• najnowsze wieści z X o MBF Autor: ~Marko [188.146.130.*]
    Oto tekst poniżej pokazujacy niestety smutną prawdę o Irydziie + i MBF.
    Przeczytajcie dokładnie zaznaczony kursywą tekst, ktory jasno pokazuje stan zainteresowania Irydą w Polsce, tzn, brak takiego zainteresowania. Może choć tureckie drony uda im się sprzedać, jeśli dostaną taką zgodę i nie myślę o 1 szt, liczę na więcej...

SharkAviationT oraz MBF Group są obecne na SAHA EXPO 2026 — następstwa z najważniejszych targów lotniczych, UAV oraz obrony w Europie i całym regionie Eurazji. Tegoroczna edycja zgromadzona ponad 1700 wystawców, firmy z ponad 120 państw oraz
  • Re: najnowsze wieści z X o MBF Autor: ~Marko [188.146.130.*]
    SharkAviationTr
    oraz MBF Group są obecne na SAHA EXPO 2026 — następstwa z najważniejszych targów lotniczych, UAV oraz obrony w Europie i całym regionie Eurazji. Tegoroczna edycja zgromadzona ponad 1700 wystawców, firmy z ponad 120 państw orazhttps://abs.twimg.com/emoji/v2/svg/1f680.svg Koncepcja swarm aircraft, operacyjny charakter systemu oraz kierunek rozwoju związany z demonstracjami i realnym użyciem są podobno bardzo uważnie obserwowane przez firmy oraz uczestników wydarzenia. Można więc powiedzieć, że również my zostaliśmy zauważeni na
    @SahaExpo
    jako część realnego, międzynarodowego projektu UAV. I to dopiero początek fazy operacyjnej. Sygnały i rozmowy płynące obecnie z Turcji sugerują, że zainteresowanie rynkowe może w najbliższym czasie przejść na dużo bardziej konkretny poziom https://abs.twimg.com/emoji/v2/svg/1f4a5.svg Mówimy już nie tylko o widoczności medialnej czy networkingu, ale potencjalnie o realnym zainteresowaniu samym systemem i jego możliwościami operacyjnymi. Coraz mocniej pojawia się poczucie, że z kierunku tureckiego może jeszcze nadejść naprawdę „bombowa” informacja związana z przyszłymi rozmowami o wdrożeniach lub zakupie systemów. Jeden wniosek staje się dziś coraz bardziej oczywisty https://abs.twimg.com/emoji/v2/svg/1f30d.svg Jeśli ktoś w Polsce jeszcze nie dostrzega znaczenia takich projektów, to świat nie kończy się na granicach naszego kraju. Oczywiście chcielibyśmy rozwijać i skalować takie technologie przede wszystkim przy mocnym wsparciu w Polsce — bo to polska inżynieria, polski know-how i projekt z międzynarodowym potencjałem. Ale globalny rynek UAV rozwija się dziś niezwykle dynamicznie i możliwości współpracy pojawiają się wszędzie tam, gdzie spotykają się innowacja, determinacja i realne kompetencje.
    Była wcześniej powtórka, bo coś technicznie nie wyszło. Przeczytajcie ostatni akapit, tam napisali o ,,zainteresowaniu'' Irydą , tj. braku takiego zainteresowania w Polsce. Sami, bez bicia...Jak się pomylą, to napiszą prawdę i żadne espi tego nie odda.
  • Re: najnowsze wieści z X o MBF Autor: ~Realnie [37.225.39.*]
    I znowu dezinformacja.
    wieloniku marko vel aram vel hillela przeliteruj analfabeto jeszcze raz ostatni akapit i wskaz gdzie pisze Spółka, że "braku takiego zainteresowania w Polsce."

