Raport ukaże się jutro będzie fatalny , jak wszystkie które doprowadziły do tego miejsca gdzie jest obecnie FE , a będzie coraz gorzej , bo tu nie ma żadnych perspektyw na zarobek .
Czy użytkownik „Anna” sugeruje, że posiada już dostęp do treści raportu kwartalnego spółki Forever Entertainment S.A. i za pośrednictwem forum Bankiera przekazuje jego treść do publicznej wiadomości przed oficjalnym opublikowaniem raportu przez Spółkę?
Nie niczego takiego nie sugeruję, nie wiem gdzie to spostrzegłeś . Stwierdzam jedynie na podstawie tego że raport nie był przyśpieszony i że Prezesik nie zamierza go komentować to samo się nasuwa że będzie bardziej beznadziejny od poprzednich które to doprowadziły do tych wartości .
Czy w takim razie użytkowniku „Anna” możesz wskazać, za które kwartały spółka Forever Entertainment S.A. publikowała te „beznadziejne raporty”? Z kontekstu Twojego wcześniejszego wpisu na forum wnioskuję, że określenie „beznadziejne” odnosi się do raportów wykazujących „stratę netto”. W ten sposób chciałbym się upewnić czy celowo wprowadzasz innych użytkowników tego portalu w bład.
Zacznijmy od tego że to ja wprowadzam w błąd , a Prezesik FE. O skokowym wzroście przychodów , o miliardowej kapitalizacji o najlepszym roku jakim miał być 2025. I wiele więcej kłamstw . Jeżeli chodzi o raporty kwartalne są beznadziejne , bo spółka od ponad 6 lat jest w trendzie spadkowym nic nie wydaje i z stąd stwierdzenie że niedługo będą z całą pewnością na minusie . Tak to widzę poprostu .
Raport kwartalny może zostać oceniony jako pozytywny (zysk netto wyższy od oczekiwań rynku), neutralny (zysk netto zgodny z oczekiwaniami rynku) lub negatywny (zysk netto istotnie poniżej oczekiwań rynku).
Jak rozumiem, aby raport był „beznadziejny”, musiałby wykazywać stratę — takie też stwierdzenie, użytkowniku „Anna”, przedstawiłeś w swoim pierwszym wpisie w tym wątku. Jednocześnie nie jesteś w stanie wskazać raportu z takim wynikiem.
Raport kwartalny może zostać oceniony jako pozytywny (zysk netto wyższy od oczekiwań rynku), neutralny (zysk netto zgodny z oczekiwaniami rynku) lub negatywny (zysk netto istotnie poniżej oczekiwań rynku).
Jak rozumiem, aby raport był „beznadziejny”, musiałby wykazywać stratę netto — takie też stwierdzenie, użytkowniku „Anna”, przedstawiłeś w swoim pierwszym wpisie w tym wątku. Jednocześnie nie jesteś w stanie wskazać konkretnego raportu z takim wynikiem.
Dodatkowo, z ogólnodostępnych materiałów wynika, że spółka Forever Entertainment S.A. wydała w ubiegłym roku 14 różnych tytułów (nie licząc wersji przygotowanych na poszczególne platformy). W związku z tym stwierdzenie, że spółka „nic nie wydaje”, należy uznać za kolejną bardzo ryzykowną próbę wprowadzenia akcjonariuszy w błąd.
W mojej ocenie tego rodzaju wpisy mogą nosić znamiona świadomego rozpowszechniania nieprawdziwych lub wprowadzających w błąd informacji. Zachęcam do większej rozwagi i przypominam, że w internecie nic nie ginie, a anonimowość jest często jedynie pozorna — nawet przy korzystaniu z VPN, trybu incognito czy żeńskiego pseudonimu.
Rozmawiamy o raporcie za pierwszy kwartał 2026 i to do tego roku była wypowiedź o braku premier , sytuacja akcjonariuszy jest beznadziejna , a wpływają na to bezsprzecznie mają rozczarowujące raporty .
W pierwszym kwartale 2026 roku spółka wydała dwie gry, z czego jedną z nich był FRONT MISSION 3: Remake, wydany jednocześnie na pięciu platformach i ciepło przyjęty przez graczy.
Dlaczego nadal starasz się wprowadzać w błąd osoby odwiedzające to forum, użytkowniku „Anna”? W związku z masową publikacją tego rodzaju nieprawdziwych informacji można odnieść wrażenie, że działanie to ma charakter celowy.
Użytkowniku „Anna”, dlaczego zmieniasz temat? Pytam o Twoje konkretne, nieprawdziwe stwierdzenia, a Ty — po przyłapaniu na wprowadzaniu użytkowników tego forum w błąd — robisz wszystko, aby nie odpowiedzieć na jasno zadane pytania ani nie odnieść się do przedstawionych przeze mnie faktów.
Wyniki odzwierciedlają kurs.
Czy ty nie możesz pojąć że giełda od kilku lat bije rekordy a ta spółka jest jedną albo jedną z kilku najgorszych spółek na całej GPW ? Anna podupadła na zdrowiu i ja to rozumiem a ty masz problem z oceną rzeczywistości. Ona już przestała wierzyć że tu cokolwiek dobrego się wydarzy. Pewnie jutro zgodnie z trendem ciąg dalszy.
raport z zyskiem również może być beznadziejny, bo nie daje nadziei na wzrosty lub zwyczajnie jako osobista opinia. brak nowych premier daje jasną przesłankę, że od jutra droga do 2,11 :)
A ja jestem zdania że trzeba dobierać tego badziewia. Ale sądzę tak jak kiedyś tu napisałem, gaming postrzegany jeż przez TFI jako spółki dolarowe i dopiero jak dolar będzie się umacniał to te spółki będą mieć swoją hossę. Teraz postraszą hantavirusem jak zawsze przed kryzysem czyli biotechnologiczne spółki się odbiją a potem kryzys, czyli zatrzęsie jeszcze kursem gamingu i będą szły do góry wraz z umacniającym się dolarem co przełoży się na większe zyski spółek gamingowych.