Siema wszystkim. Nie było mnie tu jakiś czas przyznam się, że przy 2,7 zł wyszedłem. Nadszedł już ten czas więc wróciłem i jestem dobrej myśli. Pozdrawiam wszystkich którzy tu są cierpliwie od początku roku. Wchodzę znowu z dużym pakiecikiem napewno się opłaci. Moja rada nie kierujcie się wypocinami trolli spadkowych napsują wam tylko nerwów. Cierpliwości nie panikujcie będzie zielono zobaczycie. Pozdrawiam
Mogę załadować pod korek i nie potrzebuje kredytu bo w przeciwieństwie do Ciebie na giełdzie zarabiam a ty sądząc po twoich wpisach i aktywności na tym forum jesteś ostro sfrustrowany,zdesperowany i umoczony od ponad pół roku codziennie coś tu wypisujesz raz dobrze raz źle o spółce więc może się w końcu określisz w co ty grasz
Ja tez stawiam na wzrost. Ale jak czytam wpisy typu "na pewno będzie". A zaraz potem "Ja zarabiam a Ty nie". To nie muszę chyba Ci tłumaczyć bo już dobrze znasz te nasza giełdowa rzeczywistość
Wy wszyscy macie tendencje do pisana post faktum. Wszyscy jak jeden mąż. Ale dobra niech będzie że ty zawsze w górce sprzedajesz i w dołku kupujesz. Ty jesteś normalnie tym przysłowiowym "synem koleżanki Twojej Matki" wśród inwestorów:]
A może ktoś mądry wyjaśni dzisiejsze ruchy na walorze? Sprzedaż i odbiór większych pakietów z ukrycia reszta drobnica i automat wg mnie. Może do piątku taki kabaret bédzie.
Przerzut papiera. Tak jak pisałem do końca tyg będziemy znać kierunek. Niekoniecznie on może być w gore. Ale tak zakładam... pakietowki byly po 1.65zl. Już mamy kurs poniżej.
Gdyby tak było, to znaczy że ma wtyki, innej możliwości nie ma. W życiu można kilka razy tak się wstrzelić, mam trochę latek i mnie się ZDARZYŁO, ale nie na tym zarobiłem, a na grze odpowiednimi spółkami.
Zawsze tak jest ze ktoś wie wcześniej i Tobie czy też mi albo się uda wyczuc okazję i podłączyć albo nie. Bo czasem mamy też zwykły blef i wywalanko i trochę czasu musi upłynąć aż się człowiek zorientuje. Tak to wygląda:)