Kilka tygodni temu na forum pojawiły się wpisy wskazujące na możliwe sezonowe odbicie kursu podobnie jak to miało miejsce w kwietniu 2025 roku. Co ciekawe do takiego ruchu doszło
Z 20,70 kurs odjechał na 25+. Korzystając z tej samej sezonowości po majówce kurs powinien spadać mniej więcej do marca przyszłego roku z przerwą na przełomie listopada i grudnia 2026. Szykuje się ciekawe 10 m-cy.
Pamiętam wpisy. Teraz tylko trzeba czekać na komentarze w stylu....20 to reduta....Spółka jest super tylko ci szorciarze.....Spółka jest super tylko ci optymalizatorzy podatkowi.....to nic, że nie ma partneringu w I kwartale 2027 bo Spółka ma kasę na funkcjonowanie....20 zł, 18 zł, 10zł to ciągle ten sam poziom, bo jak przyjdzie partnering....
Zaznaczam że biura maklerskie wskazują że partnering jest kwestia czasu, a rvu120 wyceniają na ok 500 mln euro, tj. ok 4 krotnie więcej od obecnej kapitalizacji.
Dlaczego ktokolwiek miałby słuchać ciebie, twoich 8 zł w kwietniu i innych nie mających pokrycia w faktach fanaberii?
Pokerzysta czyli 12 maja 2026 też bedzie 34? Sam nie wiem troche dużo i szybko ale posypuję głowę popiołem przed twoim majestatem po raz kolejny. Skoro ty piszesz że bedzie ksero tamtego roku na 33,95 ustawiam zlecenie sprzedaży i śpię spokojnie.
Ojej naprawdę tak będzie? Nie wiedziałam dzięki że piszesz. Tylko teraz nie wiem czy zgadzasz sie z Panem pokerzystą ktory jak napisze ze ksero to ksero grosz do grosza to samo wiec 34 12go maja on nie jest jak prezes jak powie tak zrobi
Błądzenie dobiega końca. RGR, o którym pisał kół.wizimir to początek etapu spadkowego. Wydaje mi się, że wyzwalaczem odbicia w czwartym kwartale może być ponowne ogłoszenie partneringu z terminem realizacji w 2027r.(są jeszcze tacy, którzy w to uwierzą).
Wiadomo po co tu jest, po to samo co pokerzysta, yoksi, siok, filo, xyz, maras, technik.
Te same banialuki, bo te same osoby to piszą pod różnymi nickami.
Dziś rozpoczyna się BioEqality Europe, więc czasu na te spadkowe wpisy robi się coraz mniej — niedługo mogą być wręcz krępujące do publikowania. Choć patrząc na ostatnie 2,6% wzrostu i komentarze o „ucieczce ulicy”, trudno przewidzieć, co jeszcze się pojawi.
Mój portfel jest zdywersyfikowany — obejmuje zarówno relatywnie bezpieczne spółki z WIG20, jak i bardziej ryzykowne pozycje, takie jak ta. Mam komfort, żeby poczekać z tym papierem dłużej, jeśli zajdzie taka potrzeba.
Farmazoniarze się nie krępują - piszą to za co mają płacone. Nawet kiedy wszelkie informacje wokół spółki są korzystne to piszą że jest źle, bo Prezes za dużo lata samolotem.
Jak można zaobserwować, doniesienia są coraz bardziej optymistyczne, póki co nie widać tego na kursie, ale w swoim czasie ruszy.
"Nawet kiedy wszelkie informacje wokół spółki są korzystne to piszą że jest źle..." Noble Securities obniżył cenę docelową Ryvu Therapeutics. Niespełnione zapowiedzi odnośnie realizacji celu strategicznego. Ostatnio wpadły jeszcze jakieś korzystne informacji dla Spółki?
Pokerzysta ale pisałeś ze bedzie ksero z 2025 czyli 34 za akcje 12 maja. Zdecyduj się, ksero nie kresro 5 10 15. Co dziś nam napiszesz ? Dawaj lubimy czytać twoja twórczość.