• Czas na atom Autor: ~Cichy [37.30.42.*]
    https://www.wnp.pl/budownictwo/polimex-mostostal-stoi-na-dwoch-silnych-nogach-teraz-czas-na-atom,1056842.html
  • Re: Czas na atom Autor: ~fifka [5.59.110.*]
    brzmi optymistycznie , czas na nastepny swing
  • Re: Czas na atom Autor: kazar [37.31.44.*]
    Po tym artykule dziś musi być pompa w górę.
  • Re: Czas na atom Autor: ~Krzysiek [91.150.221.*]
    Eee, prezes mówi byle byśmy zdrowi byli i się kochali
  • Re: Czas na atom Autor: ~WK [109.243.71.*]
    Dnia 2026-04-30 o godz. 07:56 ~Krzysiek napisał(a):
    > Eee, prezes mówi byle byśmy zdrowi byli i się kochali

i ma rację zdrowia nie kupisz miłość może tak ale fałszywą :)
  • Re: Czas na atom Autor: kazar [37.31.44.*]
    Jeszcze trzecia rekomedacja od DM Trigon na 17 zł i można Ruszczak z kopyta.
  • Re: czas na 6,5 Autor: ~aqwert [195.14.27.*]
    ojojjjoj, czas na atom, to dziś jakieś -2,5% na zamku. Oczywiście do południa jak zwykle podbitka dla frayeroof :)))
  • Re: czas na 6,5 Autor: ~WK [109.243.71.*]
    Dnia 2026-04-30 o godz. 08:30 ~aqwert napisał(a):
    > ojojjjoj, czas na atom, to dziś jakieś -2,5% na zamku. Oczywiście do południa jak zwykle podbitka dla frayeroof :)))

na to liczę domknięcie luki i jazda do góry :)
  • Re: czas na 6,5 Autor: ~aqwert [195.14.27.*]
    Dnia 2026-04-30 o godz. 08:42 ~WK napisał(a):
    > Dnia 2026-04-30 o godz. 08:30 ~aqwert napisał(a):
    > > ojojjjoj, czas na atom, to dziś jakieś -2,5% na zamku. Oczywiście do południa jak zwykle podbitka dla frayeroof :)))
    >
    > na to liczę domknięcie luki i jazda do góry :)

oj domkną ci lukę domkną :)) jest jeszcze kilka luk z ubiegłego roku :)) TKO znowu wysokie przed otwarciem :)) szykuje sie dla niektórych majówka bez grilla o suchym chlebie :))
  • Re: czas na 6,5 oj czas Autor: ~aqwert [195.14.27.*]
    no i proszę, tak jak przewidywałem, rano marne podbijanie, kilkoma złotymi na marne dziesiątki % ale w dół będzie lecieć ochoczo. Scenariusz taki jak w pon. wt. śr. Przykro, ale co tam Spinozaury i inne gady Pgry no i oczywiście xadoxy dobierają dobierają i dobierają :))
  • Re: jest nadzieja Autor: ~aqwert [195.14.27.*]
    a może wywalacz pojechał już na majówkę i da wam dziś spokój i zatrzyma się na zamku tylko -1% ? :))
  • Re: jest nadzieja Autor: ~Gpr [89.234.247.*]
    No właśnie gdzie się wybierasz he he he
  • Re: jest nadzieja Autor: ~Remek [31.61.249.*]
    Dzieciak gada sam ze sobą. W końcu cie rozłączą w kamnet i będzie lipa. Co tam w Lubiniu? Jak kghm
  • Re: jest nadzieja Autor: ~Szerszen [164.127.226.*]
    Bo moze wywalaczowi sie akcyjki skonczyly do wywalania i dlatego tak biadolisz o minus jeden agwerciku co? Nie klam bo sie robisz czerwony nas chcesz okantowac posiadaczy perełki pxm Nie tedy droga trolluchu
  • Re: jest nadzieja Autor: ~BoB [46.134.106.*]
    Jeszcze CPK w grze.
  • Re: jest nadzieja Autor: ~Kkk11 [5.184.221.*]
    Nie wiem może zbyt optymistycznie na to patrzy ale moim zdaniem to są zakupy zagraniczne fundusze
  • Re: czas na 6,5 oj czas Autor: ~Szerszen [164.127.226.*]
    A agwercik dobierze po 2zl i przestanie w końcu miec nad czym plakac i wyrzucą go z trolowni pxm i bedzie musiał poszukać innej spolki na biadolenie tak trollu?
  • Re: czas na 6,5 oj czas Autor: ~aqwert [195.14.27.*]
    Piszcie co chcecie, a scenariusz na wywalanie jak co dzień. Rano udawane podbitki na małym wolumenie, a zamek czerwony ( ile by nie było w minusie) z kilkoma bańkami. Towarzystwo wzajemne asekuracji się zebrało i opowiadają jaki to świetny papier, gdy ktoś wywala miliony. To co powiecie o waszych tekstach jak było powyżej 9 zeta i pisaliście że " poniżej nie zejdzie bo się boją że im papier ktoś odbierze i to tylko podpucha i odbieranie przed wzrostem" Dziś 7,8 i już nie boją się że im papier ktoś odbierze?? :))))))) Panowie, słabo naganiacie, przynajmniej główny nagon Vlad pisał (naganiał sprytnie)merytorycznie i z sensem. A wy to żałość, tylko pieski i inne bzdety o dziecinadzie itp. Kto śledzi polimex, widzi że to wywalanie i jeszcze nei czas na zakupy. Żegnam (jak mówił Benedykt, tylko nie mogę tego napisać) czule :)))
  • Re: Normalnie brawo ja. Autor: ~aqwert [195.14.27.*]
    no tak, jak pisałem, rano udawane odbicie , zbliża się południe i kurs czerwony :))))))))
  • Re: Normalnie brawo ja. Autor: ~aqwert [195.14.27.*]
    Dnia 2026-04-30 o godz. 11:26 ~aqwert napisał(a):
    > no tak, jak pisałem, rano udawane odbicie , zbliża się południe i kurs czerwony :))))))))

i oczywiście na spadku wol. szybko rośnie. Pewnie skup :))))))))))))))))))))))))))))
[x]
POLIMEXMS -0,75% 7,97 2026-05-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.