Jaki mamy nieprawdopodobny zbieg okoliczności: Luxifour zamilkł, zniknął z tego forum, przestał nadawać i tworzyć te swoje kosmicznie dłuuuuugie analizy, wykresy itp. i co się stało z kursem? Poszedł mocno do góry! Przypadek? Nie sądzę!
A i po silnych wzrostach, gdy znika Lucek i pojawia się AkcjoM z Obiektywnym, celem studzenia emocji dochodzi jeszcze element silniejszej selekcji postów przez algorytmy moderujące forum. Rzetelne wpisy są mocniej filtrowane, nie wszystko przechodzi i jest dużo większa cenzura. Podczas gdy taki Akcjo będzie płodził posty i tematy na potęgę teraz bez żadnych przeszkód. Oczywiście wszystko z IP schowanego za VPNami serwerów USA itp. Też taka rada aby chcąc coś komentować zmieniać i nie łapać się na cenzurę to zmieniać przeglądarki, albo przełączać się z wifi, na VPN czy internet z tel, oraz różne przeglądarki. Większa szansa, że post przejdzie.
Z telefonu też blokują. Wiem coś o tym, bo często sam piszę w ten sposób i po paru postach blokują mnie na kilka dni lub tygodni.
Kto czytał moje posty, ten wie dlaczego.
Jestem za spadkobiercami króla Dariusza. :)
To są dziady. Wczoraj cały dzień się nie odzywali. Dziś skomasowany atak postowy. Nie widzieli, w którą stronę to pójdzie i czy nie napłynie więcej chętnych. Odczekali w ciszy dzień, uplasowali swoje 10 baniek i teraz nakręcają pozostałych aby rozwinąć falę spadkową. I za to KNF się nie bierze. To są bandyci.
Dnia 2026-05-07 o godz. 16:56 ~Cierpliwy napisał(a): > To są dziady. Wczoraj cały dzień się nie odzywali.
Przecież tu od dawna winien być prokurator a nie KNF ...przede wszystkim winno być zbadanie powiązań portalu z tymi ludzmi. Masowo blokują aktywność a forum PARKIET nie ma, tam było za dużo materiałów na działania WSI i innych wałów...
Masowe podszywanie się to już norma, te pomówienia...
Ja sobie notuję sesję po sesji te wydarzenia, zmieni się rząd...wrócimy i 10 lat się nie przedawni...
Dnia 2026-05-07 o godz. 18:17 ~Lu4xigi napisał(a): > To podszywka, od dawna nie używam nicka Lucjusz bo się skompromitował teoriami z tysiąca i jednej nocy
Nick Lucjusz używany był w Odysei Rafako z jasnym przesłanie że niewielu się uratuje..Rafako nie ma i w 2015r ostrzegałem po tym co zrobiono 2012-2013...Minimalna szansa była ale nieudaczna osoba dokonała tego szybko tak samo szybko jak ost. wywalona została z PKP Cargo...
Dla ciebie to zabawa w kradzież tożsamości, dla mnie patrząc z pogardą era bolszewizmu w PL. przez dekady to robiono a nawet za I-szego tuska jak z I-sze PTKM zrobiono podszywkę PPTKM i gość co zamieszkał po Leksztoniu na KG myślał że do gniazda można pluć, Nikoś wybierał posiadłości nad plażą i tej jednej Zrembu znać nie możecie....