• Dobrane Autor: ~Tomasz [31.60.90.*]
    0.239 - 0245 podwiłem ilość akcji no prawie.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.19.199.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Dobrane Autor: ~Tomasz [212.106.163.*]
    Śnij dalej, moja śreśrednia to 0,2424 więc z czasem tylko w górę.
  • Re: Dobrane Autor: ~Gregor [37.31.56.*]
    hubtach został juz zauwazony i od jakiegos czasu trwa akumulacja akcji co zreszta widac po wzroscie kursu na ostatnich sesjach i duzym wzroście volumenu i żadne bełkoty maliniaków i tym podobnych nic tutaj nie zmienią , kurs będzie coraz wyżej
  • Re: Dobrane Autor: ~Xyz [5.173.220.*]
    Człowiek opisuje największe osiągnięcie zarządu tej spółki, czyli dodruk, bo jednak nadrukować 660 mln akcji na takim czymś to trzeba mieć fantazje, a oni usuwają cały wątek. Dlaczego? Nie lubią czytać o swoich największych osiągnięciach, nie lubią jak ktoś ich chwali? Przecież niczym tak spektakularnym nie mogę się pochwalić, no może pobyt w areszcie, ale pewnie tym, co tam mogło zajść nie chcą się chwalić. Może wolą żeby przypadkiem kupujący ich produkty o tym nie widzieli. Może trzeba to opisywać na Instagramie, lub Facebooka? Niech każdy się dowie o tych sukcesach.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.175.186.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Dobrane Autor: ~quest [87.101.44.*]
    Dla wejścia na główny rynek Giełda Papierów Wartościowych w Warszawie (rynek regulowany GPW) prospekt emisyjny co do zasady jest ważny przez 12 miesięcy od zatwierdzenia przez KNF, pod warunkiem jego aktualizowania jeśli pojawią się istotne nowe okoliczności. Wynika to z unijnego Rozporządzenia Prospektowego
  • Re: Dobrane Autor: ~Adam [83.175.186.*]
    Dzięki. Quest też tu jesteś trochę czasu, jak myślisz, wycofają się z tego pomysłu całkowicie, czy po zakończeniu postępowania, czy będą chcieli wrócić do tego? Z jedej strony nie m sensu siedzieć na NC, bo tu się nic już nie wydarzy, a jedyna szansa na jakiekolwiek polepszenie sytuacji dla akcjonariuszy byłaby jednak na rynku głównym. Wiem, że wiele osób odrzucało taki scenariusz, ale dla mnie jak tu zostaną to będzie oznaczało dalesze powolne męczenie i zbieranie akcji w celu zdjęcie spółki z giełdy. Innego powodu pozostania na NC nie widzę. A w takim wypadki swoich praw będziemy chyba dochodzić po sądach. No chyba że dla ostatnich wytrwałych zrobią jakiś skup akcji lub wezwanie, ale to może trwać lata.
  • Re: Dobrane Autor: ~Xyz [5.173.201.*]
    Jeśli wrócili by do pomysłu, to by oznaczało, że kurs był trzymany, żeby po wejściu na rynek główny ktoś objął np. te 200 mln akcji, które są teraz niedopuszczone do obrotu po cenie, która pozwala by w przyszłości na nich zarobić. Znając ich kombinacje całkami prawdopodobne, choć jak dla mnie pozostaje raczej w gestii marzeń.
  • Re: Dobrane Autor: ~Hubert [185.98.171.*]
    Przecież pisali że plany się „zmieniły”
  • Re: Dobrane Autor: ~quest [87.101.44.*]
    aktualnie juz nic wiem Adamie :) czekamy na raporty i WZA
[x]
HUBTECH 2,08% 0,24 2026-05-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.