• Witam wróciłem Autor: ~Lukituki [45.155.148.*]
    Siema wszystkim. Nie było mnie tu jakiś czas przyznam się, że przy 2,7 zł wyszedłem. Nadszedł już ten czas więc wróciłem i jestem dobrej myśli. Pozdrawiam wszystkich którzy tu są cierpliwie od początku roku. Wchodzę znowu z dużym pakiecikiem napewno się opłaci. Moja rada nie kierujcie się wypocinami trolli spadkowych napsują wam tylko nerwów. Cierpliwości nie panikujcie będzie zielono zobaczycie. Pozdrawiam
  • Re: Witam wróciłem Autor: ~Budyń [89.151.19.*]
    A bo Ty kupiłeś to już będzie zielono. Mogłeś jak inni nie sprzedawać za 2,7 to dziś kosztowałoby 4 ziko. Wszystko w temacie
  • Re: Witam wróciłem Autor: ~Lukituki [45.155.148.*]
    A ty mogłeś kupować po 1 zł a nie tak jak kupiłeś po 2,7 i teraz wisisz i marudzisz ale spokojnie 4 ziko będzie napewno długo już nie powisisz
  • Re: Witam wróciłem Autor: ~Budyń [89.151.19.*]
    Akurat nie wiszę na 2,7
    Myślę, że niewiele się pomyliłem
  • Re: Witam wróciłem Autor: ~Wyjaśniam [5.173.190.*]
    To bierz kredyt I ładuj pod korek. Zarobisz 200%.
    Mogę załadować pod korek i nie potrzebuje kredytu bo w przeciwieństwie do Ciebie na giełdzie zarabiam a ty sądząc po twoich wpisach i aktywności na tym forum jesteś ostro sfrustrowany,zdesperowany i umoczony od ponad pół roku codziennie coś tu wypisujesz raz dobrze raz źle o spółce więc może się w końcu określisz w co ty grasz
    Ja tez stawiam na wzrost. Ale jak czytam wpisy typu "na pewno będzie". A zaraz potem "Ja zarabiam a Ty nie". To nie muszę chyba Ci tłumaczyć bo już dobrze znasz te nasza giełdowa rzeczywistość
    Wy wszyscy macie tendencje do pisana post faktum. Wszyscy jak jeden mąż. Ale dobra niech będzie że ty zawsze w górce sprzedajesz i w dołku kupujesz. Ty jesteś normalnie tym przysłowiowym "synem koleżanki Twojej Matki" wśród inwestorów:]
  • Re: Witam wróciłem Autor: carllos [84.40.152.*]
    A to może ja go przebije w pisaniu bajek. Kupiłem po 50 groszy, a sprzedałem jak było w ciągu sesji 2,90.
  • Re: Witam wróciłem Autor: ~Gość [37.31.156.*]
    A może ktoś mądry wyjaśni dzisiejsze ruchy na walorze? Sprzedaż i odbiór większych pakietów z ukrycia reszta drobnica i automat wg mnie. Może do piątku taki kabaret bédzie.
    Przerzut papiera. Tak jak pisałem do końca tyg będziemy znać kierunek. Niekoniecznie on może być w gore. Ale tak zakładam... pakietowki byly po 1.65zl. Już mamy kurs poniżej.
  • Re: Witam wróciłem Autor: ~ja [91.150.207.*]
    Gdyby tak było, to znaczy że ma wtyki, innej możliwości nie ma. W życiu można kilka razy tak się wstrzelić, mam trochę latek i mnie się ZDARZYŁO, ale nie na tym zarobiłem, a na grze odpowiednimi spółkami.
  • Re: Witam wróciłem Autor: ~Wyjaśniam [109.95.112.*]
    Zawsze tak jest ze ktoś wie wcześniej i Tobie czy też mi albo się uda wyczuc okazję i podłączyć albo nie. Bo czasem mamy też zwykły blef i wywalanko i trochę czasu musi upłynąć aż się człowiek zorientuje. Tak to wygląda:)
[x]
VIRTUS -4,03% 1,62 2026-05-06 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.