• Wh Autor: ~Bidon [46.112.82.*]
    73 gamalytic 77 steam i akt.wh rośnie znów
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.31.42.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Wh Autor: ~Lew [188.33.8.*]
    Czemu nie ma Cię już na GI Fie?
  • Re: Wishlist Autor: ~OMG [88.156.138.*]
    Pięknie mi posty usunął admin. Tigerek pracujesz dla administracji bankiera? To forum schodzi na psy i niedługo będzie administracja sama pisała do siebie albo wynajmą farmę botów.

Tigerek sądzi te swoje smuty i wszystko przechodzi przez cenzurę admina, ale posty innych już niekoniecznie.

Skoro nikogo nie interesuje gra, to dlaczego Gamalytic szacuje obecną Wishlist na ponad 500 tysięcy?...
  • Re: Wishlist Autor: ~Bob [93.159.61.*]
    Ale po co się kłócić z typem który pisze te bzdury tylko dla atencji by mu ktoś odpisał ? Po co dajecie gościowi satysfakcję ?
  • Re: Wishlist Autor: ~John [217.117.135.*]
    Lecz sie
  • Re: Wishlist Autor: ~OMG [31.61.251.*]
    Chyba ty.
  • Re: Wishlist Autor: ~Klin [83.22.168.*]
    Stary, kasują to jedno. Czasem coś napiszesz to cwaniaczek pierwsze zdanie zostawi pod tezę. To forum to dno dla manipulantów. Ha tfu
  • Re: Wishlist Autor: ~pioter [89.66.88.*]
    Dnia 2026-05-15 o godz. 16:43 ~OMG napisał(a):
    > Pięknie mi posty usunął admin. Tigerek pracujesz dla administracji bankiera? To forum schodzi na psy i niedługo będzie administracja sama pisała do siebie albo wynajmą farmę botów.
    > >
    > > Tigerek sądzi te swoje smuty i wszystko przechodzi przez cenzurę admina, ale posty innych już niekoniecznie.
    > >
    > > Skoro nikogo nie interesuje gra, to dlaczego Gamalytic szacuje obecną Wishlist na ponad 500 tysięcy?...

Jak to forum schodzi na psy? Bankier od dawien dawna to był poziom dna :D
  • Re: Wishlist Autor: ~OMG [88.156.138.*]
    W sumie jakby tak popatrzeć obiektywnie na poziom wpisów, to myślę, że jak najbardziej masz rację.
  • Re: Wh Autor: ~John [217.117.135.*]
    Sprzedajcie tak,zeby spadło na 2.50zl uratuje swoj kapitał
[x]
ONEMORE 8,58% 2,91 2026-06-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.