać ile się da papieru który potem opchniesz uśredniającym razem z wybranymi.

• Re: Novina Autor: ~Kkk [91.216.213.*]
    W sumie to wcale się nie dziwię Twojej frustracji. Znalazłeś spółkę z potencjalnymi dobrymi fundamentami, stale rosnącym portfelem, ogólnie z dobrymi perspektywami. Tylko że kurs tego przez lata nie odzwierciedla, pojawiają się nerwy, irytacja i poczucie niesprawiedliwości wobec działań zarządu. Tylko, że ta frustracja nic nie da i nie ma żadnego wpływu na wartość akcji, tylko na Twoje zdrowie psychiczne. Myślę że bardzo istotna jest tutaj cierpliwość i jak to ludzie piszą - nie dać się wyleszczyć.
  • Re: Novina Autor: ~Max [195.85.209.*]
    Za 400 tys. zł zysku? Nie mogli zapłacić ponad 500 tys. podatku. Myślę, że z podatkiem by nie kombinowali, bo US liczyć umie. Z tego wychodzi ponad 2,5 mln zysku, skoro tyle podatku zapłacili. Pytanie, kiedy w końcu pokażą prawdziwy zysk?
  • Re: Novina Autor: ~Nowicjusz [83.5.70.*]
    Kiedy prezes stwierdzi, że trzeba odpalić rakietę i opylić akcje z emisji po 2 złote.
[x]
NOVINA 0,00% 0,61 2026-05-20 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.