• Medal Hunter Autor: ~Gamix [37.31.63.*]
    MH wypuszczony na kolejne kraje - bardzo ważne rynki US, UK itd. No to zaczynamy zabawę.
  • Re: Medal Hunter Autor: ~Ed [37.31.44.*]
    Kto lubi strzelac do zwierząt z Waszych znajomych...z moich nikt.. a w strzelanke kazdy sobie postrzela
  • Re: Medal Hunter Autor: ~Janosik [188.117.158.*]
    Na naszych oczach tworzy się nowy HIT
  • Re: Medal Hunter Autor: ~Janosik [79.191.70.*]
    Taaaak . Widzę że znów mój nowy nick komuś przypasił. Ale z twierdzeniem ww zgadzam się w 100%.
  • Re: Medal Hunter Autor: ~Ola [31.60.70.*]
    Będzie hit,z ceną 78-80 zł za akcję,jak dobrze pójdzie,marzyciele
  • Re: Medal Hunter Autor: ~Rado1982 [83.29.194.*]
    Jak na razie to twoje marzenie z tymi 70 zl za akcję
  • Re: Medal Hunter Autor: ~Janosik [79.191.70.*]
    Ola może i tak będzie. Ja się nawet zaczajam powoli na duży zakup w twojej cenie. W zeszłym roku zrobiłem duży błąd, bo za cały mój hajs kupiłem TSG akcje pod dywidendę. Do grudnia musiałem co chwilę dokupować żeby uśrednić stratę na kursie.. No ale z drugiej strony to mi powstał arcybaton i w tym roku dywidendy dostanę tyle, że Ho Ho..... Ale lekcja odrobiona i teraz już nie kupuję. Popatrzę na TSG kurs po 15.05 i coś tam uszczypnę. Oby zwieźli jak najniżej..... nawet 70..... To byłoby coś pięknego.
  • Medal Hunter - przyśpieszona premiera Autor: ~wapniookk [46.112.206.*]
    Gracze uciekają z ich gierek i przez to przyspieszyli.
    Nawet Trophy Hunter zadyszkę złapał.

Dlatego klona puścili szybciej.
    Zyski spółki polecą.
    Ale wstyd, że robili kopiuj + wklej...
    Nie mają pomysłów na gry.
  • Re: Medal Hunter - przyśpieszona premiera Autor: ~Janosik [79.191.70.*]
    Eee tam. Nikt nigdzie nie ucieka. Poziom grających jest podobny od dłuższego czasu...

A jak wymyślić coś zupełnie nowego w obecnych czasach??? Po prostu nie ma metody jak przerabianie niuansów i puszczania w rynek jako novum.
  • Re: Medal Hunter - przyśpieszona premiera Autor: ~jay [83.29.125.*]
    Cóż, trzeba przyznać ze pozycjonowanie gier na sensor tower jest coraz niższe. Trzyma sie tylko FC.
    Jest to zastanawiające, bo zarówno woh który miał byc pompowany spada, ale co bardzo niepokojące TH który miał byc hitem spada od konca lutego. Pytanie czy ST pokazuje właściwe dane. Aczkolwiek wygląda to średnio.
    Trophy hunter szczegolnie zawiodl, liczylem ze zgarnie czesc graczy z hunting sniper, bo jest gra ktora wyglada lepiej i jest bardziej grywalna.

Medal hunter jest wielka nadzieją, chyba nie ma bezpośredniej konkurencji wiec możne to chwyci.

Tym niemniej, i pisałem to odnponad roku, gdyby nie skopiowanie hunting snipera i zrobienie th, to spolka do dzis nie miałaby żadnej nowej gry.
    Mam nadzieje, ze pomysłem na MH( oczywiscie bazując na th ale jednak to inna gra ktora moze byc hitem) rozpoczną okres kreatywnej pracy, ktora powinna byc juz od dawna, a nie tylko próby wyciskania cytrynek.
    Ten rok szacuje zysk na 50mln+, ale jesli MH chwyci i odblokuję sie w końcu TH, to 2027 moze byc nowym rozdziałem, z robaczku zyskami netto i przychodami. Za tym pojdzie wycena. Jesli się uda....
[x]
TSGAMES 3,64% 105,40 2026-05-13 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.