przez to ze umoczylem wczoraj 5 tys.. Ale powiedzcie mi kto by sie spodziwal, po ty jak caly dzien wisialo na gornych widlach ze na sam koniec spadnie az o 1 zl ????Bylem pewny ze to sie wczoraj nie otworzy a w poniedzialek zaczniemy od 4 zl. dlatego az tak duzo ustawilem na PKC... Moze to jednak wroci na 3,6
sam slyszysz, ze paru kolesi sprzedalo, a to komp sie popsul a to 30 procent zysku, a to 40. paru graczy ma wplyw na kurs, musza byc obroty zeby to ruszylo. A bujnie sie zaraz bo nastepne espi bedzie o serwisie lub produkcji, kasa juz poszla na Defence
nie 5 tylko 6, blad w moim poscie.. ale jak wirtualnej, strata jest realna, mam 6 tys mniej na koncie.....jedyny ratunek dla mnie ze tu bedzie pompka pod zbrojenowke tak jak na Bumech , Niewiadow itp...Gdyby spadlo wczoraj na koniec o kilka procent to bym byl spokojny o kurs, ale to niestety wczoraj runelo o 40%
@Konrad, nie płacz. Ja na Bumechu straciłem 28 000zl w zeszłym roku i jakoś żyję. Po prostu, lepiej Bumechu, capital i innego syfu z nimi związanego lepiej nie tykać bo tu zarabiają tylko lepiej poinformowani od zwykłych Kowalskich.
A ja dokupuję, mimo,że Bumech idzie w dół ( jak może dołować spółka, która ma pakiet kontrolny w spółce, która właśnie rośnie - i ma ku temu mocne podstawy?)
jezeli by to wszystko zrobili co piszeesz to bylbym spokojny ze wyjde na plus, ale czy to prawda.. Patrzac na Bumech te wiele obiecali i nic nie spelnili
Ktoś po otwarciu sprzedał swój pakiet a potem inni też sprzedali. Gdyby rano widłowy puścił to popołudniu mielibyśmy wyrównanie i znów up. Zabrakło czasu. Na razie mam wzrost jeśli przyjmiemy że zaczęło się od 1.83 zł. W poniedziałek podejrzewam że będzie up i się nie otworzy potem do końca sesji.