że oni nic nie produkują ale w konsorcjum ich rola taka właśnie jest aby poszukiwać rozwiązań technologicznych i wspierać PLL i Squadron w realizacji Iryda+ np.... Krokiem milowym w tym biegu będzie znalezienie finansowania, jeżeli im się to uda to rynek odpowiednio zareaguje na wartość akcji i to będzie ten moment obecna wycena to 15 mln a będzie x 10 po tym zdarzeniu
rk i pozyskanie finasowania ?Niemożliwe .On po prostu tego nie umie zrobić.Kupić - sprzedać , obrócić akcjami , przeparkować do spólek itd - TO TAK - nic wiecej
Kto by dał kasę szemranej spółce która przesuwa raport o kilka dni wiedząc że jest fatalny i kurs będzie leciał . W międzyczasie wrzuca espi które winduje kurs na 8 zł i sprzedaje akcje . To zrobili idealnie. Tylko że na to są paragrafy … bo jak inaczej to wyjaśnić . Gdyby podali raport w terminie tzn 8.5.2025 to kurs zjechałby na 3zl
To spółka niby sprzedawała swoje akcje po ESPI dot. dronów? To ja się dobrowolnie zgłaszam, bo też wtedy sprzedawałem. Jaki jest na mnie paragraf? A co do Raportu, to być może jest taki słaby bo wygaszają już swoją poprzednią działalność?>?>?>?>?>?>?
Klepiesz jak połamany. Co wygaszają, handel? Chyba cię pokręciło, co chwila wklejali espi o kontraktach handlowych i dalej wklejają mierne posty na X o cukrze, nawozach, ropie, minach i innych cudach. Jak piszesz to pisz prawdę sciemniaczu. Oni nic nie wygaszają tylko nie umieją handlować. To po pierwsze, a po drugie to ty czytałeś ich pseudo strategie? Jak nie to przeczytaj i znowu nie klep bzdur. Oni wręcz chwalili się, że ich zmiana polega na aktywnym prowadzeniu 2ch filarow: handlu i rozwijaniu sektora obronnego. To jest jawne wprowadzanie w błąd przez nich i przez ciebie. Nie leć koleś wiesz w co...Lubisz jak cię rolują to twoja sprawa, ale nie pleć bzdur na forum.
Co Ty tu robisz ? śmieszny człowieczku , już piana Ci leci z wary ? Ja tutaj zarobiłem krocie już 2x i jak dla mnie nie muszą nic robić aby kurs skakał to się zarabia
pixel - co mogą wygasić jak nic nie robią ? jakby wygsili swoja jedyna działalnośc ESPI to psycha by siadła rk.Tyle w temacie . HAUS - tu wszyscy zarabiają - po czasie , analiza wsteczna zawsze jest skuteczna. MBF - tu są duże mozliwości zarobku , ale nie z ich działalności
Nie pisz bzdur , a zarobic , to możesz jedynie na targu warzywnym...Już tu taki jeden w kilku wcieleniach jest , co zarabia w snach i jak ma wizję...Takich śmiesznych człowieczków, jak ty, co zarabiają nie pokazując dokumentów, to jest bez liku...Nikogo nie interesuje, czy ty tracisz, czy zarabiasz, nie masz pisać tylko tych bzdur, jak nie masz pojęcia o społce i co tam się dzieje.
Dnia 2026-05-15 o godz. 09:52 ~Marko napisał(a): > Klepiesz jak połamany. Co wygaszają, handel? Chyba cię pokręciło, co chwila wklejali espi o kontraktach handlowych i dalej wklejają mierne posty na X o cukrze, nawozach, ropie, minach i innych cudach. Jak piszesz to pisz prawdę sciemniaczu. Oni nic nie wygaszają tylko nie umieją handlować. To po pierwsze, a po drugie to ty czytałeś ich pseudo strategie? Jak nie to przeczytaj i znowu nie klep bzdur. Oni wręcz chwalili się, że ich zmiana polega na aktywnym prowadzeniu 2ch filarow: handlu i rozwijaniu sektora obronnego. To jest jawne wprowadzanie w błąd przez nich i przez ciebie. Nie leć koleś wiesz w co...Lubisz jak cię rolują to twoja sprawa, ale nie pleć bzdur na forum.
To jest moje domniemanie że chcą raczej zająć się dronami. Wg wg. mnie ma być ich podstawowa działalność. A ja nie mam żadnego obowiązku patrzeć na sprawę twoimi oczami i powielać twoje prawdy. Forum jest od tego żeby przedstawiać różne opinie. Nie tylko twoje. Ta spółka kiedyś jeździła jak winda w górę i w dół. Pamiętam jak na tym zarabiałem. Od pewnego czasu się ustabilizowała. Ale nadal niekiedy działa wg. schematu że po infie rośnie a później spada. Może nie umiesz się w to wpisać i stąd ta nerwowość i agresja?>?>?>?>?>?>?
Możesz mieć swoje domniemania, ja ci dalem tylko przykład, ze wprowadzają w błąd prawie każdym espi i wpisem na X, tym bardziej, jeśli twoje przewidywania się sprawdzą i nikt nie jest nerwowy. Ja ci dalem przykład, że dodatkowo , w szumnie ogłaszanej strategii również wprowadzali w błąd piszac wyraźnie, że ROZWIJAJĄ HANDEL i TECHNOLOGIE MILITARNE i BAZUJĄ NA DWÓCH FILARACH ICH DZIAŁALNOŚCI. Ty się nie denerwuj, bo ci żyłka pęknie. Ty piszesz o swoich przypuszczeniach, a ja o faktach z espi, X i ich oficjalnych dokumentów. Co ma większe znaczenie, twoje przypuszczenia , czy fakty...
Nasz betonik mareczek dalej w formie
Waruję na forum jak grzeczny piesek :)
Wierz sobie w te swoje głupotki jak to że ja według ciebie akcji nie mam i że piszę pod kilkoma nickami
Otóż strzelasz za każdym razem ślepakami a forum ma z ciebie niezły ubaw nasze pegazie bez skrzydeł :)
Spokojnie na innych spółkach też ludzie przewracają się ze śmiechu jak coś piszesz :)