• Przypadek? Nie sądzę... Autor: zulusowaty [31.178.66.*]
    Jaki mamy nieprawdopodobny zbieg okoliczności: Luxifour zamilkł, zniknął z tego forum, przestał nadawać i tworzyć te swoje kosmicznie dłuuuuugie analizy, wykresy itp. i co się stało z kursem? Poszedł mocno do góry! Przypadek? Nie sądzę!
  • Re: Przypadek? Nie sądzę... Autor: ~Grzegorz [31.0.75.*]
    Luxi na moment znikł ale za niego mamy " obiektywnego"
  • Re: Przypadek? Nie sądzę... Autor: ~Cierpliwy [37.248.168.*]
    A i po silnych wzrostach, gdy znika Lucek i pojawia się AkcjoM z Obiektywnym, celem studzenia emocji dochodzi jeszcze element silniejszej selekcji postów przez algorytmy moderujące forum. Rzetelne wpisy są mocniej filtrowane, nie wszystko przechodzi i jest dużo większa cenzura. Podczas gdy taki Akcjo będzie płodził posty i tematy na potęgę teraz bez żadnych przeszkód. Oczywiście wszystko z IP schowanego za VPNami serwerów USA itp. Też taka rada aby chcąc coś komentować zmieniać i nie łapać się na cenzurę to zmieniać przeglądarki, albo przełączać się z wifi, na VPN czy internet z tel, oraz różne przeglądarki. Większa szansa, że post przejdzie.
  • Re: Przypadek? Nie sądzę... Autor: ~Davson [200.189.28.*]
    widac tez to robisz. Dobrze kombinujesz
  • Re: Przypadek? Nie sądzę... Autor: zulusowaty [31.178.66.*]
    No i znowu się potwierdziło. Lucek vel Luxifour pojawił się rano na forum i od razu mamy zjazd.

Przypadek? Nie sądzę!
  • Re: Przypadek? Nie sądzę... Autor: ~takaprawda [92.118.166.*]
    Z telefonu też blokują. Wiem coś o tym, bo często sam piszę w ten sposób i po paru postach blokują mnie na kilka dni lub tygodni.
    Kto czytał moje posty, ten wie dlaczego.
    Jestem za spadkobiercami króla Dariusza. :)
  • Re: Przypadek? Nie sądzę... Autor: ~Yo [46.205.204.*]
    Potwierdzam mam tak samo
  • Re: Przypadek? Nie sądzę... Autor: ~Cierpliwy [193.28.84.*]
    To są dziady. Wczoraj cały dzień się nie odzywali. Dziś skomasowany atak postowy. Nie widzieli, w którą stronę to pójdzie i czy nie napłynie więcej chętnych. Odczekali w ciszy dzień, uplasowali swoje 10 baniek i teraz nakręcają pozostałych aby rozwinąć falę spadkową. I za to KNF się nie bierze. To są bandyci.
  • Re: Przypadek? Nie sądzę... Autor: ~Yo [37.30.4.*]
    Dzisiaj znowu mnie blokują
  • Re: Przypadek? Nie sądzę... Autor: ~Lucjusz [168.110.52.*]
    Dnia 2026-05-07 o godz. 16:56 ~Cierpliwy napisał(a):
    > To są dziady. Wczoraj cały dzień się nie odzywali.

Przecież tu od dawna winien być prokurator a nie KNF ...przede wszystkim winno być zbadanie powiązań portalu z tymi ludzmi. Masowo blokują aktywność a forum PARKIET nie ma, tam było za dużo materiałów na działania WSI i innych wałów...

Masowe podszywanie się to już norma, te pomówienia...

Ja sobie notuję sesję po sesji te wydarzenia, zmieni się rząd...wrócimy i 10 lat się nie przedawni...
  • Re: Przypadek? Nie sądzę... Autor: zulusowaty [31.178.66.*]
    "..., zbadanie powiązań portalu z tymi ludzmi."
    " blokują aktywność a forum"
    "Masowe podszywanie się..."

TOŻ TO PISZESZ LUXIFOUR O SAMYM SOBIE!!!  
  • Re: Przypadek? Nie sądzę... Autor: ~Lu4xigi [84.40.159.*]
    To podszywka, od dawna nie używam nicka Lucjusz bo się skompromitował teoriami z tysiąca i jednej nocy
  • Re: Przypadek? Nie sądzę... Autor: ~Lucjusz [168.110.52.*]
    Dnia 2026-05-07 o godz. 18:17 ~Lu4xigi napisał(a):
    > To podszywka, od dawna nie używam nicka Lucjusz bo się skompromitował teoriami z tysiąca i jednej nocy

Nick Lucjusz używany był w Odysei Rafako z jasnym przesłanie że niewielu się uratuje..Rafako nie ma i w 2015r ostrzegałem po tym co zrobiono 2012-2013...Minimalna szansa była ale nieudaczna osoba dokonała tego szybko tak samo szybko jak ost. wywalona została z PKP Cargo...

Dla ciebie to zabawa w kradzież tożsamości, dla mnie patrząc z pogardą era bolszewizmu w PL. przez dekady to robiono a nawet za I-szego tuska jak z I-sze PTKM zrobiono podszywkę PPTKM i gość co zamieszkał po Leksztoniu na KG myślał że do gniazda można pluć, Nikoś wybierał posiadłości nad plażą i tej jednej Zrembu znać nie możecie....
[x]
GRUPAAZOTY -2,05% 19,59 2026-05-08 16:37:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.