• Jak poprzednio Autor: ~AT [5.102.67.*]
    Sytuacja 1:1 jak w ostatnim raporcie masowe sypanie przed raportem który był klapą
  • Re: Jak poprzednio Autor: ~Pablo [213.134.167.*]
    To chyba cos zle pamiętasz. Przed ostatnim raportem byl skok na 50gr..
    W listopadzie też skok dzień przed.
  • Re: Jak poprzednio Autor: ~Dfg [46.112.2.*]
    Ha ha ha…. Po 50 akcji Ty nazywasz sypaniem? To berdziej wygląda jak celowe zaniżanie kursu żeby wykorzystując raport wywołać panikę i odkupić akcje niżej…
  • Re: Jak poprzednio Autor: ~janfasola [83.230.4.*]
    Gdyby tu było sypanie to wolumen by nie opadł tylko by strzelali jak do kaczek
  • Re: Jak poprzednio Autor: dorobkiewicz_1 [89.67.204.*]
    Nie zdziwię się jak jeszcze dziś zieleń zobaczę
  • Re: Jak poprzednio Autor: ~HiperBessaMCI [37.248.181.*]
    Nie zobaczysz jeszcze długo zieleni
  • Re: Jak poprzednio Autor: ~Hzvx [178.43.9.*]
    A skad ta pewnosc? Jesli ktos sadzi ze te obroty zrobil ktos z zarzadu to sie srogo myli. Pewnie jakas grupa z discorda sie umowila na akcje.

Prezes stara sie rozruszac plynnosc m.in. wciagajac Podlackiego do promowania spolki, czy poprawili komunikacje na linkedin.

Wiec ostatnie co by chcieli to robic cyrk na dzien przed raportem, to by sabotowalo ich cale wielomiesieczne wysilki.
  • Jak poprzednio Autor: ~rg [37.109.153.*]
    Ktoś tu sobie kombinuje i tyle . Zarząd teraz nie może nic robić bo jest okres zamknięty więc beztrosko ktoś przerzuca sobie coraz niżej akcyjki czym mnie trochę denerwuje bo to już spora cofka się zrobiła a stan konta trochę uszczupliło. Obroty jak na Exc całkiem spore choć liczba akcji która zmieniła właściciela nie powalająca i mogła pochodzić od jednego akcjonariusza nawet jak by tylko on sam sprzedawał . Z mojej strony żadnej transakcji dzisiaj nie było tak jak pisałem mam czas i czekam spokojnie ale widać że komuś coś cisnęło na gardło i zobaczymy jutro z jakiego powodu .
    Będzie o czym pogadać na czacie z zarządem.
  • Re: Jak poprzednio Autor: ~AT [31.0.58.*]
    Tak prezes tym bardziej kieruje się na jakiegoś rekina biznesu wszystko dobre jest pokazywane a jak był przestój to żadnego espi nie było to jak to jest? Robią na tym Linkedlin apetyt by potem dać raport inny do tego co kreują jaja
  • Re: Jak poprzednio Autor: ~Quest [89.69.53.*]
    Prawda takie rzeczy powinny być wypisane nie na portalach, ale podane do wiadomości, jeżeli mają znaczący wpływ na bizness i plany rozwoju.
  • Jak poprzednio Autor: ~rg [31.0.63.*]
    Jeśli faktycznie było coś nie tak co mogło wpłynąć na wyniki powinno być oficjalnie zakomunikowane a tak garstka osób wie i drogą pantoflową roznosi między sobą. Jeśli to prawda to nie będę zadowolony.
    Dzisiejszą akcją też mi dziwnie wyglądała ale zobaczymy jutro co wypłynie i pogadamy sobie na czacie .
    Ktoś miał zarobić najwidoczniej.
  • Re: Jak poprzednio Autor: ~At [5.102.67.*]
    Ja uważał bym na tą spółkę tylko pisze swoje zdanie
  • Re: Jak poprzednio Autor: ~Exc [37.225.91.*]
    Pisałem ostatnio że różnie może być toś mnie zjeb ał...długoterminowo nic się nie zmienia. Zobaczymy co jutro pokażą. Dino poprawiło wyniki za 1q.
    Ja szczerze mówiąc na chwilę obecną żałuję, ze wszedłem. To jeszcze nie jest dobra spolka do inwestowania. Pomijam stratę kasy ale przede wszystkim czasu. Jutro pewnie to pier na łeb. Obym się pomylił.
  • Re: Jak poprzednio Autor: ~At [5.102.67.*]
    Nie martw się dziś najgorsze co może się trafić to owczy pęd, spychanie kursu poniżej 30 groszy i komentarz prezesa czekam na to
  • Re: Jak poprzednio Autor: ~Pablo [185.174.155.*]
    Ja tu sobie posiedzę spokojnie jeszcze. Słabe ręce oddają i będą oddawać.
  • Re: Jak poprzednio Autor: mgzara [37.225.7.*]
    wyleszczyli was, a prawda jest taka ze spolka sie rozwija caly czas. Doszla wspolpraca z maspexem. Rozwijaja produkty wlasne.

Wiedzialem ze ten wczorajszy zrzut to podpucha i dokupilem pakiet akcji.

pozdrawiam myslacych:)
  • Re: Jak poprzednio Autor: ~Pablo [79.162.24.*]
    Ja siedzę w pociągu takze
  • Jak poprzednio Autor: ~rg [37.109.158.*]
    Na giełdzie nic nigdy nie dzieje się tak samo. To jest gra emocji ,wyczucia a nawet osobistego zaangażowania . Jeżeli się nie podchodzi do tego z chłodną głową to niestety takie są tego efekty i najczęściej niezdecydowani inwestarzy tracą pieniądze . Trzeba czytać raporty , śledzić działania firmy i umieć spojrzeć trochę do przodu bo to jest podstawą w inwestycji a chwilowe wahania wykorzystywać do budowy zwiększania pozycji na przyszłość .
[x]
EXCELLENC 4,00% 0,52 2026-05-27 16:22:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.