• jest info!!! Autor: ~head [81.186.224.*]
    KOMISJA NADZORU FINANSOWEGO
    Raport bieżący nr 27 / 2009
    Data sporządzenia: 2009-11-03
    Skrócona nazwa emitenta
    FABRYKA DIET S.A.
    Temat
    Lista akcjonariuszy posiadających co najmniej 5% głosów na NWZ
    Podstawa prawna
    Art. 70 pkt 3 Ustawy o ofercie - WZA lista powyżej 5 %

Treść raportu:
    Zarząd Fabryka Diet S.A. działając na podstawie art. 70 pkt. 3 ustawy z dnia 29 lipca 2005 roku o ofercie publicznej i warunkach wprowadzania instrumentów finansowych do zorganizowanego systemu obrotu oraz o spółkach publicznych niniejszym informuje, że podczas obrad NWZ Spółki w dniu 3 listopada 2009r. reprezentowane było 35,65 % kapitału akcyjnego.

Ponad 5% głosów posiadał:
    - Pan Marek Kwiatkowski, który wykonywał prawo głosu z 833.952 akcji, co dawało 94,67 % ogólnej liczby głosów na tym zgromadzeniu i stanowi 35,61 % w ogólnej liczbie akcji Emitenta i kapitale zakładowym.
  • Re: jest info!!! Autor: ~twardy penis [87.206.170.*]
    będzie dziiiida :)
  • Re: jest info!!! Autor: ~wodo [217.30.156.*]
    taka dzida to wodospad

wodo
  • Re: jest info!!! Autor: concept [77.114.19.*]
    Czyli jest kiszka...

Okazało się, że Kwiatkowski nie dokupił żadnych akcji a wszystko wykupiły nakręcone przez spekułę leszcze.
  • Re: jest info!!! Autor: ~tbe2 [213.76.128.*]
    concept nie umiesz czytać między wierszami to info oznacza ^^^^^^^^^^ na min 3zeta.
    Nie kombinuj już tanio nie kupisz.
    No tak, rzeczywiście... jakby zsumować wszystkie litery z infa, pomnożyć przez C/WK i podzielić przez ilości leszczy na FDT to rzeczywiście wychodzi 3zł!!!
    :))))))))))))))))
  • Re: jest info!!! Autor: ~jarekklin [83.145.186.*]
    nie masz wogóle pojęcia o giełdzie
    Być może jednak troszkę mam pojęcie, skoro od 2006 utrzymuję się jedynie z giełdy...
    Przyznam szczerze, nie za całą kasę z Diet kupiłem we czwartek Eko Eksport, trochę odłożyłem na Diety, gdyby info okazało się pozytywne. Jednak po tym co tutaj zobaczyłem, wydałem właśnie resztę wolnej na EEX.

Jednak życzę Wam 3zł.
    a ze tak zapytam co tutaj zobaczyłeś?? był jakiś szczególny komunikat-nie, co najwyzej dzis po sesji dowiemy sie szczegółow i jutro rynek moze zareagować na razie trwa zbiórka papiera
    Na walnym był Kwiatkowski i ktoś z drobnicy giełdowej (0,04%), czyli okazuje się, że nasze nadzieje na to, że Kwiatkowski skupuje akcje nie potwierdziły się, nadal ma tyle samo. Czyli nadal 61% akcji, napompowanej spółki jest w rękach planktonu giełdowego a to zawsze wróży jedno... poszukiwanie chętnych na papier.
  • Re: jest info!!! Autor: ~BasiaZ [87.206.170.*]
    Powołanie nowych członków Rady Nadzorczej
    Zarząd Fabryka Diet S.A. niniejszym informuje, iż w dniu 3 listopada 2009 roku Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie Spółki powołało nową Radę Nadzorczą w następującym składzie:

Pan Jerzy Kwilman
    Pan Georgi Rozencwaig
    Pan Edward Szczytowski
    Pan Wojciech Połeć
    Pan Mariusz Kierebiński

Zmiana na stanowiskach Rady Nadzorczej jest konsekwencją rezygnacji poprzednich członków Zarządu, o której Emitent informował w raporcie bieżącym EBI 75/2009.

Podstawa prawna: § 3 ust. 2 pkt 11) Załącznika nr 1 do Uchwały nr 363/2009 Zarządu GPW z 27.07.2009 r. - "Informacje bieżące i okresowe w Alternatywnym Systemie Obrotu".

