Kupiłem w grudniu 24 za 160 zł pod sprzedaż Bacteromica i zamierzam sprzedać dopiero wtedy gdy Bacteromica sprzedadzą lub gdy powiedzą, że projekt anulują i sprzedaży nie będzie. I co mi zrobicie? :D
Wszystko zależy ile tych akcji masz. Jak 100-200 rzeczywiście wiele nie zmienia. Jak 2000+ to psycha może siadać. Tym bardziej że jak projekt nie wypali to widzimy się na 30-50 zł...
Dnia 2026-05-08 o godz. 16:58 ~Azazello napisał(a): > Wszystko zależy ile tych akcji masz. Jak 100-200 rzeczywiście wiele nie zmienia. Jak 2000+ to psycha może siadać. Tym bardziej że jak projekt nie wypali to widzimy się na 30-50 zł...
Projekt już wypalił i działa i będzie się rozwijać, jest tylko pytanie kiedy sprzedadzą i za ile, a nie czy . Może 500 mil $ to będzie trudno uzyskać, ale 250 czy 300 mil $ to w tej chwili może być realne.
Nie do końca, jeszcze zysków ani przychodów nie generuje. Mają wprowadzać na bliskim wschodzie bactera, jednak z tym też jest problem przez Trumpa i wojnę z Iranem i brakiem spokoju na rynkach w tym rejonie. Dopiero po tym jak uzyskają przychody odpalą linie z Hiszpanii to będzie można coś więcej wnioskować. Póki co to zobaczymy jak się sytuacja rozwinie. Jest trochę niepewności
Poprawka każdy jest w plecy kto kupował przez ostatnie trzy lata i każdy kto kupował po infie o pcr-one w 2022 roku no chyba że dywidende uwzględnimy to trochę osób jeszcze na plus...
Pytanie, po co sam sobie to robisz? Wiesz, ile byś zarobił w tym czasie na innych spółkach, np. Medinice? Na złość odmrozić sobie uszy, tak też można .
Dnia 2026-05-08 o godz. 19:17 ~Takitam napisał(a): > Pytanie, po co sam sobie to robisz? Wiesz, ile byś zarobił w tym czasie na innych spółkach, np. Medinice? Na złość odmrozić sobie uszy, tak też można .
To jest eksperyment. Ja co do zasady gram na giełdzie technicznie i jak nie wejdzie, to wywalam na ciasnym SL. Ale w przypadku SCPFL postanowiłem spróbować innej strategii - kupić i zapomnieć. No i niestety nie działa. Pewnie więcej nie powtórzę tego, no chyba że wyciągnę z tej spółki 30% rocznie.