Wojtas, jak nauczysz sie dyskutowac, to bedzie dyskusja. Pisalem ci. Nic nie wiesz, to nie pisz innym czy zrobili zle, bo ty tak uwazasz. Poza tym nie klam na forum. Nie masz akcji, nie wtracaj sie do dyskusji. Zrozumiano? I nie poplacz sie. J24 ci to samo napisal.
Obserwer, sorki, tel zmienil. :-) na tego wojtasa szkoda reagowac. Gosc nie ma pojecia, a sie udziela i taki efekt. Przyjemnego inwestowania w asseco. Pozdro
Do Wynalazca :) Nic się przecież nie stało - ja bym się nawet przecież nie obraził na Ciebie - jak byś to Ty zmienił - przez zwykłe niedopatrzenie . Ja tylko chciałem to napisać tylko po to , żeby też inni mnie nie myli , z Obserwatorem , który kiedyś był na tych forach bardzo aktywny na spekulacji na różnych śmieciach - bez fundamentu . Teraz już chyba rzadko się tu pojawia , bo na giełdzie gra się obecnie głównie na spółkach mocnych fundamentalnie , a zdecydowana większość tzw. " papierów śmieciowych " jak widać - szoruje już po dnie . Pozdrawiam i gratuluję Tobie wyczucia rynku !
Tak, slynny ObserwatoR ze spoldzielni nagonow na smieci z NC. Ilez to on ludzi nacial ze swoja spoldzielnia. Masz 100% racji. Dziekuje i rowniez gratuluje inwestycji w Asseco. I duzych zyskow zycze nam wszystkim :-)