Rysuje się na interwale dziennym, przynajmniej wykres tak sugeruje. Jesteśmy w połowie drogi, jak taki scenariusz się sprawdzi to okolice lipca przebija 3 Zeta i dalej góra. No ale jak zawsze pewnie będą inne wydarzenia do tego czasu i wizja "spodka" się nie sprawdzi. Póki co to obroty i świeczki sugerują tworzenie się tej formacji wg mnie. A teraz czekam na atak hehe.
Jak tam wasze Safe....Miało do nieba wszystko rosnąc.Polskie firmy miałybyc beneficjentami i widac jak są beneficjentami,hehe.Zeby to nie było tak jak z Kpo gdzie ta kasa z Kpo...bo w 2 lata wielki deficyt budzetowy ok. 450 miliardów.Tragedia
Rzeczywistość jak zwykle swoje. Gdyby sie wszytko zawsze pod "kreski" ukladalo to każdy by potrafił przewidzec prawa stronę wykresu czyli przyszłość. Ale większość się myli bo wiekosc inwestorow traci kasę na giełdzie.
A gdzie napisałem że jest pewność. Napisałem że wszytko na to wskazuje. Od 2018r się "bawię" w to inwestowanie. Nie będę zaskoczony jak nagle insider zacznie wychodzić bo sie okaze ze nici z całego przedsiewciecia. Ale jak na razie wszytko wskazuje na to że będzie rosnąć...
Wzrost z ok 1,70 na ponad 6 to jeszcze źle? Chciałbyś żeby rosło w nieskończoność ? Są korekty, wzrosty i konsolidacje , obecnie trend boczny - konsola. To tylko tak na szybko zerknąłem. Nie znam spółki.Po takim wzroście chyba się temu proguns konsola się należy co? Giełda jest dla cierpliwych i wytrwałych kolego inwestorze.