Ryzykownie tak przed wynikami i tym że raport ma być 15 maja a pytania można tylko do 15 maja... Ciekawe czy odpowiedzą na pytania związane z raportem.
Ja się nie zdziwię po tym co Prezes i czlonek RN pisza na LinkedIn, że będzie zjazd na 20 groszy jak nie nizej, piszą że przestój że zima ich przeorała tak jak by już się zabezpieczali przed wynikami. Do tego jak pisałem dziwna zagrywka z tymi pytaniami i data raportu.
Dodam jeszcze że jak najbardziej widzę tutaj 1 zł po uruchomieniu nowego zakładu ale już nie jestem takim optymistą jak pół roku temu, szczególnie patrząc na kurs, jeśli 0,34 nie wytrzyma do wyników, a te okażą się kiepskie to niestety tak jak kolega ehh wyżej pisze może być znowu poniżej 20 groszy jak rok temu. Jak wyniki będą spoko i 0,34 nie będzie złamane to myślę, że lecimy pod 50 groszy. Pisze obiektywnie bez nagonki w jedną czy w drugą. Wszystko zależy wg. Mnie na tą chwilę od raportu za 1q.
Wiesz ja miałem 500 k akcji po 0,18 średnia część oddałem, cześć mam także ten zakup nie robi na mnie wrażenia. Czekam na raport jak pisałem to dużo wyjaśni.