Naganiacze przeginacie i powiesicie wielu drobnych na hakach. Oczywiście biznes nie ma sumienia, patrz zondacrypto. 350 mln usd za CC opamiętajcie się. Prezes w styczniu mówił o 100 mln usd a później porównywał do transakcji sprzed 15 lat 250 mln usd gdy był to gamechanger a wy naganiacie pisząc o 350 mln usd. Pomyślcie o drobnych, którzy was czytają.
przepraszam...??...kiedy mowil o 100 Mln $ +??...w styczniu czy jednak wczensiej??...jeszce przed tym jak PZU...wszedl na poklad....
Po tym fakcie...jak juz nie byl uzalezniony od Znajdowania indywidualnych ...do finansowania Medinice....przestal owijac w bawelne....bo wczasniej przy gadce o 100 MLn $ ...wyl;ewano na niego WIADRA POMYJ...ze ŚCIEMNIA...ZE oszukuje....ze mowi o takich kwotach a rynek w to nie wierzy....WIEC JAKBY MOWIL O NP.300 m $ ...to juz calkiem by go HEJTOWANO....
Odkad ma FDA na CC ....nie musi juz BYC Takim pesymistą...tylko zaczal byc REALISTĄ....i to od kilku miesiecy jasno przekazuje jakie sa POTENCJALNE realia....
Ale spocony chodzisz. Ja mam akcje i siedzę spokojnie a Ty, który ponoć nie masz akcji, a może właśnie o to chodzi że nie masz akcji, pocisz się codziennie i wątek za wątkiem zakładasz! Powiedz - czemu jesteś taki nerwowy? Wyluzuj się, jest weekend!
P.s. Referencyjne do CC sprzed blisko 20 lat transakcje wynoszą 320 i 360mln$. Po samym przeliczeniu utraty wartości pieniądza w czasie na dziś wychodzi to w okolicach 700mln$. Taka jest uczciwa cena referencyjna do CC a i to w tylko w kontekście ablacji migotania przedsionków, a CC przecież ma potencjał jeszcze do glebszych ablacji na komorach serca. To by trochę tłumaczyło dlaczego się tak pocisz! xD
Prezes mówił o odniesieniu do innych transakcji, które zaczynają się od 250. Przypuścmy, że wie, że realnie dostanie 100. Teraz powiedz, jaki miałby cel w takim podkręcaniu oczekiwań rynku do nierealnego poziomu. Ja znajduję tylko jeden scenariusz, podkręcenie oczekiwań, zwabienie NN, który za 50 zł przejmie jego akcje, doprowadzenie w jakiś dziwaczny sposób do uwalenia emisji na walnym. Scenariusz jak z jakiegoś pokręconego hollywoodzkiego filmu a'la ocean's eleven. Tyle, że wtedy spółka zgarnia 360mln zł, a przy takiej cenie jej kapitalizacja jest 460 mln. Nawet to się kupy nie trzyma. Więc sygnalistów pierniczysz jak potłuczony i nikt rozsądny nie będzie cię słuchał. Jak dla mnie najważniejszą informacją ostatniego czasu jest to, że drugi zainteresowany wstępnie zaakceptował oczekiwania finansowe sprzedającego. To oznacza: ok, jesteśmy skłonni tyle wyłożyć, pod warunkiem że. Teraz pewnie rusza drugi audyt, jak było w poprzednim przypadku.
Piszę go Góru który siedział spocony a odpowiedział gracz. Macie dyżury czy jak? Wikary czy ty też dyżurujesz. A co z LOI, prezes nie raczył dać komunikatu bo już ma gdzieś drobnych bo dogadał się z NN. Według was to nawet przekazał poufne informacje NN, żeby łaskawie kupili akcje po 50 zł.
Hey guys, I represent a group of investors from the US — I was looking for information about the company and came across this forum. I can see you’re all quite discouraged. So please, go ahead and list your shares in the order book.Cheers
No, that is not the case. Most of us is aware, that company is already known by foreign traders. We know what we have. What is going on now on this forum is standard practice. There is constant blackmail for months.
What brought you to a small company from Poland? As for your expectations, unfortunately, the spreadsheet is and will remain blank on our end. What you're seeing here is a tussle between those eager to get our shares and the knowledgeable shareholders who are having a good laugh about it. This forum doesn't usually provide reliable information about publicly traded companies. But since you've traveled from another corner of the world to this place, you're probably aware of this company's potential. It will be a gem on our stock exchange, so forgive me, but we won't sell cheaply.
Bro, Not sure how freely I can talk here, don’t really know your rules. Though you’ve got a ton of bots around. Anyway, I wanted to give a shoutout to the person icegoru for dropping so much pure gold in here.cheers
Sorry, Thomas, but you've come to the wrong place. We're aware of the company's intrinsic value in the near future, stemming from CoolCryo, Atriclamp, and MiniMax systems, as well as entering new areas of development, integrating cardiology systems with medical robotics. I also understand that you're interested in Medinice shares, but you're not the first or the last, and that's why things are so hot on this forum. Hey!
Zapewne przyjechał do Polski by sprzedać dolary swojej grupy inwestorów i posiadając złotówki zakupić min 100tys akcji Medinice. Za Thomasem pojawi się Peter a potem Mark
Tak, co to za akcja z amerykańcem?:) Tego jeszcze nie widziałem. Chińczycy też mają dużo pieniędzy. Może i ktoś taki by sie na forum pojawił?:) Jak nie w jedną, to w drugą stronę naganianie. Żenada.
Prawda jest jedną. Lecicie na poludnie bo musicie oddac kapital na wig20. Wszystko bylo zaplanowane. Czy odbije? Nie bo ja jestem tu szefem i zdecydowałem ze to juz koniec jazdy.