Co za perfidia trollowska
    Specjalnie dla ciebie tiu ma nie, tylko czytaj ze zrozumieniem, choć wiem, ze dla ciebie może być zbyt trudne:

Jeśli ktoś w Polsce jeszcze nie dostrzega znaczenia takich projektów, to świat nie kończy się na granicach naszego kraju. Oczywiście chcielibyśmy rozwijać i skalować takie technologie przede wszystkim przy mocnym wsparciu w Polsce — bo to polska inżynieria, polski know-how i projekt z międzynarodowym potencjałem. Ale globalny rynek UAV rozwija się dziś niezwykle dynamicznie i możliwości współpracy pojawiają się wszędzie tam, gdzie spotykają się innowacja, determinacja i realne kompetencje.
  • Re: najnowsze wieści z X o MBF Autor: ~Kazek535 [31.0.45.*]
    To co pisałeś o tych funduszach z ZEA to już przejęli MBF ? .
  • Re: najnowsze wieści z X o MBF Autor: ~Marko [188.146.136.*]
    Coś ci się pomyliło, ja o żadnych funduszach nigdy nie pisałem, bo tu żaden fundusz nigdy nie wejdzie w takim stanie tej spółki.
  • Re: najnowsze wieści z X o MBF Autor: ~Marcin [83.21.7.*]
    Dnia 2026-05-07 o godz. 13:09 ~Marko napisał(a):
    > Coś ci się pomyliło, ja o żadnych funduszach nigdy nie pisałem, bo tu żaden fundusz nigdy nie wejdzie w takim stanie tej spółki.

Jesteś w błędzie, jak zwykle
    No to zobaczymy, kto będzie miał rację. Napisz tylko, co to dla ciebie ,,fundusz'', aby nie było niedomówień, bo przy takiej liczbie ,,magików bez wiedzy'' na tym forum może okazać się, że masz na myśli np. ,, Stowarzyszenie przyjacioł mbf z tego forum z Realnie/Politycznym i tobą na czele''.
  • Re: najnowsze wieści z X o MBF Autor: ~Realnie [37.225.9.*]
     Re: najnowsze wieści z X o MBF Autor: ~Marko [188.146.130.*] 2026-05-07 16:29
    (...) ,, Stowarzyszenie przyjacioł mbf z tego forum z Realnie/Politycznym i tobą na czele''.

Wg twojej wielonikowcu marko vel aram vel hillela vel...chorej, trollowskiej wyobraźni, to jestem w jakimś stowarzyszeniu.
    a to stowarzyszenie jest rejestrowe, czy zwykłe bezmózgu marko ???
    Cos bliższego wyklep na temat tej organizacji, bo chciałbym sprawdzić we właściwym rejestrze, dane tego stowarzyszenia :-))))))))
  • Re: najnowsze wieści z X o MBF Autor: ~Marko [188.146.136.*]
    A ty jesteś chyba taki duży pr...stak, że wszystko bierzesz dosłownie, to możliwe twoje wpisy i liczenie ile ty zarobisz o tym świadczą. Chyba domyślasz się, że to przenośnia, bo stowarzyszenia pr...taków z tobą na czele nikt nie zarejestruje.
  • Re: najnowsze wieści z X o MBF Autor: ~Realnie [37.225.9.*]
    To wolę być w jakimś urojonym przez ciebie stwarzyszeniu bezmózgu wielonikowy marko vel aram vel hillela vel isa vel... niż jak ty płatnym trollem wolącym codziennie od rana do wieczora w klawiaturę i potwierdzającym za każdą aktywnością, że dno jest twoim stałym miejscem marko :-))))))))))))))))))))
    Zdenerwowany jesteś tiu ma nku, stylistyka i ortografia ci siadła, merytoryki nigdy nie było, siedzisz i czekasz, bo nie wiesz, co będzie jutro i kiedy nerwy siądą ci całkowicie i wyskoczysz ze stratą, a marzenia o zarobku pękną jak bańka mydlana...
  • Re: najnowsze wieści z X o MBF Autor: ~Polityczny [95.175.7.*]
    Jak bańka to padaj te twoje wypociny :)
    Liczę iż taki bezzębny rekinek pozbył się pakietu bo przecież kurs powyżej twojej średniej
    No chyba że ten cały gnój ze swojego życia rozlewasz na forum aby urwać tanio akcje
    Choć moim zdaniem nie - po prostu lubisz gnój :)

Ave :)
[x]
MBFGROUP -4,86% 5,48 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.