Osoby reprezentujące spółkę:

* Marek Kwiatkowski - Prezes Zarządu
    concept na jedno masz rację ale z drugiej strony to pan K. musi wykupić akcje,ponieważ ktoś a mianowicie tzw.leszcz może mu wykupuić 51%.A przy dzisiejszym kursie to + -2,5melona.I co wtedy?
    Gdyby "grubasy" miały w rękach te 61% to Kwiatkowski miałby problem, ale drobnica ma to do siebie, że za miesiąc chętnie odda o wiele taniej. Dobrze to wiesz.
    nie bierzesz jednego pod uwage - infa które moga sie ukazac + spółdzielnia która tu moze siedzieć
  • Re: jest info!!! Autor: ~twardy penis [87.206.170.*]
    jarek .. nie kop się z koniem...
  • Re: jest info!!! Autor: ~concept [77.113.181.*]
    Nadal jesteś taki twardy?

(Jak nie lubisz fundamentów, tylko plotki i czystą spekulacje to zajrzyj na Victorię... póki czas.)
  • Re: jest info!!! Autor: ejael [85.222.87.*]
    Spółdzielnia siedzi - czasem się pokazują na sprzedaży np. po 30, 50, 100 zł za akcję :) I wystawiają tak czasem 1/3 akcji w obrocie :)
    Tak,jest tylko jedno ale.Jeżeli drobnica nie będzie szprzedawać po cenie to p.K.narobi w pampersa i zacznie skupować.
    Ale to są tylko pobożne życzenia.
    TRZYMAĆ NIE ODDAWAĆ ZA FRAJER!!!!!
    Ta jedna akcja kupiona po 1,75zł, zawyżająca cenę o 10% jest jak krzyk rozpaczy. Gdyby dzisiaj był ktokolwiek chętny na zakup tych akcji na jutrzejszej sesji, to miał całe 10minut aby wydając TYLKO 5zł (z prowizją) zaniżyć cenę o 10%, jednak nikt się nie znalazł... Czyli można przypuszczać, że jutro nawet 10% taniej nie znajdzie się wielu amatorów diet.
  • teraz to samo na ELKOPIE sciezka na GIELDE i zmina nazwy Autor: ~kopie sa podobne [217.30.156.*]
    kopie sa podobne
  • Re: teraz to samo na ELKOPIE sciezka na GIELDE i zmina nazwy Autor: ~do concepta [77.113.33.*]
    sprzedałeś FD i kupiłeśeko gówno to wtracaj na wątek eko szamba i nie truj nam dup...
  • Re: teraz to samo na ELKOPIE sciezka na GIELDE i zmina nazwy Autor: ~twardy penis [87.206.170.*]
    na razie czekam na swoje poziomy, czekałem od maja i się opłaciło-średnia 0,47
    pozdrawiam współakcionariuszy
  • Re: teraz to samo na ELKOPIE sciezka na GIELDE i zmina nazwy Autor: ~jorzin [83.19.102.*]
    poziomy to będą jak zmienimy parkiet na główny i to nie będą obecne oj nie pzodro
  • Re: jest info!!! Autor: ~do concepta [83.19.102.*]
    victorię polecasz a to juznie Eko łajno idące na 4 żł my siedizmy na FD do samego końca naszego lub jej , jej to juz koniec bo to praktycznie developer teraz
    Stary, dla mnie możesz siedzieć na czym chcesz i jak chcesz, Twoja kasa, Twój problem.

Gdy polecałem EEX, można go było kupić bez problemu po 1,12-1,16 a za dwa dni opchnąć po 1,46zł. To dobra spółka i jeszcze trochę mam tych papierów a co najważniejsze nigdy nie pakuję się na maxa!!! Nawet spekulować trzeba z głową. Victorię też maj tylko za 1/4 kasy przeznaczoną na giełdę.

Tylko idioci i totalne leszcze siedzą w jednej spółce na 100% kapitału.
    Dodam tylko, że tego dnia bez kłopotu Diety można było opchnąć po 1,8zł. Wnioski wyciągnij sobie sam...
  • Re: jest info!!! Autor: ~do concepta [83.19.102.*]
    nie kłam polecąłeś eko syfa jak chodził po 1,4 zł a z resztą się zgadzam pozdro
[x]
LOKATYBUD 0,79% 1,27 2025-10-09 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.