Na spadkach się nie zarabia, a tu o panikę jest trudno, jedynie kto się może podłączyć do spadków to kołkowicze i chytrzy, którzy chcą odkupić taniej. Ale po infach ostatnich to o takie spadki na 50zl będzie bardzo, bardzo trudno.
Kwinto, twierdzisz, że sprzedałeś. Że zajmujesz się tylko dt. I teraz straszysz, że spadnie na 50. Hmmm, ciekawe czy nikt się nie domysli po co to piszesz?? Hahaha
Oj tam zaraz burak.To dzieciak gra na demo i później odreagowuje na forum swoje wirtualne porażki i tyle.Moja sugestia,z dzieciakami nie polemizować.Pozdrawiam
Hahaha ale tutaj naganiacie teraz. Co za ludzie :D ej gościu od wielokropków, jak już się gdzieś pojawiasz i pięknie słodzisz to znak żeby uciekać, a jak się pojawiasz i nawijasz, że będą spadki i ratuj się kto może, wtedy trzeba kupować. Jesteś antywskaźnikiem na tym forum. Ale świeżak kupi to co wypisujesz i przez ciebie wtopi. Zostawiasz te swoje wielokropkki ale po co? Znam cię z innych forum, pod innymi nickami też walisz te kropeczki :D i dzieje się tak, że mówisz plus a jest minus, mówisz minus a jest plus :D I tak, wiem po moim wpisie zaraz zleci się twoja ekipa i zaczną spamować tutaj i po drodze zakładając kilka innych tematów. I pewnie ta ekipa składa się z kilku ludzi, nagonów, którzy mają po kilka nicków oraz IP i... HEJ.... Efekt tłumów.
Pezet....zaraz bedziesz jednym z tych z " moje Ekipy"...ktora sie rzuca na w mojej obronie......pomimo ze sie nie znamy a na forum dopiero od niedawna ...ze sobą wymianamy...poglady od czasu do czasu.....
HEHHEHEHEHEHEHEE
P.S to pewnie efekt tego ze od czasu do czasu pisze swoje opinie tez na innych spolkach...a dlaczego pisze??...bo na rynku jestem od lat...i to ze mam ICE..na ALL IN..nie znaczy ze nie interesuje sie juz w Ogole rynkiem....i tego co w trawie piszczy niektorych spolkach....
odniesc sie do twoich wypocin...i choirych wizjii?? np o Antywskazniku??..
Coz...ja od wielu miesiecy mowie ze jestem tu na ALL IN....ze mam akcje znbbierane miedzy 11-13 PLn..na zwyklych kontach maklerskichj....na SAMYM ..... IKE i IKZE....mam ok 10 K akcji......z średnia ok 15 PLn bo dobieralem po mozliwych kolejnych wplatach w Tym roku w styczniu....i twoierdze ...ze te akcje beda kosztowaly wieleset PLN...obstawima ze w tym roku moga podejsc nawet na 500 PLN....co oaznacza ze na samych Tylko MOICH kontach emerytalnych bede mial ok 5 MLN PLN....
Licze tez na grube dywidendy.. o wartosci nawet 200-300 PLN..w najblizszych 3 -4 latach....poczawszy od 2027 roku wypalkcanych ( chyab ze bedzie dywidenda zaliczkowa jeszcze w tym roku) ..a jak z AtriClamp..bedzie grubo...to kapitalzaicja spolki pewnie bedzie grubo popwyzej 10 mld PLN.......--to bedzie oznaczalo ze na samych koim kontach emerytalnych bedzie ok 10 M PLN...w Medinice...+ kilka mln z wyplaconych dywidend....w kilku najblizszych latch....
JA tak to widze....teraz jesli cie to rajcuje bvedziesz mogl w kolejnych latach sprawdzic...czy moje przewidywania okaza sie FAntasmagorią...czy rzeczywistoscia....Oczywiscie jesli cos....Oczywiscie zawsze tzreba miec reke na pulscie..bo ten biznes jest jak kazdy ryzykowany...Ale jesli CC...zdobylo Pierwsze w hiostorii Polski FDA..dla urzadzenia medycznego Klasy 3...to znaczy ze ta EKIPA umie dowozic..tematy....nawet jak byli biedakami....wiec majac dpo dyspozycji kase..i zdobyta wiedze...Inne tematy zwiazane z Certyfiukacja w FDA..tez powinyy byc.....ZALATWIONE...podobnie jak to mialo mkiesce z INNA SPOLKA...amerykanska..ATRICURE....ktora swoj system CRIOABLACJI SERCA...i SYSTEM CLIPU...tez potrafila zatwierdfzic..w FDA....
nie mam zadniej ekiy...jestem wolnym stzrelcem....nie lubie spekulacji chociaz czasami w pewnych okresach jak jest posucha na rynku..to sie w nia tez bawie..ale Wyniki...z takiej zabawy nie byly nigdy satysfakcjonujace mnie...woile znalesc spolke ktora Ma Bardzo wysoka...wartosc wewnetrzna...Ktorej cena Rynkowa nie odzwierciedla tej wartosci i jest bardzo tania na rynku...Wllasnie taka spolka jest Medinice..i wlasnie dlatego wszedlem kilka miesiecy za ALL IN....i uwazam ze pomimo wzrostu o 600-700% ...jaj wycena jest nadal BArdzo niska..vs..mozliwosci przychodow zyskow..i wyplacanych dywidend..IN FUTURE...dlatego mam zamiar..siedzie.c na kwicie duzo dluzej ..i nie odczuwam z tego powdu..DYSKOMFORTU....