• Idą wzrosty Autor: ~zielony_guzik [80.203.20.*]
    Tyle ekspertów od spadków dawno tu nie było. Dawajcie pod moim wpisem wasze 5 10 15.
  • Re: Idą wzrosty Autor: ~Waldek [178.235.32.*]
    Ciekawa sytuacja - duży szort zaangażował spore siły na forum żeby nie tracić, a pokerzysta wziął wolny poniedziałek.
  • Re: Idą wzrosty Autor: ~zielony_guzik [80.203.20.*]
    Chyba że go zwolnili i dali innych ludzi do tego projektu. Ju pisał, że szort płaci kilkanaście procent za utrzymywanie tej pozycji. Kurs był już po 21 zł i od tamtego poziomu specjalnie nie chce dalej spadać, a przy obrotach jak z warzywniaka ciężko będzie to odkupić. I tu znowu będę musiał poprosić Ju o pomoc, bo nie znam obecnej pozycji szorta, ale pewnie jest to gdzieś między 70 a 130 tys. akcji. To są praktycznie tygodniowe obroty na tej spółce.

Nagłe wykupienie takiej liczby akcji mogłoby spokojnie wywindować kurs o kilkanaście złotych, co automatycznie zwiększy popyt ze strony spekulantów i techników po wybiciu z obecnego trendu.

Powiem Ci Waldek, że właśnie zaczął się naprawdę ciekawy tydzień. Sam nie mogę doczekać się jutrzejszego zamknięcia oraz reakcji kursu przed i po wynikach z końca maja. Czerwiec będzie jeszcze ciekawszym miesiącem twardych danych — Stockholm i nie tylko. Ale spokojnie, krok po kroku. Psy szczekają, a karawana jedzie dalej.
  • Re: Idą wzrosty Autor: ~InwMaciek [77.236.24.*]
    Wzrosty powoli obrastają legendą i stają się jak Yeti lub partnering (każdy słyszał nikt nie widział).
  • Re: Idą wzrosty Autor: ~SzynSzylowy [31.61.253.*]
    Przygotowanie umowy partneringowej to co najmniej 6-9 miesięcy. Pierwsze obiecujące wyniki są z grudnia. Policz po prostu.
    Powiadom o tym Prezesa, następnym razem gupot nie będzie w wywiadach gadał
  • Re: Idą wzrosty Autor: ~SzynSzylowy [83.175.184.*]
    Facepalm.
  • Re: Idą wzrosty Autor: ~zielony_guzik [89.8.8.*]
    Maciek widziałeś ile ryvu dodało ofert pracy i na jakie stanowisko w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? Zacznij łączyć kropki.
  • Re: Idą wzrosty Autor: ~SzynSzylowy [83.175.184.*]
    O. Ominęło mnie. Poka.
    LinkedIn na stronie ryvu oferty pracy z ostatnich 2 miesiecy
    Associate Scientist II / Scientist I
    Clinical Procurement Manager
    Clinical Trial Manager (CTM)
    Scientist I/II
    Scientist I/II – Immunooncology
    Laboratory Assistant
    Przypadek na pewno. Szczególnie CTM i Clinical Procurement Manager przy trwających oraz potencjalnie rozszerzanych badaniach klinicznych.
    To co po wynikach spadamy dalej
    Pytanie czy będą delegowanie do pracy przy zleceniach Biofund na przykład czy to faktycznie pod kolejną umowę.
    No jest kilka możliwości ale biorę to za dobrą wiadomość. Firmy w przypadku widma kłopotów raczej rozdysponowują obecnych pracowników po różnych projektach zamias zatrudniać nowych. Więc jestem dobrej myśli
    Szczególnie po wcześniej redukcji.
  • Re: Idą wzrosty Autor: ~zielony_guzik [89.8.9.*]
    Pokerzysta pisał coś w tym poście o 29. Nigdy do końca go nie rozumiem, ale 29 brzmi jak dobry początek. Może za 2 tygodnie może jutro. Pisałem ze zbajomym, też ma tu spory pakiet. Trzeba czekać
    Ja tu mam emeryturę i trochę zasķórniaków xd. Tu i na MDG głównie. Na razie jestem zieloniutki po wczoraj.
    Tak trzymać
    30% w marcu
    24% w listopadzie.
    Przedłużenie umowy z BioNTech w tym roku. Yeti siedziałabym z tobą na ławce i byś go nie dostrzegł. Albo tylko udajesz
    Skoro było tak dobrze to dlaczego racja jest po stronie pokerzysty i inwestorów z podobnym spojrzeniem na ten papier?
  • Re: Idą wzrosty Autor: ~wizimir [185.186.152.*]
    No nie....pokerzysta oraz inni (jemu podobni) jednak racji nie mają....kurs nie osiągnął 15 czy też 8 zł. Zgoda - mogłoby być lepiej.
  • Re: Idą wzrosty Autor: ~pokerzysta [62.181.160.*]
    29, a następnie 22 zostały przez zrealizowane. Ten ostatni był podobno niemożliwy do osiągnięcia. Kolejne poziomy to tylko kwestia czasu. Prezes Spółki mnie wspiera w ich osiągnięciu. Może też chce tanio kupić?
    Teraz czekam na info o emisji akcji.
  • Re: Idą wzrosty Autor: ~zielony_guzik [89.8.8.*]
    Maciek postaraj się bardziej bo zwolnią cie jak pokwrzyste. A z takim cv to chyba tylko w ostatnim pokoleniu dostaniesz robotę
[x]
RYVU -2,71% 23,35 2026-05-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.