• Wyniki Autor: ~Anna [5.184.217.*]
    Już wiadomo że wyniki za pierwszy kwartał będą dramatyczne , pytanie jedynie jak bardzo będą na MINUSIE. A Prezesik jak zwykle chowa głowę w piasek .
  • Re: Wyniki Autor: ~ha [178.43.86.*]
    podaj proszę ,który raport i w którym roku był tak dramatyczny ?
  • Re: Wyniki Autor: ~Anna [5.184.217.*]
    Podaj proszę, dlaczego FE. Jest w trendzie spadkowym od ponad sześciu lat i końca nie widać. Chyba zły fundusz emerytalny wybrałeś .
  • Re: Wyniki Autor: ~ha [178.43.86.*]
    chyba nie ,mój fundusz i moja cierpliwości ,powróćmy do twojego wątku ,podaj ten raport , z zainteresowaniem przeczytam
    Raport ukaże się jutro będzie fatalny , jak wszystkie które doprowadziły do tego miejsca gdzie jest obecnie FE , a będzie coraz gorzej , bo tu nie ma żadnych perspektyw na zarobek .
  • Re: Wyniki Autor: ~Hmm [188.33.28.*]
    Merci że jesteś tu
  • Re: Wyniki Autor: ~FE [77.236.24.*]
    Czy użytkownik „Anna” sugeruje, że posiada już dostęp do treści raportu kwartalnego spółki Forever Entertainment S.A. i za pośrednictwem forum Bankiera przekazuje jego treść do publicznej wiadomości przed oficjalnym opublikowaniem raportu przez Spółkę?
    Nie niczego takiego nie sugeruję, nie wiem gdzie to spostrzegłeś . Stwierdzam jedynie na podstawie tego że raport nie był przyśpieszony i że Prezesik nie zamierza go komentować to samo się nasuwa że będzie bardziej beznadziejny od poprzednich które to doprowadziły do tych wartości .
    Czy w takim razie użytkowniku „Anna” możesz wskazać, za które kwartały spółka Forever Entertainment S.A. publikowała te „beznadziejne raporty”? Z kontekstu Twojego wcześniejszego wpisu na forum wnioskuję, że określenie „beznadziejne” odnosi się do raportów wykazujących „stratę netto”. W ten sposób chciałbym się upewnić czy celowo wprowadzasz innych użytkowników tego portalu w bład.
    Zacznijmy od tego że to ja wprowadzam w błąd , a Prezesik FE. O skokowym wzroście przychodów , o miliardowej kapitalizacji o najlepszym roku jakim miał być 2025. I wiele więcej kłamstw . Jeżeli chodzi o raporty kwartalne są beznadziejne , bo spółka od ponad 6 lat jest w trendzie spadkowym nic nie wydaje i z stąd stwierdzenie że niedługo będą z całą pewnością na minusie . Tak to widzę poprostu .
    Raport kwartalny może zostać oceniony jako pozytywny (zysk netto wyższy od oczekiwań rynku), neutralny (zysk netto zgodny z oczekiwaniami rynku) lub negatywny (zysk netto istotnie poniżej oczekiwań rynku).

Jak rozumiem, aby raport był „beznadziejny”, musiałby wykazywać stratę — takie też stwierdzenie, użytkowniku „Anna”, przedstawiłeś w swoim pierwszym wpisie w tym wątku. Jednocześnie nie jesteś w stanie wskazać raportu z takim wynikiem.

Raport kwartalny może zostać oceniony jako pozytywny (zysk netto wyższy od oczekiwań rynku), neutralny (zysk netto zgodny z oczekiwaniami rynku) lub negatywny (zysk netto istotnie poniżej oczekiwań rynku).

Jak rozumiem, aby raport był „beznadziejny”, musiałby wykazywać stratę netto — takie też stwierdzenie, użytkowniku „Anna”, przedstawiłeś w swoim pierwszym wpisie w tym wątku. Jednocześnie nie jesteś w stanie wskazać konkretnego raportu z takim wynikiem.

