Chyba że go zwolnili i dali innych ludzi do tego projektu. Ju pisał, że szort płaci kilkanaście procent za utrzymywanie tej pozycji. Kurs był już po 21 zł i od tamtego poziomu specjalnie nie chce dalej spadać, a przy obrotach jak z warzywniaka ciężko będzie to odkupić. I tu znowu będę musiał poprosić Ju o pomoc, bo nie znam obecnej pozycji szorta, ale pewnie jest to gdzieś między 70 a 130 tys. akcji. To są praktycznie tygodniowe obroty na tej spółce.
Nagłe wykupienie takiej liczby akcji mogłoby spokojnie wywindować kurs o kilkanaście złotych, co automatycznie zwiększy popyt ze strony spekulantów i techników po wybiciu z obecnego trendu.
Powiem Ci Waldek, że właśnie zaczął się naprawdę ciekawy tydzień. Sam nie mogę doczekać się jutrzejszego zamknięcia oraz reakcji kursu przed i po wynikach z końca maja. Czerwiec będzie jeszcze ciekawszym miesiącem twardych danych — Stockholm i nie tylko. Ale spokojnie, krok po kroku. Psy szczekają, a karawana jedzie dalej.
LinkedIn na stronie ryvu oferty pracy z ostatnich 2 miesiecy
Associate Scientist II / Scientist I
Clinical Procurement Manager
Clinical Trial Manager (CTM)
Scientist I/II
Scientist I/II – Immunooncology
Laboratory Assistant
Przypadek na pewno. Szczególnie CTM i Clinical Procurement Manager przy trwających oraz potencjalnie rozszerzanych badaniach klinicznych.
To co po wynikach spadamy dalej
No jest kilka możliwości ale biorę to za dobrą wiadomość. Firmy w przypadku widma kłopotów raczej rozdysponowują obecnych pracowników po różnych projektach zamias zatrudniać nowych. Więc jestem dobrej myśli
Pokerzysta pisał coś w tym poście o 29. Nigdy do końca go nie rozumiem, ale 29 brzmi jak dobry początek. Może za 2 tygodnie może jutro. Pisałem ze zbajomym, też ma tu spory pakiet. Trzeba czekać
29, a następnie 22 zostały przez zrealizowane. Ten ostatni był podobno niemożliwy do osiągnięcia. Kolejne poziomy to tylko kwestia czasu. Prezes Spółki mnie wspiera w ich osiągnięciu. Może też chce tanio kupić? Teraz czekam na info o emisji akcji.