• Gruby na XTB wywala ile się da Autor: ~PanAndrzej [37.225.19.*]
    Szalone wywalanie akcji żeby zbić kurs
    Gruby odkupisz te akcje 10 zł drożej
  • Re: Gruby na XTB wywala ile się da Autor: ~Tia [79.184.59.*]
    Korzysta z każdej podbitki do realizacji zysków i nie wraca tu. On zarabia, a ty obserwujesz wirtualny zysk. Pycha kroczy przed upadkiem, pamiętaj.
  • Re: Gruby na XTB wywala ile się da Autor: ~zen_on [31.0.47.*]
    A to mnie trochę dziwi, bo zyski mogą spokojnie wyjść 130 mln$+, to 8.4 zł na 1 akcję co przy C/Z 10-15 dałoby kurs 84-126 zł.

Może ktoś liczy na korektę i wywala pod popyt. Każdy może się przeliczyć. Albo po prostu to jego próg do jakiejś realizacji.
  • Re: Gruby na XTB wywala ile się da Autor: ~Invest [178.235.39.*]
    Mój prog już dawno przeleciał. I dobrze mi z tym jak na razie
  • Re: Gruby na XTB wywala ile się da Autor: ~Jubilat_porealizacji [109.241.228.*]
    Klasyczna pułapka na byki
    może zrobią formację odwrócenia ,pasi na spadającą albo wieczorną gwiazdę
    euforia na wykupieniu przeważnie źle się kojarzy ,żeby nie powiedzieć dosadniej
  • Re: Gruby na XTB wywala ile się da Autor: ~PanAndrzej [37.225.19.*]
    Pierdolnij się w ten gluuuupiii lep
    Zysk +500% a ty pierdzielisz że ktoś sprzedaje bo chce mniej zarobić?
    Dziwnym trafem tak robi tylko ten na XTB
    Wywala a już zaczął kupować Proste liczy że na wywaleniu akcji straci mniej niżby miał kupić na górce i kurs poszedłby do nieba
    Może się przeliczyć jak to już było na Asbisie kilka razy
    Musiał mocno podnieść cenę zakupy bo znalazł się drugi co postanowił kupić... wystarczy że znowu pojawi się ktoś i kupi 80 tys akcji inas, gruby po raz kolejny wyjdzie ze jest deficytem.... umysłowym
    Tia....mój zysk na jednej akcji to wielkość kursu czyli prawie 70 zł
    Gruby chciałby mieć połowę tego zysku co ja
  • Re: Gruby na XTB wywala ile się da Autor: ~bolek130 [185.222.7.*]
    Trudno się nie zgodzić z Andrzejem.Trzymają kurs nisko aby kupić jak najtaniej to możliwe.Przy tych zyskach 100 zl za akcję jest realne.To moja ocena,Róbta co chceta.
  • Re: Gruby na XTB wywala ile się da Autor: ~QW [89.25.226.*]
    Na Synektiku takie akcje rok temu widziałem. Świetne wyniki i kurs na południe. Po paru dniach jakby wszyscy przytomnieli i wyrywali kurs do góry. Trzeba się też przygotować na silne korekty na Asbisie. Emocje już grają ważną rolę.
  • Re: Gruby na XTB wywala ile się da Autor: ~Grzesiek [37.248.170.*]
    Było wielkie hurra na otwarciu, jak to często bywało po dobrych wynikach na Asbis. No powiem szczerze, że nie spodziewałem się zejścia do 67, ale chyba tutaj uklepuje się stabilne wsparcie na przyszłość.
  • Re: Gruby na XTB wywala ile się da Autor: ~News [31.60.80.*]
    Bez znaczenia ,kierunek dawno obrany a dziś potwierdzony. To fundamenty nie spekulacja. Będą chcieli odebrać papier przed 100, potem 150 i cała filozofia
  • Re: Gruby na XTB wywala ile się da Autor: ~PanAndrzej [37.225.19.*]
    Pół godziny i obroty 10,5 mln zł oraz 1,5 tyś zleceń
    Hahahaha
    To na pewno robi ulica która nie chce sprzedać drożej bo woli sprzedawać taniej
    Trole spadkowe piszcie dalej te swoje bzdury o korekcie bo wiadomo że w momencie podania wyniku +500% musi być korekta .... hahahaha
    PS
    Czekam tak jak kiedyś na pogróżki od kolegów grubego bo piszę prawdę
  • Re: Gruby na XTB wywala ile się da Autor: ~News [31.60.80.*]
    Dwie dekady na bananie nauczyły mnie skrajnej cierpliwości , wyznaczam target, nie biorę udziału zwłaszcza tytaj w pseudo dyskusjach i ujawniam się przy realizacji. Droga jeszcze daleka ale dzisiejszy komunikat zmienił moje oczekiwania i odniosłem poprzeczkę dużo wyżej od zakładanych 150 zł ,także do usłyszenia za rok może dwa, pozdrawiam i życzę sukcesów
  • Re: Gruby na XTB wywala ile się da Autor: ~Redneck [5.173.160.*]
    Tak tak, piszcz dalej... Tu nie ma miękkiej gry.
[x]
ASBIS -1,94% 68,40 2026-05-15 16:05:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.