• chwilowy przypływ? Autor: ~Marko [188.146.130.*]
    Czyżby chwilowy przypływ rozumku do chłopców z mbf, jeśli to nie kolejna ściema. Tyle już ich było, widać, że motają się od jednej do drugiej bandy. Strategii jednoznacznej ciągle brak, dlatego te drony, miny, ropa, nawozy, adblue, węgiel i co tam jeszcze nie mogą odlecieć lub przylecieć. No , ale jeśli to prawda z odstąpieniem od tych ich chorych emisji akcji, to krok w dobrym kierunku. Oby zmądrzeli, tak dalej i przestali ściemniać,a wreszcie cos robić...
  • Re: chwilowy przypływ? Autor: ~Mat [37.30.24.*]
    I tak zbyt wiele srok za ogon chcą połapać moim zdaniem. Zobacz ile miesięcy im zajęło przyznanie się że jednak sami nie są w stanie sfinansować niczego. Dlatego zmiana strategii
  • Re: chwilowy przypływ? Autor: ~Marko [188.146.130.*]
    No masz rację, miotają się i łapią sroki...również w finansowaniu, ale to ich cecha rozpoznawcza. Może wreszcie którąś złapia i coś im wyjdzie w życiu, oby , wszak mam i ty chyba też, jeszcze te akcje. Jak pisałem, czekam na dogodny moment ewakuacji, no chyba, ze zajdzie istotna zmiana jakościowa, wynikowa i co najważniejsze wiarygodnościowa w tej spóleczce, to ją przytrzymam...
  • Re: chwilowy przypływ? Autor: ~bilioner [15.220.65.*]
    mocznik w gore o 100% ,to taki dodatek do waszej dyskusyjki.!!!!!!!!!!!Pozdro
  • Re: chwilowy przypływ? Autor: ~s1tock88 [31.0.119.*]
    Normalna TAKTYKA rk w obrocie akcjami .Emisja na finasowanie ESPI potem a X - niewiadomo , moze dla wybranych , zobaczymy... ...kurs z 6,20 na 3,60 - GDZIE WIARYGODOŚĆ ? Dla nich bez znaczenia
    Ale co to, mówią w Rzeszowej dzisiaj ( Tusk w tv ) o budowie armady dronowej z Ukrainą i jest tam międzynarodowa wystawa dronowa , a naszych asów z mbf tam nie ma? Nic nie napisali, jestem mocno zaniepokojony. Może po to, ta info ściema o zmianie finansowania. Obawiam się, ze zanim oni cokolwiek zbudują i wyprodukują obojętnie z kim, Usa, Turcja czy Indie, to armada już powstanie i znowu skończy się na makietach i marzeniach. Podejrzewam, że ich czas chyba minął, zostaną miny, nawozy, ropa, ad blu, itd, itp, chyba jak zawsze stara baśń...
    rk to był stałym bywalcem w Rzeszowie na KONGRES 590 z udziałem poprzedniej ekipy , z tą mu nie po drodze
  • Re: chwilowy przypływ? Autor: ~Marko [188.146.136.*]
    Nie znam tych asów z rej strony, ale jak mówisz, że im nie po drodze z Tuskiem to po ptakach, jak to mówią...
    r k nie ma czasu na jeżdżenie . On pilnuje poczty i odpisuje akcjonariuszom na wiadomości po 5min. A jak chcesz z nim merytorycznie popisać to odpisuje bardzo podobnie do użytkownika realnie (przypadek - nie sądzę )
    Raczej nie Realnie ,inna osobowość - jakiś wa.łek coś zakombinować to tak , ale raczej to spokojna natura , za duzo juz doświadczył z mbf , mizar profit itd
    Logiki brak i już nie będzie.
    5,60 - 4,90 zł . Finansowanie huehue
  • Re: chwilowy przypływ? Autor: ~Marko [188.146.128.*]
    Też tak uważam, że ten Realnie/polityczny to mocno podejrzany typ. Rzuca się i szaleje broniąc tego mbf, jakby było czego. Jeśli sprawdziłeś, że odpisuję po 5 minutach tzn. , że nic nie robi i ich praca polega na pisaniu bajek, przykre to, że jeszcze są takie spółeczki.
  • Re: chwilowy przypływ? Autor: ~Polityczny [95.175.7.*]
    Oj Marko marko - tak jak pisałem dzieciom specjalnej troski się głównie przytakuje
    Więc tak tak chłopczyku masz rację we wszystkim co piszesz :)
    Wiem, że mam, bo mam argumenty i większośc na tym forum to wie. Ty i Realny natomiast nie macie ani argumentów, ani wiedzy i tylko marzenia, jak ci bajkopisarze z mbf. A moze wy i oni to to samo...? Tak to wygląda, bronicie ciągle czegoś bez podstaw do obrony i to jest co najmniej dziwne...Wasze potwierdzenia nie są nikomu potrzebne, za długo robicie z siebie bła. zn. ów na tym forum.
    Za nich te espi to i tak pisze AI. Strategia co chwila inne , raz drony raz miny. Raz maseczki raz węgiel . Jak wiatr zawieje
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [95.175.7.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    To dronów nie będzie ? No co ty?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.225.0.*]
    Chyba sprawdziły się moje przewidywania, że dzisiejsze espi to kolejna ściema i podpucha w zwiazku z brakiem jakiegokolwiek udzialu w armadzie dronów i wydarzeniach w Rzeszowie. Ci chłopcy z mbf są zenujący, myślą , ze oszukają przeznaczenie, które chyba jednak całkowicie wyklucza ich z tematu dronów po tym, co się wyfdarzyło bez ich udziału. Wielcy rozdają karty, drobnica się oblizuje, no ale z czym do ludzi, jak oni ,,towaru'' nie mają, to co chcą sprzedawać , no i z kim wreszcie, bo chyba już się sami pogubili.
    W punkt. 25espi - 0 konkretu. To już chyba lepsze spółki które milczą pół roku a później podają że z kimś podpisały umowę. / Mbf ma tyle umów ramowych tyko że z żadnej nic nie wynika i nie wyniknęło . Spółka mem . Jutro 4 z przodu .
    Uwaga, uwaga, tl. ucz. ek Realnie wrócił ze zmiany i blokuje wpisy.