Dodatkowo, z ogólnodostępnych materiałów wynika, że spółka Forever Entertainment S.A. wydała w ubiegłym roku 14 różnych tytułów (nie licząc wersji przygotowanych na poszczególne platformy). W związku z tym stwierdzenie, że spółka „nic nie wydaje”, należy uznać za kolejną bardzo ryzykowną próbę wprowadzenia akcjonariuszy w błąd.

W mojej ocenie tego rodzaju wpisy mogą nosić znamiona świadomego rozpowszechniania nieprawdziwych lub wprowadzających w błąd informacji. Zachęcam do większej rozwagi i przypominam, że w internecie nic nie ginie, a anonimowość jest często jedynie pozorna — nawet przy korzystaniu z VPN, trybu incognito czy żeńskiego pseudonimu.
  • Re: Wyniki Autor: ~Amiga [37.47.146.*]
    Kurs akcji spada od ponad 6 lat . Obecnie wynosi 2.44zł i końca spadków z cało pewnością nie zmieni jutrzejszy raport . To moje zdanie .
    Rozmawiamy o raporcie za pierwszy kwartał 2026 i to do tego roku była wypowiedź o braku premier , sytuacja akcjonariuszy jest beznadziejna , a wpływają na to bezsprzecznie mają rozczarowujące raporty .
    W pierwszym kwartale 2026 roku spółka wydała dwie gry, z czego jedną z nich był FRONT MISSION 3: Remake, wydany jednocześnie na pięciu platformach i ciepło przyjęty przez graczy.

Dlaczego nadal starasz się wprowadzać w błąd osoby odwiedzające to forum, użytkowniku „Anna”? W związku z masową publikacją tego rodzaju nieprawdziwych informacji można odnieść wrażenie, że działanie to ma charakter celowy.
    Spółka od swojego maksimum skurczyła się o ponad 83%, a wy uważacie że raporty nie są beznadziejne ?
    Użytkowniku „Anna”, dlaczego zmieniasz temat? Pytam o Twoje konkretne, nieprawdziwe stwierdzenia, a Ty — po przyłapaniu na wprowadzaniu użytkowników tego forum w błąd — robisz wszystko, aby nie odpowiedzieć na jasno zadane pytania ani nie odnieść się do przedstawionych przeze mnie faktów.
    83% straty to jedyny Fakt
  • Re: Wyniki Autor: brututs [31.60.90.*]
    Wyniki odzwierciedlają kurs.
    Czy ty nie możesz pojąć że giełda od kilku lat bije rekordy a ta spółka jest jedną albo jedną z kilku najgorszych spółek na całej GPW ? Anna podupadła na zdrowiu i ja to rozumiem a ty masz problem z oceną rzeczywistości. Ona już przestała wierzyć że tu cokolwiek dobrego się wydarzy. Pewnie jutro zgodnie z trendem ciąg dalszy.
  • Re: Wyniki Autor: ~at [37.47.239.*]
    raport z zyskiem również może być beznadziejny, bo nie daje nadziei na wzrosty lub zwyczajnie jako osobista opinia. brak nowych premier daje jasną przesłankę, że od jutra droga do 2,11 :)
    Zarządzający Quercus TFI widzą obecnie potencjał w odbiciu biotechnologii i gamingu po latach słabości.

Tak więc radzę aby już przy tych poziomach się nie wyprzedawać, a każde zejście niżej dobierać akcje. W którymś momencie to ruszy
    Megalomania Prezesa też dobiła kurs .
  • Re: Wyniki Autor: ~Alek [91.150.216.*]
    Kłamstwa dobiły kurs. NIC nie dowieźć z tego co się obiecało to kabaret
    A ja jestem zdania że trzeba dobierać tego badziewia. Ale sądzę tak jak kiedyś tu napisałem, gaming postrzegany jeż przez TFI jako spółki dolarowe i dopiero jak dolar będzie się umacniał to te spółki będą mieć swoją hossę. Teraz postraszą hantavirusem jak zawsze przed kryzysem czyli biotechnologiczne spółki się odbiją a potem kryzys, czyli zatrzęsie jeszcze kursem gamingu i będą szły do góry wraz z umacniającym się dolarem co przełoży się na większe zyski spółek gamingowych.
[x]
FOREVEREN 2,82% 2,55 2026-05-15 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.