• A ja nie sprzedam :) Autor: ~Hehe [83.175.189.*]
    Kupiłem w grudniu 24 za 160 zł pod sprzedaż Bacteromica i zamierzam sprzedać dopiero wtedy gdy Bacteromica sprzedadzą lub gdy powiedzą, że projekt anulują i sprzedaży nie będzie. I co mi zrobicie? :D
  • Re: A ja nie sprzedam :) Autor: ~Azazello [193.19.165.*]
    Wszystko zależy ile tych akcji masz. Jak 100-200 rzeczywiście wiele nie zmienia. Jak 2000+ to psycha może siadać. Tym bardziej że jak projekt nie wypali to widzimy się na 30-50 zł...
  • Re: A ja nie sprzedam :) Autor: ~Hehe [83.175.189.*]
    Dnia 2026-05-08 o godz. 16:58 ~Azazello napisał(a):
    > Wszystko zależy ile tych akcji masz. Jak 100-200 rzeczywiście wiele nie zmienia. Jak 2000+ to psycha może siadać. Tym bardziej że jak projekt nie wypali to widzimy się na 30-50 zł...

60. Więcej bym nie włożył w tak ryzykowną spółkę.
  • Re: A ja nie sprzedam :) Autor: ~oko [37.109.44.*]
    Projekt już wypalił i działa i będzie się rozwijać, jest tylko pytanie kiedy sprzedadzą i za ile, a nie czy . Może 500 mil $ to będzie trudno uzyskać, ale 250 czy 300 mil $ to w tej chwili może być realne.
  • Re: A ja nie sprzedam :) Autor: ~Argentyna [46.15.161.*]
    Pcr one też wypalił a jednak nie wypalił i potencjału kupcy to wiedza
  • Re: A ja nie sprzedam :) Autor: ~oko [37.109.44.*]
    Ten projekt, jest zupełnie inny i już działa na rynku, więc nie można ich porównywać.
  • Re: A ja nie sprzedam :) Autor: ~Pp [79.162.29.*]
    Nie do końca, jeszcze zysków ani przychodów nie generuje. Mają wprowadzać na bliskim wschodzie bactera, jednak z tym też jest problem przez Trumpa i wojnę z Iranem i brakiem spokoju na rynkach w tym rejonie. Dopiero po tym jak uzyskają przychody odpalą linie z Hiszpanii to będzie można coś więcej wnioskować. Póki co to zobaczymy jak się sytuacja rozwinie. Jest trochę niepewności
  • Re: A ja nie sprzedam :) Autor: ~Xyz [176.106.35.*]
    Linie odpalają pod Warszawą
  • Re: A ja nie sprzedam :) Autor: ~Pp [79.162.29.*]
    Tak, ale jeszcze nie odpalili
  • Re: A ja nie sprzedam :) Autor: ~Car [91.150.211.*]
    Jedno jest pewne kto kupował przez ostatnie prawie trzy lata jest w plecy na papierze...
  • Re: A ja nie sprzedam :) Autor: ~Car [91.150.211.*]
    Poprawka każdy jest w plecy kto kupował przez ostatnie trzy lata i każdy kto kupował po infie o pcr-one w 2022 roku no chyba że dywidende uwzględnimy to trochę osób jeszcze na plus...
  • Re: A ja nie sprzedam :) Autor: ~Takitam [31.61.176.*]
    Pytanie, po co sam sobie to robisz? Wiesz, ile byś zarobił w tym czasie na innych spółkach, np. Medinice? Na złość odmrozić sobie uszy, tak też można .
  • Re: A ja nie sprzedam :) Autor: ~Hehe [83.175.189.*]
    Dnia 2026-05-08 o godz. 19:17 ~Takitam napisał(a):
    > Pytanie, po co sam sobie to robisz? Wiesz, ile byś zarobił w tym czasie na innych spółkach, np. Medinice? Na złość odmrozić sobie uszy, tak też można .

To jest eksperyment. Ja co do zasady gram na giełdzie technicznie i jak nie wejdzie, to wywalam na ciasnym SL. Ale w przypadku SCPFL postanowiłem spróbować innej strategii - kupić i zapomnieć. No i niestety nie działa. Pewnie więcej nie powtórzę tego, no chyba że wyciągnę z tej spółki 30% rocznie.
[x]
SCPFL 1,59% 114,80 2026-05-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.