Mat wybacz, to poniżej to do niego czyli Realnie/Polityczny:
    Co chłopczyku, nerwy ci puszczają, cały drżysz, co teraz będzie z tobą i twoją strategią ,,siedzę i czekam'' ., Szkoda nam ciebie, tak w przenośni, ale i w realu.

Mat wybacz, ciapciun znowu blokuje, to do niego Realnie:

I ja i Mat też jest akcjonariuszem, ale nie tak bezdennie ....jak ty, jak powiedział w filmie Pazura. Chyba wiesz, o co chodzi blokierze. Jesteś słabiutki . Nie wiesz co napisać, to tylko zostało ci blokować. A co powiesz o dzisiejszej akcji i planach: armada dronów z Ukrainą, gdzie tam jest miejsce dla mbf, dlaczego ich tam nie było? Wyjaśnij to miłośniku społeczki, jeśli masz odwagę, tylko nie pisz bzdur, tych w twoim wykonaniu już było stanowczo za dużo.
  • Re: chwilowy przypływ? Autor: ~Tomek [37.209.151.*]
    Kużwa Realnie, zapodali ponad 50 espi a kasy z tego zero.Normalny jesteś. Same listy intencyjne i umowy ramowe .
    This is stupid man, nie zrozumie nigdy...
    Ci z ul. Byslawsmiej tak mają . Nic nie poradzisz. Nie wchodź z nim w polemikę bo bez sensu . Zobaczymy co Mbf wymyśli w maju . Co jeszcze podpiszą? Może kontakt na truskawki ? Myślisz że sprzedaliby ze 1000kg czy byłby problem z transportem
[x]
MBFGROUP -17,61% 5,52 2026-05-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.