Ha ha ha…. Po 50 akcji Ty nazywasz sypaniem? To berdziej wygląda jak celowe zaniżanie kursu żeby wykorzystując raport wywołać panikę i odkupić akcje niżej…
Ktoś tu sobie kombinuje i tyle . Zarząd teraz nie może nic robić bo jest okres zamknięty więc beztrosko ktoś przerzuca sobie coraz niżej akcyjki czym mnie trochę denerwuje bo to już spora cofka się zrobiła a stan konta trochę uszczupliło. Obroty jak na Exc całkiem spore choć liczba akcji która zmieniła właściciela nie powalająca i mogła pochodzić od jednego akcjonariusza nawet jak by tylko on sam sprzedawał . Z mojej strony żadnej transakcji dzisiaj nie było tak jak pisałem mam czas i czekam spokojnie ale widać że komuś coś cisnęło na gardło i zobaczymy jutro z jakiego powodu .
Będzie o czym pogadać na czacie z zarządem.
Tak prezes tym bardziej kieruje się na jakiegoś rekina biznesu wszystko dobre jest pokazywane a jak był przestój to żadnego espi nie było to jak to jest? Robią na tym Linkedlin apetyt by potem dać raport inny do tego co kreują jaja
Jeśli faktycznie było coś nie tak co mogło wpłynąć na wyniki powinno być oficjalnie zakomunikowane a tak garstka osób wie i drogą pantoflową roznosi między sobą. Jeśli to prawda to nie będę zadowolony.
Dzisiejszą akcją też mi dziwnie wyglądała ale zobaczymy jutro co wypłynie i pogadamy sobie na czacie .
Ja szczerze mówiąc na chwilę obecną żałuję, ze wszedłem. To jeszcze nie jest dobra spolka do inwestowania. Pomijam stratę kasy ale przede wszystkim czasu. Jutro pewnie to pier na łeb. Obym się pomylił.
Na giełdzie nic nigdy nie dzieje się tak samo. To jest gra emocji ,wyczucia a nawet osobistego zaangażowania . Jeżeli się nie podchodzi do tego z chłodną głową to niestety takie są tego efekty i najczęściej niezdecydowani inwestarzy tracą pieniądze . Trzeba czytać raporty , śledzić działania firmy i umieć spojrzeć trochę do przodu bo to jest podstawą w inwestycji a chwilowe wahania wykorzystywać do budowy zwiększania pozycji na przyszłość .