a widzisz zeby strata sie powiekszala? przychód w 4 kwartale jak polowa za 3 kwartały to chyba nieżle, a kto nie wiedział jakie beda wyniki za caly rok? miałes rekordowy 4 kwartał podobny 1 kw 2026 i czego nie rozumiesz?
Reszta to juz historia. Każdy kolejny kwartal i generowane zyski będą poprawiały saldo spółki. Do tego pożyczka 16mln zł po konwersji na akcje znika z bilansu :) I cóż, czekamy na VCAST. Co mnie ucieszyło to zapis że złożenie dokumentacji w II półroczu, czyli moze to być grudzień, a moze to być i lipiec.
Co robisz, kiedy oceniasz wzrost ryzyka spłaty długu? Czy wychodzisz z długu poprzez konwersję na akcje, które walisz w rynek? A kto z kim negocjował? Dwie osoby czy dwa w jednym? Miłego!
trza patrzeć na IV do III kw. i t IV do IV kw. i tyle to wtedy nie pierdzieliłbyś głupot wtedy masz stratę netto niecała bańka vs strata prawie pięć baniek do 24
W ogóle przed wynikami nie było o nich mowa, patrzyłem na kalendarium i przecie, to dziś. Wyniki zgodne z prognozą. Problem jest w tym, że poprawa wyników idzie za wolno. Umowy, obietnice, a pieniędzy nie ma. Ciężko coś pozytywnego napisać. Teraz widać, dlaczego kurs spada: obietnice bez realizacji. W tym kwartale powinni podpisać dużą europejską umowę i za 2 kw. przychody 14 mln.
Dowiedz się lepiej jak wygląda i kiedy jest rozliczanie faktur za usługi w USA z refundacji bo z tego co wiem to mdg po 3 miesiącach dostaje kasę więc z kwartalnym opóźnieniem warto to pamietac
godnosc to jest słowo którego znaczenia nie znasz bo gdyby tak było to bys tu sie juz nie pojawiał za pare chwil zmienisz nick zeby nie było ze to ty tak naganiałes na spadki najgorszy sort i on mi o godnosci bedzie pisał, co to niby nie ma akcji a doradza jakie to sa nic nie warte
Jeste lepiej niż dobrze. Ostatnie dwa kwartały po 1mln zysku. Wczesniejsze wyniki są juz dawno w cenie. Dla porownania warto spojrzeć na wyniki Medinice, Pure, Celon, Mabion i reszte "innowacyjnych" spółek.
tu nikt nie bedzie zbierał smiecia prędzej reszta myślących ucieknie z tego - był czas gdy akcje po 300zł były i była to wtedy spółka, a dziś? wydmuszka
Niektórzy są tu żeby ostrzegać drugich przed naganiaczami,niestety w necie nie widać czy naganiacz czy znawca i wyraża pozytywną opinię.A takich spółek ,,farmaceltycznych"jest dużo Mabion itp itd.i prawie wszystkie mają taki sam albo podobny wykres extrema w górę i bardzo duży spadek.Ico dalej?Ci co wtopili kasę na maxach siedzą od lat i piszą cały czas to samo ;;od jutra wysokie wzrosty,jest dobrze" itd a kurs w 3 miesiące 30% nurek. Dlaczego jak jest tak dobrze?Tola pisze jest fantastycznie a wycena nie chce jej słuchać.I kto tu ma rację?Niestety kurs zawsze.
Nawciskali nam tu bajek i przyszła weryfikacja. Prezes podkulił ogon, już nie udziela wywiadów i nie robi webinara. Jedyna nadzieja, że akcjonariusze, którym opchnął akcji po średnio 32 zł wezmą go za gębę i albo weźmie się do roboty, albo niech szukają nowej osoby. Tylko to musi być człowiek orkiestra, bo z czego mu płacić, jak w kasie pusto. Tutaj powinno być 14 mln przychodu kwartalnie, a nie 10 mln. Pozostaje wierzyć, że będą chcieli, żeby kurs wrócił chociaż na 33 zł.
ja tu wchodze pod fda vcast moge poczekac rok poltora na decyzje przypuszczam ze kurs bedzie wyzej niz obecnie po pozytywnej decyzji. pytanie do tych co sledza dluzej spolke czemu w espi z 27 kwietnia tym poranny jest takie zdanie: BioFund zobowiązał się, że nie będzie oferować posiadanych przez siebie akcji Spółki w okresie do dnia 20 stycznia 2027 roku na jakiejkolwiek giełdzie papierów wartościowych („Umowa Lock-up”). W sensie chodzi mi o to slowo jakiejkolwiek czemu to podkreslaja ? jakis dualisting ma byc czy cos ? ktos cos ?
Będzie wyżej albo 50% niżej.Zobacz na Mabionie,najpierw rura w dół,a za jakiś czas jeszcze o połowę w dół.Tu nie ma na nic gwarancji,te obiecanki jutro jest duży klient to na tych spółkach,,farmaceutycznych"to standart. Czaly czas grają na zwłokę żeby jak najwięcej kasy wycisnąć.Zmiana prezesa itp to tylko zagrywki,a jak pujdzie 3-5% w górę to hura i znowu te same śpiewki.